Bölüm 58 (🔞) 🔥

33.5K 737 90
                                    

(Kitap bitince bu kasları, pardon gülüşü nasıl unutacağım hiç bilmiyorum..) *-*

Bölüm +18 hatta +22 bir bölüm olup, bu tip erotik bir bölüm okumak istemeyenler bir sonraki bölümü beklemesini tavsiye ederim. Hafif tutmaya çalışsam da Şeymalı bölüme baskın gelmesi için fazlaca detaylandırmış olabilirim. Bir iki arkadaşa selam olsun 💃🏻
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~❤️~

Yaman işaret parmağı ile kendisini çağıran, üzerinde sadece iki parça iç çamaşırı ve yüksek topuklu ayakkabı ile kalan Simgenin yanına doğru yürürken, önce üzerindeki gömleğinden sonra da pantolonundan kurtuldu. Yatak odasının kapısından içeri girdiğinde ereksiyonu boxer şortunu zorlayarak neredeyse dışarı fırlamak üzereydi. Gelip Simgenin topuklu ayakkabıları ve iç çamaşırı ile bir kapak model gibi seksi bir şekilde oturduğu yatağın önünde durdu.

Kollarıyla destek alarak geriye yaslanan Simge, kendisine yaklaşan ve onu seyretmesi için tam önünde duran Yaman'ı tepeden tırnağa süzdü. Geçen zamanın ondan bir şeyler götürmek yerine çok daha fazlasına sahip olmasına sebep olmuştu. Birlikte oldukları zamanlarda da vücuduna hayrandı. Bir sporcu gibi özenle seçerdi yiyeceklerini. Düzenli olarak sürekli antrenman yapardı. Yaptığı o ağır antrenmanlar onu yorma yerine sanki ona enerji verir, üzerine saatlerce onunla sevişirdi.

Acaba şimdide hala öyle mi diye içinden geçirdi Simge. Ona bakmasından memnun, yüzünde seyrediliyor olmaktan haz alan yarım gülüşüyle Yaman da onu seyrediyor, tıpkı kendisi gibi gözleriyle vücudunun her noktasını inceliyordu.. 

''Yaklaş biraz'' diye fısıldadı Simge.

Bunu söylerken  bacağını yere indirmiş ve hafifçe aralamıştı.

Yüzündeki gülüşü genişleyen Yaman yavaşça ona doğru yaklaştı. O yaklaştıkça Simge bacaklarını biraz daha aralayarak yatakta geriye gitti.

''Bu kadar yeter mi?'' diye sordu Yaman dizinin birini yatağa yaslayıp diğer dizini Simgenin bacaklarının arasına yerleştirerek onun üzerine doğru eğilirken.

Simge dirseklerinin üzerinde ona bakıyor ve ona dokunmak için çıldırıyordu. Bir elini uzatıp yüzüne götürdü. Dudaklarının üzerinde dolandırdı parmaklarını, çenesinin keskin çizgisini takip edip boynundan ensesine götürdüğü eliyle saçlarını sıkıca kavrayıp onu öpmek için kendisine çekmeye başladı. Yüzleri birbirlerine bir nefes mesafede dururken, dudaklarına doğru;

''Biraz daha yaklaş.. '' diye mırıldandı.

Yaman tamam der gibi güldü ve dudaklarını sevdiği kadının dudaklarına kapadı.

Yaman ilk sevişmelerinin yavaş olmasını ve uzun sürmesini istiyordu. Yıllar sonraki sevişmelerini aceleye getirmeden onu orgazmın zirvelerine taşımak, tatmin olmaktan yorgun bir şekilde kollarına arasına almak ve nefesini hissederek uyumak istiyordu.

Oysaki Simge çok ateşliydi. Altında sürekli kıvranıyor ve vücudunu ona yaslıyor, sertliğine sürtünüyordu. Elleri her yerdeydi. Dudakları ise nefes almasına izin vermeksizin dudaklarını öpüyor, emiyor ve dişleri ile ısırıyordu.

Onu kollarından yatağa sabitleyip geri çekildi Yaman

''Bebeğim. Seni çok istiyorum ama biraz yavaşlamazsak başlamadan bitebilir her şey. Sana çok özel bir gece yaşatmak istiyorum. ''

Simge kaybetti hazzın öfkesiyle kaşlarını çattı ona. Biraz daha sürtünebilseydi sertliğine neredeyse ilk orgazmını yaşayacaktı.

''Ben yavaş olmanı istemiyorum ama. Tam şu an içime girmene ihtiyacım var. Biterse yeniden başlarız.. Hadi lütfen.. Delirmek mi istiyorsun beni? Günlerdi beni soktuğun beklenti ile çıldırmak üzereyim'' demiş ve Yamanın boynuna doladığı ellerini çözerek ıslaklığı ile sırılsıklam olan külotun üzerinden kendisine dokunmaya başlamıştı. Bir yandan Yamanın gözlerinin içine bakıp yaptığı şeyden tahrik olup olmadığını takip ediyordu. Kendisi bu kadar pervasız ve bu kadar kışkırtıcı hissettiği başka bir an hatırlamıyordu.

Onun bakışları altında külotunu kenarından sıyırıp parmaklarını klitorisine bastırdığında hissettiği elektik akımına benzer hisle vajinası kasıldı ve ayak parmaklarına kadar ulaşan o yakıcı hisle kesik bir nefes alırken gözleri istemsizce kapandı

Yaman'ın ''Kahretsin.. Bebeğim sen.. sakın seni uyarmadım deme. Çok fena olacak. Çok'' diye konuşurken uzandığı yerden doğrulup önce kendi boxer'ını sonra da Simgenin külotunu sökercesine çıkartıp attı.

Yaman ona doğru yeniden eğilirken Simge, ''Ben korunmuyorum Yaman.'' dedi son anda aklı başına gelerek. Yeniden aynı şeyleri yaşayamazdı.

Yaman sadece başıyla küçük bir hareket yaptı ve çantasının durduğu dolaba giderek birkaç prezervatif aldı. Unuttuğu için şaşkındı. En son unuttuğunda Simgeyi yıllar sonra yeniden görmesinin verdiği şokla, birlikte kaldığı kadınla sevişirken onu Simge sandığı için kendini kaybedip yapması gereken en önemli şeyi unuttuğu o sevişmeyi hatırladı. Midesi bu kötü anıyla kötü anıyla sıkışırken ''Keşke o gece hiç yaşanmasaydı'' diye mırıldandı.

Elindeki prezervatif paketini yırtıp attı ve ucundan yerleştirip aşağı doğru eliyle sıvazlayarak yerleştirdi prezervatifi. Bunu yaparken yatakta uzanan Simgeye bakıyordu. Aklından geçen bir diğer keşke ise onu prezervatifsiz hissetmekle ilgiliydi. Simge onu uyarmasaydı hiç düşünmeden içine girecek ve tenini teninde hissedeceki. Bu düşünceyle iç çekip yeniden bacaklarını onun için iyice aralayan Simgenin önünde durarak, ıslaklığıyla ışıldayan kadınlığına baktı. Onunla göz temasını bozmadan eğildi. Onun sıcak ıslaklığına sürttü önce sertliğini. Simgenin yüzünde beliren ifadeyle titredi erkekliği. Altında yatan bu kadın onun aklını  kaybetmesine yol açıyordu. Ucunu içeri soktuğunda Simge boğazının derinliklerinden yükselen derin bir ah sesiyle beraber omuzlarına tutundu. O kendisini içine iterken Simge onu tüm gücüyle kendisine çekiyordu. Gözleri bir an olsun ayrılmadan içine girmeye devam etti Yaman.

Kusursuz bir histi. Onun aletini saran sıcaklığı sınırda olan orgazmı yüzünden içten içe kasılıp onun aletini emiyordu. Tamamını içine soktuğunda zevkten ikisinin de gözleri kapandı ve karşılıklı bir oh sesi yükseldi aralık dudaklarından.

Bir süre kıpırdamadan durdu Yaman. Sonra uzanıp Simgenin dudaklarını dudaklarının arasına hapsetti. Yavaş yavaş hareket etmeye başladığında Simge de inlemeye başlamıştı. Yaman onu orgazmı ulaştırmadan boşalmak istemiyordu. Bunun için tüm iradesini kullandı. Onun zevk alacağı noktasını bulmak için vajina duvarındaki farklı noktalara vurdu penisini. Ağzından yükselen zevk sesleri şiddetlendiğinde o da şiddetini artırdı. Öpüşmeyi bırakıp geri çekildi ve içine gidip gelmeye devam ederken onu izledi. Gözlerini açık tutmaya çalışıyor, ona bakmak için çaba sarf ediyordu Simge. Yaman, vuruşlarının g noktasına dokunduğunu fark edebiliyordu. Her darbede Simge hissettiği hazla kendinden geçip aralık duran ağzından nefes veriyor, göz kapakları titreyerek kapanıyordu.

''Bebeğim, aç gözlerini'' diye sesledi ona.

Simge içinde gidip gelen sıcak kalınlığın vücuduna, neredeyse tüm hücrelerine yaşattığı haz yüzünden kendinden geçmişti. Vajinası çok daha güçle kasılıp ulaşmak üzere olduğu orgazmı yakalamak üzereydi. Yamanın sesiyle zorla araladı gözlerini. Onunla göz göze geldiğinde gülümsedi. Onun her vuruşuyla kesilen nefeslerinin arasında,

"Ah.. Bu.. Muhteşem.. Ahh.."

"Sen muhteşemsin bebeğim. Gözlerime bakmaya devam et sevgilim.. İşte böyle.. Gelişini hissedebiliyorum..Ahh çok az kaldı.. bana bak bebeğim.. aç gözlerini.. seni ne kadar arzuladığımı görebiliyor musun? Peki ya seni ne kadar sevdiğimi.. Ah evet.. Seni seviyorum bebeğim.. Seni seviyorum.. ❤️

💃🏻💃🏻

Tutkunun BedeliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin