Šta meni ovo treba?

9.9K 423 50
                                    

Damir

Eto ne znam kako sam izašao jučer da ne prebijem lika. Još je neki on šejk. Kurac šejk,bolesnik napaljeni. Izašao sam van i sad ću da se napijem. Svi su na okupu i večeras su tu da mene jebu u zdrav mozak zato što su skontali da mi smeta sve vezano za Almu.

"Eto mene sutra da je i ja upoznam!"

Emir je skeptičan,jer strahuje da bi mogao ostat vuk samotnjak. Mi smo kao neki čopor koji se počeo osipat. Prvo Mire sad Darko.

"Emire ne sikiraj još sam tvoj! Nema te koja će meni stat na rep!"

Emir je drug kojeg smo ja i Mire upoznali na faxu i od tad smo ne razdvojni. On je jedan od rijetkih ljudi koji su imali priliku da uživaju u očevom bogatstvu ,a on radi za Mireta. Ne žali se on,plaća njega Mire tako dobro da mu je i metak u rame oprostio. Zato ga poštujem ,jako. Ima taj stav i karakter za nas trojicu.

"Boga mi Damire i ja želim da upoznam tu sekretaricu. Majra je stalno spominje kako je fina! I ti si fin rodila te majka !"

Utušiše se budale od smijeha na moj račun jebem li im sve po spisku. Zamislim se i kontam koliko je realno da meni smeta što neki lik želi da orgija sa mojom sekretaricom koja radi kod mene mjesec dana ? Nije realno jer sam ja isto orgijao tj jebao svoje osoblje.

"Almica je minijaturna bomba! Ja vidio i svjedočim. Naš Damke se sav pogubi kad se ona približi, pretvori se u onu pudlicu i liže joj nogicu koju je smjestila u Louboutin !"

"Darko sine , ne znam da li bi se to svidjelo tvojoj djevojci koju trenutno bariš da tako detaljno odmjeravaš moju novu sekretaricu?"

Pogodio sam ga gdje sam i želio. Centar ,njegovu bolnu tačku. Admira je jedina slaba tačka Darka Lukića.
Popijemo piće i ja i Emir idemo u klub jer smo oduzeti,a Mire i Darko kućama jer su zauzeti.
Odlučimo večeras da budemo uz šank.Zauzmemo mjesto i odmah se žene lijepe. Brate dragi pa stoje one tu oko nas i čekaju da ih pozovemo vjerovatno u krilo. Kako pijemo tako se i opuštamo, ubrzo nam se pridruže neke četiri djevojke i počinje noć. Emira je već jedna spopala, đaba ti je žene ga vole. Mene također jer jedna igra oko mene i pitam je kako se zove iako me ne interesuje,a ona kaže Alma. Eh jebem li ti imenjakinju na koju si me sad samo imenom podsjetila. Okrenem se od nje ,jer nije svjesna da me podsjetila na jednu malu ,kulturnu vaspitačicu koja bi mene da zove na red. Razgledam po klubu i ugledam ovu što sam je prizvao mislima kako igra sa onim sluntom . Jebotee odmah mi se digne kurac jer zna žena da ubode ritam. Mini Alma u svojim cipelama crvene boje. Privlače me njene cipele. Žena ima stila. Odmaknem ovu koja se predstavila pod istim imenom kao i ova u koju gledam. Mah ne gledam već je žderem pogledom. Ne zna ona to jer me ne vidi. Na samom kraju sam šanka ,pozovem Emira rukom .

"Šta je!"

"Vidiš onu djevojku u crnoj haljini i crvenim cipelama što igra s onim sluntom koji ne zna ni žensko uhvatit gdje Bog zapovijeda?"

"Vidim i ja bi tačno znao gdje bi je uhvatio!"

Šutim i ne odajem ljubomoru .

"Šta kažeš?"

"Kažem da bi je oženio!"

Jebote nije mi jednostavno i to priznam sebi. Alma i Emir u braku?? Priznam samom sebi da iako se nismo dodirnuli ja sam ljubomoran. Osjeti se napetost između nas,ali ništa više se nije imalo priliku dogoditi. Vidim da odlazi njen nazovi momak negdje,a da ona sama ostaje na podijumu.

"Eh to je Almica ,moja sekretarica!"

"Ne seri??"

"Da da, a ja sad idem da joj pokažem kako treba da izgleda ples sa pravim muškarcom !"

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Où les histoires vivent. Découvrez maintenant