Koliko si spreman?

9.3K 413 16
                                    

Damir

Ja sam samo muškarac koji ma koliko ova djevojka bila fina nije mogao ne past pod njen uticaj. Oslonjen na vrata Darkovog ureda upijam njenu pojavu i čekam šta još ima da kaže osim da je slobodna.
Jebote toliko mi je drago što nije u vezi ko da je trebam ženiti. Ne volim ništa što je zauzeto. Nisam taj tip.

Meškolji se i rumena je , lagano idem prema njoj i spreman sam uzeti sve što nudi. Gleda me i odmjerava. Definitivno ovo nije moja sekretarica,ovo je druga žena.

"Šta je to ali??!"

Skroz lagano joj priđem ,moje tijelo dodiruje njene noge. Ona ne mrda, svjesna koliko me napalila. Gleda me u oči,a ja nju gledam gdje stignem. Krenem od cipela crvene boje u kojima je zamišljam ,ona gola naslonjena na ovaj sto i ja duboko u njoj.

Približim glavu njenom vratu i dodirujem je nosom iza uha pa sve do ramena. Njeno disanje je ubrzano i grudi joj  još više dolaze do izražaja i time moj kurac dolazi do izražaja. Jako me pali ova mala sa mirisom orhideje,imam osjećaj da me niko i nije ovako palio. Jebote ja odavno nisam morao da zavodim žensko, definitivno me zbog toga i privlači. Trudim se oko nekog.

"Ali... ja nisam djevojka za sex u uredu nekog kluba, ja sam djevojka koja čuva ovu stvar za nekog ko će me oženiti i biti mi odan i ja njemu također. Šta kažeš Damire koliko si spreman dati ,jer ja nisam djevojčica ja sam odrasla žena koja zna šta želi!"

Jestel ikada doživjeli mentalni uragan? Ja evo jesam upravo! Ne odmičem se od nje. Nagnem čelo na njeno rame i ruke spustim na stol odmah do njenog dupeta. Udahnem duboko. Jel ovo ona meni govori da je niko dole nije takeo i da onaj koji to dobije će morat da je oženi?? Šta je ovo? Zar još postoje nevine djevojke? Koje vjeruju u ono do kraja života?
Znao sam da je drugačija,ali ne baš ovoliko drugačija! Razmišljam koliko je pametno početi sve ovo??!?

"Jel to želiš da te oženim pa onda da imamo sex , jer si ti nevina i vjeruješ u ljubav do kraja života?"

"Kažem da čovjek koji dobije moju nevinost će biti moj muž, a to ne znači da si ti!"

"Ja nisam čovjek za ozbiljnu vezu i još manje za brak, ali tebe tako želim jebat bilo kad i bilo gdje jer me tako pališ i hladiš u isto vrijeme. Kad budeš za to obavezno javi se! Žao mi je što ja nisam taj ,ali bolje po tebe! "

Sve misli ostavim po strani i dodirnem njene usne koje su tako vrele i pune. Jezikom pokušavam da dođem do njenog i ona me napokon pušta i dodir njenog jezika sa mojim je erupcija mojih erogenih čula koja prijete da izlete kroz moje srce koje još od srednje škole nije ovako jako tuklo. Šta sve ovo znači? Koliko jak ima uticaj na mene? Jebeno je želim svakim mišićem tijela,ali ona želi brak! Njene ruke su na mom stomaku koje su tako nježne,pušta da je ljubim ,ali je spremna i da prekine taj poljubac. Upravo to i čini ,gledamo se u oči i vidim ženu koja stoji iza svog stava. Ovo mi se dešava prvi put u životu da me žena napalila i da znam da je neću jebat.

"Sad moram da idem, prijatan  ostatak večeri Damire i ovo je bio jako dobar poljubac!"

Ustane i izlazi kroz vrata da ne uspijevam reći ni jednu jebenu riječ.
Nakon 10min se saberem i izađem . Primjetim da je nema u klubu jer sam vidio na kamerama da je otišla sa onim sluntom. Nekakva me ljubomora spopadne. Koliko je njemu dopustila da je dira? Nemaš pravo Damire da misliš o tome. Spustim se i vidim i da je Emir otišao ,on će makar jebat nešto. Spremim se i odem kući napaljen i nedojeban s mislima u glavi o mojoj sekretarici.
Biće ovo duga noć. Razmišljam o odmoru. Nazovem brata koji studira arhitekturu i odlučim da nam priuštio jedan dobar odmor. Treba mi da svoju sekretaricu izbijem iz gornje i donje glave. Prijat će i meni i njoj.

.......

Alma

Ustanem jedva jer čitavu noć oka nisam sklopila misleći o poljubcu između mene i mog direktora. Bože umrijet ću od stida danas. Taj čovjek želi me u krevetu to je jasno ko dan. Samo malo,ali malo je falilo da mu tu želju i ispunim . Njegov dodir na mome bratu i usnama me pokosio načisto.
Stižem na posao sa autom. Tata mi je za rođendan poklonio automobil i više mi se neda zvati taxi. Nisam htjela privlačiti nepotrebnu pažnju sa skupocijenim automobilom ,a radim kao sekretarica. Pa gdje to ima?

Primjetim da automobil od mog direktora nije tu. Još bolje! Uđem ,pripremim sve potpise i završim mailove i sve što me slijeduje. Već je podne , direktora nema. Ide Dino jer Majra ne radi ,otišla je na bolovanje . Treba da se porodi.

"Dobar dan Alma!"

"Ćao Dino ,izvoli?"

"Sve pozive preusmjeravaj meni, Damira nema otišao je na put!"

Kakav put ,nije imao nikakav put u planu. Tek slijedeći mjesec. Nervozna sam ali se trudim da ne pokazujem. Zašto je otišao i skim?

"Nisam upoznata s tim, ali svakako uradit ću kako si rekao!"

Dino odlazi ,ja uzimam mobitel i vidim poruku na mobitelu.

Almice otišao sam na put par dana,da znaš. Sve obaveze su na Dini.

Sjedim i držim mobitel u ruci. Ne znam šta da napišem.

Ok.

Ok je sasvim dovoljno. Spustim mobitel i ostatak dana ne znam ni kako je prošlo niti šta sam radila. Hotel je pun turista,pa me Dino mnogo puta zamolio da pomognem curama na recepciji sa prevodom. Umorila sam se ,a i često su mi misli bile u onoj kancelariji sinoć i poljubcu od kojeg ne znam kako sam radila niti šta sam uradila. Uuu kako se ljubi , oduzima dah, moć da mu se suprotstaviš. Savjest me podsjeća da sam možda i zaljubljena u svog direktora ,ali da sebi ne želim priznati! Nazovem Samira da pijemo kafu i da se istračamo. Želim da se napijem jer je sutra vikend imam dva slobodna dana... Zbogom pameti makar večeras...

Ako budem mogla , večeras još jedan dio. Hvala vam što me pratite. Pobjegao Damke 😟😟😟😟🤦🤦🤦🤦

Dzanyna

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now