Realno ili?

9.3K 414 26
                                    

Damir

Almino oduševljenje žičarom je u meni probudilo nekog Damira kojeg i ne znam. Koliko je moguće da je odrastala u bogatstvu ,a da je ispunjavaju sitnice, a ne neke skupocjene gluposti?? Pitam se i šetam sa njom dok ona pita kako ću ja bez sexa?

Pa jebote kurac mi je danima tvrd, ona valjda misli da ću ja čekat brak??? Ona je luda ako misli da ova hemija između nas se može ugasiti poljubcem i da ću se ja zadovoljiti tim. Lud sam i ja pogotovo što ovo sebi radim. Rukama u ruci vraćamo se nazad, večeras imam poslovni sastanak ,a  poslije idemo ja i ona na večeru. Pozvao bi i nju sa sobom, ali biće previše uočljiva mojim suparnicima.

Pitam se da li sam ja spreman za vezu, za obavezu? Jebote s njom sve želim pokušat i želim da ovo traje. Nekako me čini boljim, normalnijim ako to ikako mogu. Čujem mobitel i ne trebam pogađat ko je. Oduzeti trenutno zove!!
Alma hoće da izvuče ruku da bi se ja javio,ali ja samo zamjenim ruke . Nema bježanja od Damira Handžića.

"Izvini lutko!!"

Javim se.

"Kaži oduzeti!!!"

"Jebaču kad ćeš kući?"

Emir je jebač gori od mene. Samo da napomenem. Alma je promijenila facu misleći vjerovatno kakav je ovo razgovor.Morat će se naviknut da mi nismo normalni. Lagano je palcem milujem i jebote već me pali ,a ja pričam sa Emirom. Na momenat sam i zaboravio.

"Nedostajem ti?"

"Jako, nemam društvo . Jedino mi Baki preostaje!"

"Baki će rado s tobom u provod jer druže moj ,slaba ti je vajda više od mene. Meni je jedna mala stegla uzde..!"

"Hoćeš reć muda?"

Smijem se grleno. Sreća pa Alma ne čuje budalu.

"Da je bogdom, ništa to još druže moj! Vidim upućen si u sve?"

Znam da mu je Eva sigurno javila. Redovno se čuju. Ona je Emiru nešto kao Admira Darku. Doduše Darko je Admiri sklepao bebu. Toliko o gledanju.. i to "samo" prijateljskom .

"Jesil siguran to sa Almom?"

"Kako misliš?"

Pogledam u Almu koja razgleda, ne obraća pažnju na mene i to mi smeta. Želim da sam ja centar njenog zanimanja. Budi se u meni ljubomorna životinja.

"Mislim da ćeš sebi natovarit najvećeg poštenog mafijaša u BiH i šire.!"

Poštenog!!

"Zaboli me kurac,želim to ! Nek sve gori! Nebojim se !"

"Opaa bruda ti si se zacopao pravo! Pazi šta radiš ,da te ne bi tatica likvidirao!!"

"Bolje ti je da malo posjetiš Evu ,da ne bi izgubio jedinu priliku za ženidbu! Gdje su zauzeti? "

"Ljuljaju djecu!!"

Smijemo se i završavam razgovor razmišljajući kako Darko i  Mire ljuljaju djecu . Taj prizor bi platio da gledam.
Jebe  mene moj jaran i to kulturno. Boli me kurac kao da se ja bojim nekog mafijaša. Ja nju želim!! Alma oslonjena na ogradu tj most na kojem stojimo i gleda negdje u daljinu. Sigurno se pita šta radi sa mnom i da li je to pametno? Oslonim se cijelim tijelom na nju. Želim da osjeti koliko je želim i trebam. Ona osloni glavu na moje rame i tako mi pruži pogled na njen vrat i ja iskoristim taj tren i jezikom osjetim tu kožu. Savršena,mekana i topla koža.

"Jebeno si savršena, tvoja koža budi vampira u meni!"

"Ne!"

"Šta ne?"

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now