Misli !!

9.3K 427 36
                                    

Damir

Par dana u Turskoj ništa mi nisu pomogle. Čitavo vrijeme sam mislio na nju. Na njen miris i na ukus. Pa svaku koju sam vidio ,ja sam zamišljao nju. Jebote šta mi je, ko da nikad nisam okusio žensko ?

Sa Edom sam proveo prelijepih 3 dana. On je mladi buntovni jebač koji gradi svoj život. Želi da ima svoje pare, ne želi da ulazi u posao sa mnom. Mama se brinula da poslije tatine prerane smrti Edo ne ode na pogrešnu stranu. Bio je jedno vrijeme u društvu raznih klošara koji su ga koristili. Nakon što sam ih prebio sve i jednog ,odustali su od njeg. Mama to ne zna. Izrastao je u zgodnog arhitektu može se reći. Ponosan sam na njega.

Mama se jako teško oporavila od tatine smrti. Svi smo to teško podnjeli. Hvala Bogu pa je to iza nas. Volio bi da je tu,ali nažalost nije.
Sve više sam uvjeren da jednostavno tako je moralo biti i to je život.

Emir je ljut jer i njega nisam zvao na odmor. To bi bio umor,jer kad bi se sastali nas trojica tu ne bi bilo kraja. Ovako sam se odmorio i od sexa.

Išao sam na trčanje i ne znam zašto ,ali Bakija sam zvao da mi iskopa nešto o Almi Subašić. Nikako mi se nije dalo istražiti o njoj. Baki javlja da će biti sve na mailu do 12h. Sredim se danas nešto više nego inače i krenem na posao. Parkiram auto do nečijeg BMW X2 ni manje ni više nego zlatne boje. Znači auto mrak, ženski. Sigurno je neko od gostiju.

Ulazim u hotel i nešto me Dragica smatra ,ali ja je kulturno odjebem jer žena nije normalna. Uđem u lift i ugledam svoju sekretaricu koja mene ne primjeti. U nekoj je priči sa šefom sale ,vjerovatno o računima je riječ. Lift se zatvara i ja sam na sedmom nebu. Ova mi žena znači više nego što sebi to želim priznat. Ja sam loš primjer idealnog muškarca. Nisam za nju,jer se ja ne bi mogao promijeniti i to bi nam stvaralo probleme. Ali isto je tako Bog rekao Ademu da će mu drvo sa plodovima jabuke donijet probleme i on nije slušao. Tako ni ja. Ne slušam mozak,već slušam srce.

Stižm u ured i nakon tačno 5 minuta ulazi neko na vrata i ne kuca.

"Ups ,ja sam mislila da je prazan ured. Izvinjavam se gospodine Damire!"

"Dobar dan Alma , uredu je. Hoćemo li preći sa rasporedom i molim te da mi prikažeš šta je se desilo kako me nije bilo!"

" Da svakako ,odmah ću. "

Čitavo vrijeme želim da je maknem na bolje mjesto tj da radi nešto što joj fakultet zahtijeva. Mislim da ću se predomislit jer je neću viđati više kao prija.

Danas je u žutim cipelama ,neka žuta boja,crnoj kožnoj suknji i rolci u boji cipela i opuštenom kosom. Uđe i smjesti se preko puta mene.

"Hoćemol gospodine Damire!"

"Kad god hoćeš i na kojem god mjestu želiš!"

"Molim!"

"Reko hoćemo hajde slušam te!"

Naravno da me čula. U jednom trenu sam primjetio i jedan smiješak. Brzinski pređemo raspored i stavim potpise. Gotovo.

Ja oslonjen na fotelju gledam je kao i obično, sad nekako je gledam sa još više želje. Toliko je želim da se moj kurac budi na sam pogled nju,koja je zakopčana do grla i sa očima boje meda . Jako je lijepa . Prelijepa.

Gleda i i ona u mene. Šutimo i gledamo se . Jebote toliko hemije je između nas koja je vidljiva golim okom.

"Jesil me poželjela !"

"Stvarno me to pitate!"

Glavom dajem potvrdan odgovor dok grizem usnu i češkam bradu. Sve to ona posmatra i prebacuje nogu preko noge,a to znači da nije imuna.

"Pa onako!"

"Da ili Ne !"

Želim "da" svim srcem.

"Da!"

Toooo !!! I ja sam tebe ,i ja sam tebe!!!

"I ja sam tebe i mnogo sam mislio o tebi!"

Sad se ona nagne u fotelju i kao da smo na poslovnom sastanku, utvrđujemo pazar.

"Čuj, zar si imao kad?"

"Da imao sam jer nisam bio u ženskom društvu,ako te to zanima?"

Aaaa.... Nije imuna mini Almica. Prija mom egu...

"Ja nemam pravo to da komentarišem,vaš život!"

"Želiš li biti ti dio mog života!"

" Kakvo je to pitanje?"

"Prosto!"

Želim da bude dio mog života , želim da pokušamo kao par pa kud puklo da puklo! Znam da je zbunjena ,ali ja sam mrtav ozbiljan.

"Ne znam morat ću da razmislim!"

Ustane ona ,ja odmah za njom i naginjem se na stol i posmatram je.

"Kako želiš, trebam li te podsjetit?"

"Na šta?"

Hvatam je za ruku i privijam uz sebe i ljubim je da osjeti šta će propustiti ako me odbije. Pušta se u mom zagrljaju i moja muškost je odmah želi ,ali nema od toga ništa. Milujem njen jezik i tražim više ,želim da osjetim strast. Osjetim ja nju svakako jer se ona oslonila na moj kurac i ruke su joj na mojim grudima. Jezikom je osvajam jer je to trenutno najbolja opcija,kasnije ćemo polako.... Želim da pokušamo,a kako ću ja bez sexa ,Bog sami zna....

"Zašto mi ovo radiš?"

"Pitaš me zašto te ljubim,pa zato što želim. Jebeno me pališ sa svim tim tvojim kombinacijama koje mi prikazuješ svaki jebeni dan. Ne znam ima nešto,činiš me drugačijim. Neprepoznatljivim samom sebi.!"

"Privlačim te jer ti nisam dala i jer ti se ne nudim na tanjiru!"

Zna žena pogodit u metu,ali sad imam osjećaj da nije samo to....

"Između ostalog i jednostavno želim da probamo??"

"Razmislit ću!"

Dadne mi pusu i ode od mene i ostavi me ponovo napaljenog i nedojebanog... U oblaku njenog parfema. Nekom ću danas krv da pijem ...

Vidim mail od Bakija. Otvorim i šokiram se . Almica je kćerka najpoznatijeg mafijaša na Balkanu. Pa gdje mene nađe ???
.....

😆😆😆😆😆

Dzanyna



Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now