Sve bi s tobom ja!!!!

11.8K 498 128
                                    

Damir

Da mi je neko pričao da ću imati ženu i dijete u roku jedne godine rekao bi da laže naravno. Drago mi je da je sve tako. Drago mi je da imam i svoju Nur koja sad ima 2mjeseca i idemo na prvo putovanje od njenog rođenja. Malkice sam lud kad je ona u pitanju ,ali to je jače od mene. Ne mogu vladati sa tom količinom ljubavi prema njoj i njenoj mami. Obožavam ih.

Nur mi malo poremeti obavljanje bračnih dužnosti sa njenom mamom jer taman u pola akcije ona se probudi  i želi pažnju. Pa stani dijete da ti ovu nervoznu mamu malo oraspoložim jednim dobrim sexom. Naravno da nju to ne zanima. Idemo u posjetu kod Maria i Eve. Njena mama obožava Italiju da sam čak i ljubomoran. Lugano je njen odmor i ko sam ja da joj taj odmor uskračujem.

"Dušo uhvati se korpe šta si se zamislio?"

Moja supruga u nekom raspoloženju bude i kobra, i lane i janje. Ja sam više eto tu da se prilagodim . Volim je u svim raspoloženjima. Trenutak kad sam je vidio u vjenčanici i njenim potpisom da je moja i samo moja je napravila od mene svog roba . Šalim se naravno, pravi Damir uvijek nađe tren da ispliva na površinu.

"Ostavit ćemo Nur kod Eve i Maria i idemo na žičaru možel? Jel želiš sa mnom? "

Pogledam u Nur koja spava i približim  se svojoj prelijepoj supruzi koju poljubim tako da joj pozavidi sav ženski rod koji je trenutno na aerodromu. Naravno kako i ne bi kad je ljubi najzgodniji muž i tatica u kantonu i šire....

"Sve bi dušo s tobom ja !!!"""

Kraj !!!!

Hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala..... To je sve što imam da kažem . Još jedno divno putovanje za mene i vas koje ste bile tu..... Hvala svima za sve komentare 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Putovanje nastavljamo sa Emirom i Evom. Poslije njih idem na jedan odmor od pisanja... Neophodno mi je 😊😊😊😊💝💝💝💝💝

Dzanyna

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now