Tako blizu,a tako daleko!

8.3K 395 23
                                    

Damir

Prolazi već peti mjesec kako nemam blage veze gdje se nalazim niti šta radim. Radim posao i koji trebam i ne trebam da ne bi mislio na nju. Nemam želju za drugim ženama , nude se u svakom smislu... , ali ja nemam želje još uvijek ni za jednom osim za njom. Nakon one noći Alma je napustila posao i otišla ne znam gdje. Darko kaže da je u stanu i kod roditelja,to joj je jedina relacija. Pratim je naravno. Žena koja je trebala biti moja žena tj odbila da bude moja žena. Prošlost. Znam i da će se sve ostale mjeriti sa njom. Nagnem viski ne znam ni koji i bacim čašu od zid. Ne znam koja je po redu.. Čistačica će imati posla, ali zaboli me ... Sve mi je svejedno..

"Konju što se ne javiš na mobitel?"

Emir stigao, svaki dan me obilazi. Kao da sam dijete. Ona dvojica zivkaju, Mire prijeti da će me polomit. Za sve me zaboli.

"Nisam čuo!"

Jesam ,ali nisam se htio javit.

"Šta si ovo uradio budalo?"

"Imam pravo, moj ured moja pravila!"

"Dokad planiraš ovako?"

"Ne znam!!"

"Jesil je pokušao nazvati, pitati zašto i slično?"

"Šta ću ja nju pitat, ona je sa svojom odlukom rekla sve! Ne želi me i tačka!!! Trebam sve jaa.. Za život treba dvoje. Za sve treba dvoje. Ona ne želi , vjerovatno i ne vjeruje da sam sposoban da budem samo s njom. Ako joj to nisam dokazao zaboli me ... Njen problem."

"Vidim ja da ovo neće ići lahko!"

"Neće,ako ćeš me smarat idi. Ako ćeš mi pravit društvo popij s mnom!"

"Trebao bi ti šta i pojebat!"

"Neee! Ne želim nikog jebat jer sam ja očigledno samo dobar materijal za sex. Za muža ili oca sutradan nisam !!!"

"Hajmo jer ćeš mi izvadit nerv koji ni ne znam da imam i zakucati ću te štosem!! Idemo jest ,napit se i u Darkov klub!"

Emir je neko ko ne gubi često živce.
Bolje da ga ne iskušavam.

"Idemo!"

Evo nas sjedimo u separeu i neke djevojke se motaju oko nas, ja nisam zainteresovan ,a nije ni Emir . Bacam pogled i poznao bi je među hiljadama žena. Ona je i njene cipele. Puštene kose i golim leđima. Srce prijeti da mi iskoči toliko jako kuca. Puno ih je i slave nešto jer sam prepoznao njenu seku. Plešu svi, a ona sjedi. Čak ni nogom ne pokazuje ritam. Odjednom je Lamija vuče da plešu, ona se otima i ne želi, ali mala je uporna.  Zovnem konobara i pošaljem najskuplji šampanjac. Ne dozvolim da im kaže od koga je. Staje moja prelijepa mini Almica na podijum i počinje da njiše kukovima. Sestra joj i još par vjerovatno drugarica zajedno sa njom plešu. Kao da je smršala. Rukom gurnem Emira i pokažem mu na podijum , sve mu bude brzo jasno.

"Molim te da djevojku pustiš da slave i  da plešu. Nemoj da im kvariš noć!!"

Ja sam kao neka zla svekrva? Ja da im kvarim noć?? Zaboli me kurac. Ako mi je čejf pokvariti ću im život.

" Ništa ne obećavam!"

Još nas nije uočila,ja se ne namjeravam kriti . Pratim je i nakon završetka pjesme vidim da ide prema wc. Eh pa to mi je prilika...

....

Alma

Lamija me iscrpila ovaj dan,a sad će i noć. Cijeli dan sam joj ispunjavala želje, koje podrazumijevaju odlazak u klub. Tu smo već sat i pol. Torta piće, sve je na stolu. Morala sam pristati na to jer tek je punoljetno postalo.

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now