Friends

8.7K 414 42
                                    

Alma

Spremiti se za noć upoznavanja tj noć kad ću upoznati ljude sa kojima trebam da se svakodnevno družim nije jednostavno. Znam ih skoro sve, ali nije to bilo zvanično. Želim da ostavim utisak, želim da ih osvojim. Želim i nesvjesno da čestitaju Damiru na izboru ,a kojeg i previše kritikuju. Znam da je to iz dobre namjere, ali njemu to smeta iako to ne pokazuje. Čovjek koji je u vezi sa ženom već par mjeseci i nema odnose s njom u 21. vijeku je onda rijetka vrsta muškarca.

Nikad nije potencirao da imamo odnose ,a jako često ga ostavim napaljenog. Želim ja da on i malo više se potrudi da me odvede u krevet, ali on poštuje moju želju. Vjerujem da će sve dobro završiti... On će se potruditi znam to... Čujem mobitel da blinka...

Jesil spremna lutko??

Jače je od mene, ali srce radi brže kad mi se javi , kad me se sjeti, kad mi posveti pažnju. Znam da će očekivati poslije ove večere da ja njeg upoznam sa svojima. Moji ni ne znaju za njega... Zna Emina i Lamija, ali mami sam samo rekla da se viđam s nekim. Znam da nije fer od mene,ali bojala sam se ikom pričati za nas jer nisam vjerovala da će izdržati s mnom tako dugo bez odnosa. Ne skidajući osmijeh s lica pritisnem zelenu slušalicu..

"Za tebe sam uvijek spremna dragi?"

"Nisi ljuta?"

"Nema to veze, naplatiti ću ti nekako?"

"Nešto posebno?"

"Pa ne znam šta bi volio?"

"Tebe kao moju ženu i ja duboko u tebi!"

Uhh svaki put kad me spomene sa željom da mu budem žena ja u sebi kažem "Amin". Pa naravno da želim da budem njegova žena.

"Nikad ne znaš kad želja može da ti se ostvari!!"

"Upravu si, jesil obukla nešto da večeras moram nekom oduzet život ili si fina djevojčica?"

"Neka bude iznenađenje!"

"Nadam se da je prijatno iznenađenje?"

"Spremna sam za 10 minuta , čekam te!"

"Stižem!"

Tačno na 10minuta je pozvonio. Izašla sam nakon 5. Samo da ga iznerviram i da vidim kakav je kad se naljuti. Nikad nisam imala priliku da ga vidim kakav je u tom stanju. Zanima me želim da znam.
Obučena u crnu haljinu do koljena i crne salonke i šal koji sam stavila preko leđa jer mi je dekolte blago otvoren. Ništa prosto, niti vulgarno.
Stoji kraj auta i telefonira, uoči me i momentalno spušta slušalicu i stavlja mob u đep i ide prema meni.

"Jesil moja?"

Budala ,to me sad pita!!?

"Zavisi!"

"Od čega ljepotice?""

"Pa zavisi jesil ti moj?"

"Cijeli sam tvoj!"

Ego mi je negdje oko Malog i Velikog medvjeda. Visoko brate.

"Ja sam tvoja tak... !"

Ne dovršim riječ jer me ljubi tako da ne znam jel' trebamo ići ili smo došli. Veze nemam, uvijek me tako i ljubi. Pogubno po moj mozak.

"Naravno da si moja, ne bi nikom drugom to ni dopustio!! Prelijepa si dušo i moja!! Idemo!"

Udarac u dupe ćemo zanemariti. Valjda nas niko nije vidio.
Stižemo pred prelijep restoran blizu moje kuće , nikad nisam bila tu. Sve đentlmenske poteze da me doprati do restorana je uspješno izveo. Vidim da želi svoje drugove da impresionira. Bitni su mu i ja to poštujem , jer ja nisam imala puno prijatelja. Moje seke su mi bile dovoljne. Stižemo i sva pažnja je na meni, a dosta ženskih p.ogleda je uzeo on. Damir je pojava sasvim sam svjesna toga. Tako sam i ja pala na njeg.

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now