Ljubomorko!!!

10.2K 422 19
                                    

Damir

Mnogo dešavanja prethodni dana je bilo. Majra se porodila,pijanka do ludila. Admirina nesreća , Miretovo  saznanje za nju i Darka. Haus u svakom smislu te riječi. Uglavnom svi su dobro. Nakon malo odmora vjenčanje i idemo Jovo nanovo. Odkako sam saznao da je Almin otac mafijaš malo sam se povukao tj pustio sam je. Ne zbog straha već radi informacija. Želim da vidim ko bi trebao  biti moj budući punac. Mnogo puta pokušao sam zamisliti Almu i mene u braku. Jebote pa i ne znamo se kako treba ,kakav crni brak.

Viđamo se svakodnevno u hotelu,ali dalje od pogleda i poslovnog  razgovora nismo išli. Danas trebamo da idemo na poslovni put i želim da ide sa mnom. Par dana će prijati i meni i njoj. Ona i ne zna da treba ići, zna da idem ja ,ali ona ne.

Dignem slušalicu ..

"Kažite gospodine Damire!"

Jao ,još uvijek sam gospodin. Zna ona da bi nju ovaj " gospodin" povalio dok si rekao keks,a kamoli sex. Nema tu ništa gospodsko.

"Almice dođi u ured!"

"Ok!"

Ulazi i danas je prvi put vidim,opasno zgodno žensko. Niko muškog roda nije imun na nju u hotelu i znam kad je okusim gdje silno želim da ću postati posesivni gad koji je neće puštati iz ruku. Znam da će sex između nas biti fantastičan. Spreman sam i oženit je i jebat tek onda. Ja koji robu samo kupujem tek nakon što je testiram,ali Alma je izuzetak u svakom slućaju.

"Dobar dan gospodine Damire!"

"Dobar dan Alma, samo da te obavijestim da ideš ranije sa posla i da se spremiš za poslovni put u Italiju! Trebat će mi prevodioc!"

"Trebali ste me ranije obavijestiti jer ja ne znam da li ću uspjeti da se spremim jer let je u 4h ,a sad je pola 1."

"Što se mene tiče možeš i u tome ići, sve što ti treba kupi. Ja ćastim !"

Gleda u mene i ne vjeruje šta pričam. Pogled joj to govori.

"Zar nije prevaziđena ova vaša nekulturna dobacivanja meni!"

"Nekulturna?"

"Da!"

"Nemoj da testiraš moju nekulturu,jer bi te mogao evo baš tu jebat i da mi daš to što tako čuvaš jako i to svojom voljom!"

Namignem joj ,a ona crvena ko paprika.

"Ovo sam ja kad sam nekulturan, zato idi da se spremaš. Doći ću ja po tebe!"

"Jako ste sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Ko zna možda ovo što vi tako silno želite,ja sam dala nekom u međuvremenu dok si se ti preispitivao  i jebao šta si stigao!"

Mah jel ja čujem dobro ili je ona ljubomorna i nezadovoljna i izaziva me?? Ustanem i u dva koraka sam kraj nje i naslonim je uz stol. Nema kud pobjeći.

"Izazivaš me ljubomorko?"

Već me njen parfem opio ,onda ne znam šta radim. Lud sam! Zna ona vrlo dobro šta mi radi. Gleda u mene i grize usnu. Jeboootee trag njenih zuba na karminu boje breskve me baca u misli da isto tako zamišljam svoj kurac....

Dodir usana me baca u ludilo, diže mi pritisak i ponovni ukus nje mi grije nešto oko srca. Koliko je moguće da osjećam nešto prema njoj? Uzvraća mi,ne štedi se i ja uživam u svemu što mi nudi,iako je to minimum šta dobijam od drugih žena! Od nje mi je tako dovoljno.

Zvoni mobitel ne prestaje jebem li ga ja ko god je .

Razdvajamo se i gledamo u oči. Ona koristi to i bježi. Samo bježi, bićeš  moja kad tad.

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now