???

8.6K 410 42
                                    

Alma

Ovaj čovjek koji sjedi kraj mene i pokušava da se smije i da se pravi da ja ništa ne kontam nije pametan. Pa jebote koliko je on ustvari imao žena? Ova mala vrcka je jedna od njih. Rasna Italijanka sa svim onim crtama lica koje se vežu za italijansku ljepotu. Prelijepa je. Povrijeđena je kad sam se predstavila kao vjerenica. Ona je zaljubljena u njega,a on se keslaći ko kakav dječak i razmjenjuje poglede sa Mariom i Evom. Jel on ovako konta i sa mnom uradit? On ne zna da će ga moj tata ubiti direktnim hitcem u čelo ukoliko mu padne na pamet da me povrijedi.

On sigurno ostavlja takav utisak. Privuče te onim prelijepim licem,pa onda te osvoji i pojebe i otkanta na kraju. Dok oni čavrljaju nešto ,ja se povučem u sobu. Nazovem seku Eminu.

"Ćao mala!"

"Šta ima?"

"Ništa evo sa Arminom gubim svoje živce!"

Nasmijem se od srca. Taj mali je pravi vragolančić. Seka se porodila prije dvije godine. Sad završava fakultet koji je obećala tati da će završiti. Sve se može kad se hoće. Ona je dokaz za to.

"Kod tebe?"

"Upoznala sam nekoga,tj poznajem duže vrijeme!"

"Direktor?"

"Kako znaš?"

"Samir nam je rekao!"

Samir je rođak od njenog muža. Zadaviti ću ga,tračara muška!!

"Šta je tačno rekao?"

"Da se direktor loži na tebe!"

Luđak na kvadrat.

"Nadam se da mama to ne zna!"

"Jedino da nije Samir rekao to i mami svojoj,a ona našoj! Ko će to zaustaviti onda! Pusti to, kakav je direktor!"

"Beton, đentlmen prema meni, zavodnik, švalerčina, šarmantan, lijep,zgodan sa prelijepim zubima. !"

"Ali?"

Zna ona da ja imam zamjerku.

"Ali ja sam nevina, on želi sex, jebote želim ga i ja! Koliko je pametno da rizikujem sve?"

"Jel to uslov?"

"Šta Jel uslov?"

"Pa sex, Jel ti dao uslov?"

"Mah nije mi dao ništa,naprotiv on je to prihvatio. Ne zna on ni na šta je pristao. Nemoguće da čovjek koji je jebao sve što stigne da čeka mene da se udam pa da me ima!"

"Jedan je život Alma, itako kad te on proba morat ćete oženit ili će biti mrtav!"

Smijemo se obje,jer kad se Emina htjela  udat ,tata je rekao njenom mužu Rijadu da ili će je oženiti  i poštovat ili bit mrtav.

"Toga se i bojim!! Ne želim nekog pod prisilom u braku!"

"Opusti se i uživaj budalice, iskoristi sve što ti život pruža. Ne zadovoljavaj se sitnicama koji ti neko nudi. Uzmi sve , daj sebe ,ali uzmi sve. Ljubim te idem sad zovu muškarci. Volim te!"

" I ja tebe!"

Skinem sve sa sebe i pustim kadu da se napuni vodom. Želim da se opustim. Nemam ja živaca da se namećem ikome i dokazujem. Podignem kosu i spustim se u vrelu vodu. Jako volim vruću vodu, ona me zagrijava, opušta. Zatvorim oči i puštam muziku na mobitelu i pjesmu od Tijane Bogičević "Hajde onda ništa!"

Zaboravljam i gdje sam i šta sam igrajući se sa pjenom koja se stvorila u tolikoj mjeri da će me ugušiti ,pretjerala sam sa šamponom. Sve zaboravljam. Uživam tako znajući da se mom muškarcu, u kojeg sam se i zaljubila tako brzo i neočekivano, uvaljuje sigurno druga žena s kojom je imao sex. Želim i ja sex sa njim,jer na samo njegov pogled ja budem mokra. Otvorim oči i sjedinim ih sa njegovim crnim koje sad kroz ovu paru izgledaju kao u nekom snu.

Sjedi na zatvorenoj wc šolji i jebe me pogledom. Samo se nasmije i počeše po bradi . Ništa ne pričamo. Odjednom skoči i skida košulju i hlače i zatvorim oči jer upravo svlači bokserice. Virim kroz prste i on se smije kurvarčina, zna da ga posmatram. Ulazi u kadu.

"Jebooooteeeee pa Jes ti luda,ovo je vrelo!!!! "

"Ja tako volim!"

"Napravi mi mjesta! Ja sam veliki dečko!"

"Vidim!"

Njegova alatka je ogromna,prvi put vidim go muški polni organ. Na pornićima i nisu tako lijepi i privlačni kao njegov. Napaljen je,i ja sam i kako će moja snaga uma da izdrži Bog zna?!

"I treba da vidiš, možda više neće bit ovako kad ga sprlji ova lava u kojoj se kiseliš!"

"Kukavice!"

Sjeda i ne znam u kojem potezu sam mu okrenuta leđima i ležim na njegovom stomaku i osjetim njegov ud kako me bode u kičmu. Jaaaakoo je čvrst i želim ga dodirnuti. Nagnem se na njegove grudi i jebeno uživam kao nikad u životu. On me nježno dodiruje po nozi i stomaku. Prija mi njegov dodir koji je i grub i nježan u isto vrijeme. Dosta vode je na podu kupatila. Njega to ne zanima.
Tako osvajački i sigurno me ljubi po vratu i jezikom dodiruje moju ušnu resicu , vlažna sam i sva napaljena.
Uzimam njegovu ruku i spuštam je na svoje međunožje koje samo čeka njegov dodir. Čujem njegov udah... zadovoljstva.

"Jeboooteee toliko vremena želim da te dodirnem, nisam očekivao da ćeš ti to sama htjet,ali drago mi je zbog toga. "
Dah mu je topao bez obzira na temperaturu vode, osjetim da me prži po uhu.

"Ššš uživaj dok traje!"

"Ne mislim gubit vrijeme na priču!"

Lijevu ruku stavlja na moju desnu bradavicu i lagano je stišće, dok desnom spretno prstima dodiruje moje vlažno središte i pronalazi živac koji će me znam kroz koju sekundu eventualno minutu odvesti u neke druge dimenzije.

"Sva si za mene ,po mojoj mjeri. Sitna a dinamična!"

Šapuće mi i tim me potiće da se sama trljam od njegove prste i tražeći još. Zaboravljam na sve prepreke i pravila,zakone koje sam po rođenju dobila. Želim ga koliko i on mene.

"Okreni se i sjedi na mene, odmah. Želim da te gledam. !"

"Ne želim sex!"

"Neće ga biti, ne brini! Uradi kako sam ti rekao!"

Okrenem se i znam da sad gleda u moje dupe. Nije me stid njega. On će biti moj muž sigurna sam u to. Mene intuicija ne vara. Koji će put biti do toga ne znam, ali sigurno ću se makar jednom udat za njega.
Smjestim se na njegov stomak dok on napravi svoj ud tako da ja samo sjednem na njeg i trljam se. Jebote kakav osjećaj. Gleda u mene kroz poluzatvorene oči i zadovoljstvo mu ne manjka. Smiješi se i ruke su mu na mom dupetu. Dira ga i prisvaja moje usne sebi dok me trlja od svoj kurac. Stenjem jer mi prija i jer sam zaboravila na sve. Želim ga u sebi. Želim da osjetim ga baš tu. Usne su mu sad na mojim bradavicama koje ljubi ,draži ,gricka... Bol koja je prožeta zadovoljstvom me tjera da se raspadnenm i da vrištim dok mu zube zarijem u rame. Znam da me niko ne čuje,ali jače je od mene.
Dozivam se i znam da on nije završio i stid me obuzima. Šta ovo radim?

"Savršena si, moja Almice... Želim da  ja hvatam tvoje raspadanje. Ako ovo neko drugi dodirne , ubit ću ga... Ubit ću i tebe .... """

Hvata me za lice objema rukama i u njegovim očima vidim obožavanje...

"Jesil moja?"

Tijelom i dušom. Ne bi se mogla zamisliti ni sa jednim drugim.

"Jesil ti moj?"

"Da tvoj sam koliko znam da mogu biti,koliko osjećam ovim srcem koje nikad nije voljelo. Sve bi s tobom ja!!"

"I ja bi s tobom!""



Evo Damira ,evo Almice. Hvala na strpljenju .... Ljubim vas sve 😘😘😘😘😘

Dzanyna

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now