Bože pomozi!!

8.2K 340 14
                                    

Alma

Osjećaj trudnoće budi svakakve misli u ženinom mozgu. Evo baš se sad pitam jesam li pogriješila što sam dopustila ovom ludaku koji je mrtav pijan me zagrlio i sad ne mogu pomaketi se. Sinoć tj jutros je ušao u sobu i ljubio mi stomak , pričao sa bebom. Dao joj je i ime već, rekao je da će da se zove Nur ili Nedžla . Mene niko ništa nije pitao. Njih sedmorica su pjevali dok su imali gotovine u novčanicima . Osim Ede koji je došao ,stigao je i moj zet Rijad i Mario.

Mario nije ni razumio muziku, nije mi jasno zašto je on davao novac. Budaletine sve do jednog.
Pokušavam da izađem jer ću se upiškit, izvlačim se i  padnem na pod tako da odzvoni cijela soba ,a sigurno i kuća.
Damir skoči i traži me pogledom ,ali ne vidi da ja ležim kraj kreveta. Ne znam da li da se smijem ili da se derem na nje.

"Jebote šta bi!"

Priča sam sa sobom, a ja i dalje ležim ne pomijeram se i ne znam kako da se ne odvalim smijati. Čujem da ustaje na drugoj strani kreveta i psuje sve redom što se ovako napio. Uspravim sr i vidim da želi u wc , e pa nećeš prije mene.

"Kud si ti pošao!"

Trznuo se , mah upišao se u gaće skoro.

"Dušo jesil ti pametna ,hoćeš da umrem i da ostaneš udovica, a nisi se ni udala?"

Smijem se jer budala je samo tako zgodna i mrtav mahmuran.

"Toliko sam jako pala sad pokušavajući da se otmem iz tvog zagrljaja jer se upiški. Ti sad da ideš prije mene, e pa ne može!"

"To je sad tvoj pad prouzrokovao ovaj zvuk maloprije?"

"Da!!"

"Ja kontam zemljotres!!"

Udarim ga po dupetu i pobjegnem u wc jer znam da ću nastradati ako me stigne. Čujem njegov osmijeh i skinem sve sa sebe i tuširam se . Odjednom osjetim njegove ruke oko mojih grudi i lagani poljubac kojim putuje od moga dupeta pa do vrata. Gotova sam već ,a tek je počeo. Uspravi se i nagne svog gospodina uz moja leđa i tako mi godi njegova blizina. Želim ga zauvijek tu, jednom rukom hvata moju gospođicu , a drugom mi draži bradavice. Ova voda koja pada po nama je ništa do jak stimulans mojim nervima koji su trenutno svi na dnu kog stomaka i ruka mog spretnog budućeg muža ih pokušava izbaciti van. Dobro mi ide jer sad već stenjem i trljam se od njegovu ruku. Prekidam ga  i okrenem se poljubim tako jako da čujem kako stenje i kako me jače prislanja uz pločice i želi da podigne da ga opkoračim. Ne želim to, želim nešto intenzivnije, jače .
Spustim se u čučanj i prvi put ovo radim. Iskreno mislila sam da to neću nikad imati želju. Uhvatim njegovog napaljenog "gospodina" i lagano protrljam rukom zatim jezikom pređem njegovom raskošnom dužinom. Svjesna da neće moć cijeli stati u moja usta , ali može stati gdje treba. Halapljivo ga stavljam u usta jednom ...

"Jeboteeee Alma , ne prekidaj slučajno!"

Moja moć nad njim dok me gleda  je nemjerljiva ičim. Jezikom opipam vene koje samo što ne popucaju u mojim ustima i pljuvačka sa vodom tako lagano klizi mojim ustima dok moji sokovi također cijede mojom gospođicom. Pali me također što njega zadovoljavam. Koja ludost.... Blizu je i osjetim to i ubrzavam tempo dok me on sada već drži za kosu i sam hvata ritam jebanje mene u usta. Dva tri puta i gotov je , pokušava da izvadi ,ali ja mu ne dozvoljavam. Njegov krik se sigurno čuo u svim kupatilma kroz ventilaciju. Njegova sperma je tako slankasta i bez jakog mirisa... Ne progutam je već puštam da klizi niz moja usta i pada na grudi koje voda odmah sapere.

"Fantastična si na svim poljima, volim te i hvala na najboljem zadovoljstvu ikada..  Vratit ću ti ovo obećavam,ali sad te želim jebat jako..."

Nemam vremena ništa reći jer me on ljubi i naši jezici vode ljubav. Dajem mu se sva 100%. Njegova i jesam . Stavljam mu noge oko struka i on je sasvim brzo u meni. Kako i ne bi kad sam navlažila kao da ću se sexat zadnji put u životu.
Brzo i intenzivno nas dovodi do vrhunca. Taj osjećaj je toliko jedinstven, ljubav i strast pomiješani daju neraskidivu vezu. Znam da je i naša cijela takva...

Još epilog i pozdravljamo se sa Almom i Damirom... ☹️☹️☹️😔😔😔
💝💝💝💝💝💝

Dzanyna

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now