Vrijeme je za ????

9.7K 402 34
                                    

Damir

Sjedim na prozoru Almine djevojačke sobe i posmatram je kako spava. Kasno je ,uskoro će svanutii. Umorio sam je i treba da odmara. Ne mogu da vjerujem da sam vodio ljubav s njom. Prvi put da vodim ljubav s nekom ženom. Moja je sreća da je još uz to sve i volim. Previše je vrckava u krevetu za nevinašce kakvo je ona. Hmm??

Siđem s prozora i legnem kod nje otkrivajući joj golo tijelo. Jebote želim ovo svaki dan svako jutro do kraja života. Savršena je ,ali još nije moja. Biće kunem se Bogom. Zna i ona to samo se nećka i jebe mi ovo malo mozga što je ostalo poslije nje.

Gledam u njene grudi koje su tako prirodne i lijepo oblikovane. Savršene za mene i  moje ruke i usne. Kad smo već kod usana podignem se iznad nje i vrh njene bradavice uhvatim usnama i dražim jezikom. Jeboteeee ona i dalje spava ,ali pomjeri donji dio tijela i jedan uzdah ispusti i znam da radim pravi posao. Da ne spominjem svog gospodina koji je spreman čim je ugledao njenu gospođicu . Želi ponovo u nju,ali sumnjam da ona to može podnijeti.

"Jel ovako svako jutro možemo ako budemo u braku!?"

Prepade me ludača... Budna je izgleda odavno....

"Da ljubavi, zato se zove brak !"

Smije se i vidim da se pomijera i jebite me ako znam kako me ovako malo biće uspjelo okrenuti dole. Ja sam izgleda kraj nje kao žele. Gola.... Onaaa....Goreeee... Kakvo žensko imam u krevetu majko draga. Sagne se i ljubi me ,a ja se gubim u tom poljubcu i hvatam je za dupe dok se ona lagano trlja uz mog gospodina.

"Lutko bićeš jebana svaki put kad ovako me izazivaš i neću te više pitat za dozvolu!"

"Neću se ja ni buniti!"

"Alma rano je za treći put dušo. Osjetljiva si dole!"

Ona ne odustaje, izaziva mene koji nisam umočio već skoro godinu. Previše energije ima u njoj. Odakle ova snaga i volja nije mi jasno?

"Želim te i iskoristi ovo odmah jer ko zna kad ćemo imati priliku!"

"Jesil sigurna?"

"Da!"

Sad je ona ponovo dole. Poljubim joj usne pa jednu i drugu bradavicu. Jedva se rastajem od njih ,ali primarni cilj je njena gospođica koja besramno cijedi. Tuširanje je bilo obavezno sinoć nakon prvog puta jer nije htjela da krv bude po nama. Sreća pa ne krvari više. Njen krik sam uhvatio ja i nije mi žao što sam čekao ovu ženu. Ona me gleda i drži za kosu i čeka moj potez. Obližem usne i krenem u pohod osvajanja njene gospođice. Zacrvenila se. Mene se stidi, ludica. Jedna ruka na bradavici ,a druga je već na ulazu u nju koja je tako jebeno uska i moj gospodin je odavno spreman za nju. Jezikom milujem njenu čvrstu venu ,a prstima ulazim pa izlazim u nju. Stenje moja Almica i uvija se , želi da svrši....

"Damireee daj mi to... Molim te!"

"Šta želiš!"

"Tebe!!!"

"Tvoj sam dušo, tu sam !! Šta još želiš!!!!"

"Da svršim!""

"Ko ti brani?"

"Molim te!!!!"

"Dat ću ti ...ali ima jedan uslov!"

Sad je uveliko jebem svojim prstima  i čvrsto stežem bradavice,ali ne dozvoljavam da svrši. Naplatiti će mi ovu nejebicu....

"Koooojiiii aaaah!"

"Budi moja !!"

"Tvojaaaa sam !!"

"Ne tako!"

"Žena da budeš !"

"Biću šta želiš sad ustani i jebi meeee!"

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now