Želim te!!!

10K 433 41
                                    

Alma

Kako objasniti moje osjećaje samoj sebi nemam blage veze. Koliko god se odupirala jako me privlači ovaj muškarac. Da li je to što smo izolovani od svih poznatih ili ovo čarobno mjesto? Imam želju s njim prekršiti sva pravila kojih se držim . Plešemo ja i Eva nakon što je sexi Rus otišao i ostavio oblak parfema oko nas.

Eva mi se približava i govori da on nikom nikad ne prilazi,jer žene se njemu nude. Prija mom egu da on hoće mene,ali ne baš na naćin na koji on misli. Ja želim ovog muškarca koji je iza mojih leđa i šapuće mi da me želi izvesti na večeru. Trnci koji prolaze mojim tijelom su odjednom u mom središtu. Kako i ne bi kad mi on utisne  poljubac u vrat tako nježno,snažno ... mah nemam pojma znam da sam mokra i jebote želim ga . Tako ga želim jako da znam da ću mu se dat kad tad i da mi neće biti ni žao zbog toga. Sa ovim čovjekom želim grijeh!!!

Plešem i kao slućajno se očešem o njegovu muškost koja je baaaaššš napeta. Hvata me za ruku i tako osloni moju ruku na tu istu izbočinu koja je tako tvrda i prvi put imam želju da osjetim njega u sebi.

"Osjeti šta mi radiš!! Želim te toliko da ću poludjeti ,kakav jebeni brak i čekanje .... Napaljen sam kao kakav školarac?""

Okrenem se i zalijepim usne za njegove i time ga iznenadim. On me prihvata i približava sebi tako jako i željno. Ne obraćamo pažnju na ikoga oko sebe jer sad postojimo samo mi i ovaj ples naših jezika koji se takmiče da preuzmu vodstvo strasti. On kida sve moje granice, ja nisam ovaka žena. Samo s njim gubim kontrolu. Odmiče me i skroz tiho kroz šapat mi kaže..

"Nemoj dalje jer ću izgubiti kontrolu i uhvatit te gdje stignem,ali to neće nimalo biti pristojno i jebeno ne želim da neko gleda kako uživaš, to je samo za mene."

Gledam u njega opčinjeno, zaljubljena sam u ovog prelijepog čovjeka koji mi briše karmin koji se vjerovatno razmazao. To isto uradim i ja njemu. Ponovo me dodirne usnama sasvim lagano ,ali dovoljno da toplina njegovih usana ponovo upali žar. Tako je zgodan i privlačan i sve na njemu vrišti pojebi me...

Šta je s mojim riječnikom?? Počela sam i pričati kao on??!!!
Mario i Eva ništa ne komentarišu,samo se nasmiju i ja pogled uhvatim zgodnog Rusa koji štima međunožje i time mi stavlja do znanja da se napalio na naš poljubac. Sve ludo u vražiju mater...
Ostanemo tu još malo i idemo kući. Stižemo pred kuću i penjući se na drugi sprat tj Damir me vuče jer sam u ludim štiklama i popila sam fino.

"Ja ću ovdje !"

Pokažem prstom svoju sobu.

"Aham i ja ću!"

"Damire nećeš ti!"

"Zašto ,želim da spavam kraj tebe !"

"Želim i ja ,ali nismo sami. Molim te poštuj to! Ne želim da misle ljudi kako sam neka roba iz uvoza!"

"Jesil ti normalna? Kakva jebena roba, ti si jedina djevojka koju sam ja ikad igdje odveo sa sobom! Oni su pozitivno iznenađeni jer postojiš ti i jer ja imam nekog koga želim ,a da nije za jednu noć!"

"Kad me probaš ostavit ćeš me!"

Odakle mi suze jebote moja duša ova ranjiva. Strah me da me ne iskoristi i baci kao otarač. Nanijela bi sramotu i sebi i roditeljima.
Tik je kod mene , preblizu ,gutam njegov parfem i njegov zagrljaj je tako potreban ,tako me smiruje. Željna sam zagrljaja. Brže bolje se odmaknem i moram da odspavam. Sutra je novi dan.

"Sutra u 8 idemo na doručak,budi spremna . Ja ne volim čekati!"

Jezikom mi dira ušnu repovi i ispod nje pravi trag skroz do ispod brade... Naježila sam se kompletno i on ako uđe u sobu ja više neću  biti nevina. Dat ću mu se kao na tacni.

Sve bi s tobom ja #3. DIO SERIJALA "MOĆ KLOŠARA"Where stories live. Discover now