Sedamnaesto poglavlje

2.9K 112 0
                                    

četvrtak, 26. mart 2015.

Beograd

Od nedelje je aktuelna tema bila Brankin dečko – crnac. Kada smo Sneški rekli bila je zgranuta i solidarisala se sa bakom, dok su ujna i ujka malo popustili i donekle prihvatili tu vezu. Meni i Strahinji su oni bili top par, a Iva ih je stalno zadirkivala, pogotovo Brankicu. Pomerala joj je, da izvinete, guzicu.

Moja bebica raste, ali je još uvek malena tačkica, skoro pa nevidljiva. Srećom, sve je u redu i trudnoća se lepo razvija. Još uvek mi nisu rekli tačan termin za porođaj, ali otprilike negde novembra meseca. Strahinja je pažljiv prema meni, sem kad se zaboravi dok vodimo ljubav. Uništi me pa mi se posle izvinjava. Meni to ne smeta, jer mi ne bi odgovaralo da je drugačije.

Pre par dana smo se i zvanično uselili u stan koji je skroz renoviran i skoro sve stvari su nam stigle. Želeli smo i da se osamostalimo. Da imamo našu slobodu. Da se razumemo, nije nama Snežana nikada smetala, ali drugačije je kada smo sami. Svakom svoj kutak.

Uživala sam u svakom trenutku dok sam ređala sitnice po stanu. Sa merakom sam kupovala neophodne stvari kao što je oprema za kuhinju, kupatilo. Ti detalji su me ispunjavali.

Strahinja je bio treća smena noćas i svakog časa treba da naiđe s posla. Izgleda da je morao da ostane duže, jer obično dođe do devet. Kako bih ubila vreme dok ga čekam, raspremala sam dnevnu sobu i nameštala neke ramove sa slikama koje sam okačila na zidu.

U jednom momentu čujem otvaranje ulaznih vrata.

Stigao je.

– Draga! Stigao sam! – javlja se i pojavljuje se sa punim kesama u rukama. – Svratio sam do prodavnice da kupim ono što si mi zapisala sinoć.

Poljubio me je i spustio kese. Brzo smo raspremili sve gde šta stoji.

Dok sam poslednju stvar ubacivala u frižider, Strahinja me je privukao sebi otpozadi i prilepio me uz sebe. Brzo zatvaram frižider i okrećem se. Poljubio me je i poveo ka spavaćoj sobi. Poljubac je bio neverovatan, čini mi se da me nikada ovako nije poljubio. Svukao je prvo mene, a onda je krenuo da skida svoju košulju, dok me je ljubio po ramenu i vratima. 

Položio me je na krevet kada je skinuo poslednju stvar sa sebe. Nije skidao pogled sa mene sve dok se nije spustio dole i počeo da me liže.

Odlepila sam od miline!

Osećam kako mi gura jezik, pa prst. Sve u meni je eksplodiralo kada je krenuo da mi ljubi butine i kolena. Podigao se i pogledao me, a ja sam poželela da ga zadovoljim. Nisam mu ništa rekla, samo sam ga odgurnula od sebe i njemu je sve bilo jasno. Nije se protivio, dopustio mi je da radim sa njim šta god poželim. Prijalo mu je, znala sam to, a ja sam se trudila da ispadne što bolje. Da me pamti do kraja života. Nije me dirao, već je mirno uživao.

Par minuta kasnije je ustao i položio me na leđa. Raširio mi je noge i ušao u mene do kraja. Vrisnula sam toliko glasno kao da prvi put ulazi, ali uvek je neverovatan osećaj. On je neverovatan. Krenuo je lagano, a onda je ubrzavao ritam. Ljubio me je po vratu, pritiskajući me na svoje grudi i gnječeći moje jednom rukom. Uspela sam da dođem do njegovog vrata i ugrizem ga jako. Zažmurio je čvrsto, a mene je stigao razarajući orgazam. Eksplodirali smo u isto vreme.

Sa njim je vođenje ljubavi nešto posebno. Oduvek sam uživala u njemu, ispunjena tom veličinom i tim snažnim rukama koje me stiskaju svud po telu.

– Osvetiću ti se za ovo. – zarežao je i okrenuo me na stomak.

– Slobodno. – promrmljala sam.

– Ali tek kada se budeš porodila, sada ne. – pljesnuo me je po zadnjici.

Obeležen njenim usnama 🔚Where stories live. Discover now