👑Κεφάλαιο 8👑

309 31 57
                                    

Βρισκόμουν μαζι με τον πρίγκιπα Χένρι και περπατούσαμε μαζί στους κήπους του παλατιού. Αποφάσισα να ακολουθήσω την συμβουλή της Κορίν και τον κάλεσα για να συζητήσουμε περί γάμου και για να γνωριστούμε καλύτερα.

Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά αμήχανη μεταξύ μας και γι' αυτό μάλλον φταίω εγώ. Δεν ήμουν και πολύ κόσμια την προηγούμενη φορά.

"Λοιπόν πρίγκιπα... Θέλω να πω Χένρι, πως είστε;" τον ρώτησα ώστε να ξεκινήσω κουβέντα.

"Πολύ καλά πριγκίπισσα και ακόμα καλύτερα όταν έμαθα ότι με προσκαλέσατε για περίπατο στον κήπο. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον."συμπλήρωσε χαμογελώντας. Αχ αυτή η προφορά του! Είναι τόσο μαγευτικός! Και τα λακάκια που κάνει στο πρόσωπο του όταν χαμογελάει!

"Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο άδικο να σας φωνάζω με το μικρό σας, αλλά εσείς όχι;"ειπα και γελάσαμε.

"Έχετε δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση Αλέξα! Η αλήθεια είναι πως ήθελα και εγώ να σου μιλήσω. Ξέρω πως η ατμόσφαιρα μεταξύ μας είναι αρκετά τεταμένη."

"Ήθελα να σου απολογηθώ για την έκρηξη μου τις προάλλες. Δεν είναι κάτι που το επιλέξαμε και δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε, μιας και οι γονείς μας έχουν πει είδη το ναι. Οπότε αν πρέπει να παντρευτώ κάποιον χαίρομαι που θα είσαι εσύ."ειπα και ένιωσα τα μάγουλα μου να κοκκινίζουν.

Ορίστε το ομολόγησα! Δεν ήταν τόσο δύσκολο! Ήταν αρκετά ανακουφιστικό θα έλεγα!

Ο πρίγκιπας με κοίταξε έκπληκτος. Ναι μάλλον ούτε αυτός θα πίστευε ότι ήταν τόσο εύκολο. Φαινόταν πολύ χαρούμενος που του παραδέχτηκα έμμεσα ότι μου αρέσει. Απορώ πως δεν ξαφνιάστηκε.

"Ξέρεις θέλω να σε ευχαριστήσω που με έβγαλες από την δύσκολη θέση του να σου πω πως... Μου αρέσεις αρκετά Αλέξα."παραδέχτηκε και το κεφάλι μου σηκώθηκε αστραπιαία.
Ορίστε;!

"Οπότε θα είναι τιμή μου που θα έχω μια τόσο γοητευτική και ευφυής βασίλισσα. Πιστεύω θα είναι το καλύτερο και για τον λαό μας!"

Δεν άκουγα τίποτα από όσα έλεγε, εγώ είχα κολλήσει στο γεγονός πως είπε ότι του αρέσω. Είπε όντως ότι του αρέσω!; Ο Θεέ μου και εγώ το παραδέχτηκα έτσι;

"Από ότι φαίνεται δεν με προσέχεις ιδιαίτερα."είπε γελώντας.

"Συγνώμη είναι που... Στ' αλήθεια είπες ότι σου αρέσω;"τον ρώτησα και φάνηκε να τα χάνει.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now