👑Κεφάλαιο 26👑

180 16 66
                                    

"Ρίξε μου την μπάλα!"φώναζε ο Ρίτσαρντ, ο μικρός γιος της Κατλίν στον αδερφό του και εκείνος την κλότσισε με δύναμη προς το μέρος του.

Οι μικροί πρίγκιπες που είχαν έρθει στο παλάτι έπαιζαν ποδόσφαιρο στην πλευρά τους,ενώ εγώ καθόμουν με τις πριγκίπισσες και ζωγραφίζαμε στο φρεσκοκομμένο γρασίδι του κήπου.

"Κοίτα τι ζωγράφισα Αλέξα!"μου έδειξε το μπλοκ της η Ελίζ, η κόρη της Σάρας.

Η εικόνα απεικόνιζε έναν γαλάζιο ουρανό και μερικά βουνά από γρασίδι. Η μικρή είχε παίξει αρκετά με τα χρώματα και είχε βάλε διάφορες αποχρώσεις του μπλε για τον ουρανό. Επίσης είχε προσθέσει κίτρινο για να "σπάσει" την μονοτονία του πράσινου στο γρασίδι και με ξυλομπογιά και βαμβάκι πρόσθεσε άσπρο για τα σύννεφα.

"Είναι πανέμορφο Ελίζ! Ο τρόπος που χρησιμοποιείς τα χρώματα είναι σχεδόν σαν να ζωγράφιζε ένας έμπειρος ζωγράφος!"της είπε χαϊδεύοντας το κεφάλι της.

"Κοίτα και το δικό μου!"μου έδειξε το δικό της σχέδιο η Εστέρ, η κόρη της Μπιάνκα.

Είχε ζωγραφίσει το παλάτι με την ικανότητα που έχει ένα παιδί τεσσάρων χρονών, με διάφορες καμπυλοτές και ασταθείς γραμμές και με πολλά μέροι να μην έχουν χρωματιστεί ολόκληρα.

"Και το δικό σου γλυκιά μου είναι υπέροχο! Αν συνεχίσετε έτσι στο τέλος θα γίνετε οι καλύτερες ζωγράφοι της χώρας!"τους είπα και στα πρόσωπα τους φάνηκε η περηφάνια και η χαρά.

Πόσο πολύ λατρεύω τα παιδιά! Μακάρι να αποκτήσω κάποτε, όσα να 'ναι! Πάντα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια με έναν όμορφο και καλό σύζυγο και ένα μεγάλο σπίτι για να μένουμε όλοι μαζί. Το σπίτι και τον σύζυγο τα κλείσαμε, τα παιδιά δεν βλέπω να γίνονται σύντομα.

Οι φωνές των αγοριών ακούγονταν πιο έντονες, σαν να τσακώνονται και γύρισα προς το μέρος τους για να συνειδητοποιήσω πως όντων μαλώνουν!

"Ει ει γιατί τσακώνεστε;"ειπα τρέχοντας προς το μέρος τους.

"Ο Τζορτζ κλότσισε την μπάλα πολύ ψηλά και πήγε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο!"είπε ο Ρίτσαρντ κοιτάζοντας θυμωμένος τον αδερφό του.

"Ψέματα δεν την κλώτσισα εγώ! Ο Μπεν ήταν!"είπε δείχνοντας τον μεσαίο αδερφό του και εκείνος του έβγαλε την γλώσσα και πήγε να τον χτυπήσει.

Τον έπιασα λίγο πριν το χέρι του συγκρουστεί με τον ώμο του Ρίτσαρντ και τον σήκωσα στην αγκαλιά μου.

How To Be A Princess #scifi2020Onde histórias criam vida. Descubra agora