👑Κεφάλαιο 13👑

243 21 58
                                    

Όλοι οι πρίγκιπες και τα ηγετικά πρόσωπα είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα συμβουλίου για ένα άγνωστο αλλά σοβαρό θέμα. Τουλάχιστον έτσι μου είπε η Άσλεϊ η οποία ήρθε μαζί με τον πρίγκιπα Αλεξάντερ.

"Γιατί αργούν τόσο;"έλεγα πηγαίνοντας πάνω κάτω απ' την αγωνία.

"Φιλενάδα ηρέμησε θα πάθεις τίποτα!"είπε η Λάιλα πιάνοντας με από τους ώμους και με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι. Η Κιάνα την κοίταξε άγρια για τον τρόπο που μου μίλησε και η Άσλεϊ απλά καθόταν στην άλλη άκρη του δωματίου και μας κοιτούσε.

Κάτι την προβληματίζει, φαίνεται από μακριά ότι είναι στεναχωρηνένη, αλλά δεν έχω τον χρόνο να της μιλήσω αυτήν την στιγμή.

Σηκώθηκα απότομα και αγνοώντας τις φωνές των κοριτσιών που μου έλεγαν να γυρίσω, σήκωσα το φόρεμα μου και άρχισα να τρέχω ως την αίθουσα. Εκείνη την ώρα έβγαιναν όλοι οι υπουργοί και οι στρατιωτικοί και εντόπισα ανάμεσα τους τον πρίγκιπα Νίκολας. Έκανα μια γρήγορη υπόκλιση και τον ρώτησα αυτό που με έκαιγε.

"Νικόλας τι συνέβει; Γιατί όλοι δείχνουν τόσο αναστατωμένοι;"ρώτησα και εκείνος φάνηκε να σαστήζει.

"Η αλήθεια είναι πως κάτι σοβαρό συμβαίνει αλλά θα ήταν προτιμότερο να σου πει ο Χένρι. Να τος, συζητάει με τον Στρατηγό Κορονέλ."είπε και αφού τον ευχαρίστησα πήγα αμέσως προς το μέρος του.

Βλέποντας με ο Χένρι έκανε νόημα στον στρατηγό και εκείνος γύρισε προς του μέρος μου και υποκλίθηκε. Δεν θα το συνηθίσω εύκολα αυτό.

"Γειά σας Πρίγκιπα. Στρατηγέ."

"Πριγκίπισσα Αλέξα χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να σας γνωρίσω."είπε ευγενικά ο στρατηγός και του χαμογέλασα χωρίς να πάρω τα μάτια μου από τον φανερά αναστατωμένο Χένρι.

"Παρόμοιος. Μήπως θα είχατε την καλοσύνη να μου πείτε τι συμβαίνει εδώ;"

Οι δύο άντρες κοιταχτηκαν μεταξύ τους. Ω έλα τώρα πόσο σοβαρό παίζει να είναι και δεν μπορεί κανείς να μου πει;

Στο τέλος ο Χένρι ξεφύσιξε και με πήγε σε μια απομονωμένη γωνιά. Τσαντισμένη και κυρίως περίεργη περίμενα να δω τι είχε σκοπό να μου πει.

"Λοιπόν; Θα μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει;"απαίτησα.

"Πρώτον χαμήλωσε τον τόνο σου. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Δεύτερον αυτό το θέμα θα ήταν καλύτερα να το αφήσεις σε εμένα και το συμβούλιο για να το διευθετήσουμε. Εσύ πρέπει να..."

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now