👑Κεφάλαιο 29👑

190 14 63
                                    

Κυρίες και κύριοι επιτέλους η στιγμή που περιμένατε 29 ολόκληρα κεφάλαια έφτασε!

Ο γάμος που όλοι ζητούσαμε επιτέλους πραγματοποιείτε! Το Helexa ζωντανεύει και γίνετε canon! Αχ συγκινούμαι!😢
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τι είναι γάμος; Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό μυστήριο που μας προβάλουν όλοι; Είναι τόσο σημαντικό όσο ακούγετε;

Για κάποιους ανθρώπους ο γάμος είναι μια ασήμαντη τελετή η οποία έχει σκοπό να σε παρουσιάσει στον υπόλοιπο κόσμο σαν ένα "τακτοποιημένο" μέλος της κοινωνίας και έναν ανερχόμενο οικογενειάρχη. Για κάποιους άλλους, ο γάμος είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής του, η στιγμή που μπροστά στα μάτια Θεού και ανθρώπου γίνετε ένα με τον σύντροφό του, δίνοντας την δυνατότητα να γιορτάσει την ευτυχία του.

Όπως και να 'χει αυτή ήταν μια σημαντική στιγμή για την Αλέξα και τον Χένρι.

Μετά από τόσους μήνες γεμάτους καβγάδες, διαφωνίες, σχέδια και έρωτα, μπορούσαν να ευτυχίσουν με τον τίτλο του "αντρόγυνου" και να παίξουν τον ρόλο τους στον κύκλο της ζωής.

Οι κυρίες τις είχαν πάρει θέση δίπλα της και τα παρανυφάκια κρατούσαν το μακρύ πέπλο της βοηθώντας την να κατέβει τις σκάλες του κτήματος.

Σε κάθε της βήμα στο πλακόστρωτο δρόμο η ανάσα της γινόταν ολοένα και πιο κόφτη και το χαμόγελο της δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της και κανένας δεν μπορούσε να το χαλάσει.

Ο Χένρι, κρατώντας την ανθοδέσμη με τα τριαντάφυλλα στα χέρια του, θαύμαζε αυτό το ζωντανό έργο τέχνης που ερχόταν ολοένα και κοντά του. Έριξε μερικά κλέφτη βλέμματα στους καλεσμένους, ο πατέρας του τον κοιτούσε περήφανα μαζί με την μητέρα του, οι αδερφές του άρχιζαν είδη να κλαίνε η κάθε μία στο πλευρό του συζύγου της και η Μπιάνκα ήταν σοβαρή όπως πάντα.

Οι γονείς τις νύφης του είχαν βολευτεί στις μπροστινής θέσεις μαζί με τους δικούς του και η μητέρα της Αλέξα κοιτούσε συγκινημένη την κόρη της. Και εκείνος έπιασε τον εαυτό του να θέλει να κλάψει αλλά εμπόδιζε τον εαυτό του να αφεθεί.

Επιτέλους η μέλλουσα γυναίκα του ήταν μπροστά του αστράφτοντας σαν το πιο φωτεινό αστέρι. Ήταν το αστέρι που θα βρισκόταν στην ζωή του για όσο εκείνη κρατούσε. Θα ήταν μαζί ενωμένοι και με μια τεράστια οικογένεια όπως είχε υποσχεθεί.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now