👑Epilogue👑

250 15 60
                                    

Μετά από πενήντα τέσσερα κεφάλαια (να ναι καλά το wattpad αλλιώς θα έπρεπε να τα μετρήσω), αμέτρητες λέξεις, συναισθήματα και χαρακτήρες φτάσαμε επιτέλους στο τελευταίο κεφάλαιο.

Δεν θα πω ψέματα, δεν μου είναι καθόλου ευκολο να το γράφω αυτό, διότι αυτήν την ιστορία την αγαπώ ίσως ένα τσακ παραπάνω από τις πρώτες μου. Δεν ξέρω αν φταίει το concept του βιβλίου, πάντως κάθε φορά που έγραφα εδώ ένιωθα χίλιες φορες πιο σίγουρη ότι θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα.

Είχα τόσες ιδέες. Άλλες δούλεψαν, άλλες όχι, άλλες μπήκαν, άλλες όχι, κάποιες άλλαξαν την τελευταία στιγμη και κάποιες ηρθαν σαν σκέψη και απλά έφυγαν γιατί έχω και Αλτσχάιμερ χειρότερο από 90νταρη παππού.

Αγάπησα έναν έναν τους χαρακτήρες που έφτιαξα (ναι ακόμα και τον Ραγιεν, μια μισή καρδιά από τις πέντε του τη δίνω), από την Τρίξι και την μητέρα της μέχρι την Ρόζα και τον Λεό. Ο κάθε ένας έχει ένα κομμάτι μου, είναι δημιουργήματα μου και διαθέτουν ένα ποσοστο από την Παναγιώτα μέσα τους.

Κάθε σκηνή, ακόμα και οι πιο συγκινητικές και έντονες, γράφτηκαν με πολυ αγάπη και όρεξη, αλλά και πολυ δουλειά και έρευνα. Υπήρχαν φορές που είτε διέγραψα ολοκληρωτικά ένα κεφάλαιο επειδή δεν το θεωρούσα "κατάλληλο" για να σας το παρουσιάσω, είτε επειδή είχα αμφιβολίες για το γράψιμο μου (ναι το έζησα και αυτό).

Τέλος, θα ήθελα πολυ να σας ευχαριστήσω όλους. Έναν έναν που μπήκε στον κόπο να δει, να σχολιάσει και να πατήσει το ρημάδι το αστεράκι. Είστε τέλειοι ρε!

Γιατί χάρης σε εσάς είμαι εδώ αυτήν την στιγμή και γράφω αυτόν τον άκρα συγκινητικό επίλογο (κλαψ κλαψ).

Όσες φορές αντιδρούσατε σε σχόλια μου, γινόσασταν ένα με τους χαρακτήρες και θέλατε να μάθετε την συνέχεια τους, με γεμίζατε κουράγιο για να συνεχίσω. Και χάρις εσας είμαι εδώ.

Αυτή η ιστορία, δυστυχώς, δεν θα έχει σίκουελ. Ξέρω πως θα θέλατε να μάθετε τι συνέβη στην συνέχεια με τον Αντόνιο, μα δεν βρίσκω τον λόγο. Θα είναι σαν να επαναλαμβάνω το βιβλίο. Αφήνω τα γεγονότα στην φαντασία σας. Μπορείτε να μου γράψετε ότι θεωρία θέλετε.

Επίσης ξέρετε πόσο χάλια είμαι στα σίκουελ οπότε...

Όμως ετοιμάζω δυο αλλά βιβλία τα οποία ανήκουν στο ίδιο συμπαν, τα οποία αγαπάω εξίσου.

Το Motorcycle diary και το Born to die θα είναι κοντά σας σύντομα ώστε να μην σας λείψω ουτε ενα λεπτό!

Υποθέτω τώρα ειναι που θα πρεπει να πουμε αντίο...

Και παλι σας ευχαριστω που αφιερώσατε χρόνο σε εμένα και που αγαπησατε την δουλειά μου και ελπίζω να συνεχίσετε να το κάνετε.

Καλη συνέχεια με ότι και να κάνετε και να είστε παντα καλά

Τα λέμε ξανά σε επόμενο βιβλίο.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now