👑Κεφάλαιο 30👑

237 15 314
                                    

Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο, το τελευταίο που γράφω και για να μην παρεξηγηθούμε, όχι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός εκεί μέσα. Απλά τα πουλάκια μας έχουν περισσότερες ορμές και νεύρα από τον οποιοδήποτε έφηβο.

Για καλύτερη παρακολούθηση θα σας πρότεινα να ακούσετε και το τραγούδι και θέλω πολλά πολλά σχόλια σήμερα, έτσι για το γαμώτο.

Καλή ανάγνωση!❤
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αν ο γάμος σας φάνταζε υπέρλαμπρος, που να δείτε πως είναι η δεξίωση. Ο λόρδος Γουίλμουρ είχε φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια και το γούστο του να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο παράξενο καλεσμένο.

Υπήρχε φαγητό από κάθε βασίλειο και ήπειρο, η διακόσμηση ακολουθούσε έναν παραδοσιακό γάμο της Λουκέρσια και έτσι η αίθουσα ήταν γεμάτη άνθη, κορδέλες και τελικά μια ζωντανή ορχήστρα να παίζει παράλληλα με τον dj. Ήταν ένας σύγχρονος και παράλληλα παραδοσιακός γάμος.

"Είδες που τελικά είχα δίκιο για την ορχήστρα!"είπε περήφανος ο Φρανκ.

"Να που μια φορά το μυαλό σου χρησίμευσε και κάπου."ειρωνεύτικε ο λόρδος και οι δύο άντρες αγριοκοιτάχτηκαν έτοιμοι να αρπαχτούν.

"Εάν αρχίσετε τους καβγάδες θα σας χαστουκίσω μπροστά σε όλους!"απείλησε χαμογελαστή η μαντάμ ώστε να μην κινήσει υποψίες.

Το πλέον παντρεμένο ζευγάρι μας πήγαινε από καλεσμένο σε καλεσμένο για να λάβει τα συγχαρητήρια και όλα τα λόγια που λαμβάνει κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις. Φαντάζουν τόσο ευτυχισμένοι στα μάτια του κόσμου που πολλές αρραβωνιασμένες και λογοδοσμενες νεαρές πριγκίπισσες εύχονται να είναι έτσι και στον δικό τους γάμο.

Οι γονείς κάθονταν σε μια άκρη με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και συζητάνε, οι άντρες για πολιτική και οι γυναίκες... Για πολιτική.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now