👑Κεφάλαιο 15👑

249 22 74
                                    

Βρισκόμασταν για ακόμα ένα βράδυ στα διαμερίσματα της Κιάνα, πλέον είχε γίνει το στέκι μας κάθε βράδυ Παρασκευής και συζητάγαμε τα νέα της εβδομάδας. Μπορεί εύκολα κάποιος να κατανοήσει για τι ακριβώς μιλάγαμε σήμερα.

"Εγώ σας το λέω κάτι δεν μου αρέσει σε αυτήν!"επέμενε η Λάιλα και έφαγε ένα πατατάκι από το μπολ. "Λένε πως ήταν παντρεμένη με έναν δουκα και πως χήρεψε αρκετά μικρή."

"Δεν υποτίθεται πως είναι ανύπαντρη;"ρώτησε η Άσλεϊ.

"Όχι καλέ, υπήρξε παντρεμένη πριν χρόνια! Απλά ο άντρας της δεν είχε και την καλύτερη τύχη, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ."

Η Άσλεϊ την κοίταξε απορημένη και η Λάιλα στριφογύρισε τα μάτια της.

"Αυτή τον σκότωσε!"

"Πάντως κάτι έχει στην αύρα της που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Βγάζει θετική και αρνητική ενέργεια μαζί. Κάτι πρέπει να συμβαίνει με την ψυχή της, ίσως έχουν μπερδευτεί τα τσάκρα της."συμπλήρωσε η Κιάνα.

Η μελέτη του ψυχικού κόσμου και η αναγνώριση του χαρακτήρα κάποιου ειναι μια ιδιότητα που την εξασκούν πολύ στα νησιά Φίτζου όπως και την ιατρική και την βοτανολογία. Η Κιάνα μας έχει πει πως οι γηραιότερες του χωριού, όπως η γιαγιά της, είναι θεραπεύτριες και πως για να γίνει κάποιος θεραπευτής πρέπει να περάσει από χρόνια διδασκαλίας και να καταφέρει να γιατρέψει έναν σοβαρά άρρωστο ή τραυματισμένο άνθρωπο, προκειμένου να κερδίσει και να διαλέξει το τατουάζ του και να εξασκήσει αυτήν την τέχνη.

"Α τέλεια άρχισες πάλι αυτές τις βλακείες για τα τσάκρα και τα βότανα. Και για πες μεγάλη θεραπεύτρια, βλέπεις τίποτα ή ο καπνός από τα αρωματικά κεριά σε αποπροσανατολίζει;"την κορόϊδεψε η Λάιλα και ένα μαξιλάρι προσγειώθηκε στο πρόσωπο της σαν απάντηση, ρίχνοντας την από το κρεβάτι.

"Η αλήθεια είναι πως έχει αυτό το σνομπ και περίεργο ύφος. Δεν πρέπει να την κρίνουμε βιαστικά."υπερασπίστικα την πριγκίπισσα Μπιάνκα.

Παρόλο που συμφωνώ με τα κορίτσια, δεν πρέπει ποτέ να κρίνεις κάποιον από την εμφάνιση. Από την άλλη και ο Χένρι μου είπε πως η αδερφή του δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος και πως θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο από όλους και πάντα θα βρίσκει τρόπο να σου το θυμίζει.

Δεν έχουμε μιλήσει πολύ από το πρωί για να την προσέξω, λογικά θα έχουμε πιο πολύ χρόνο στην δεξίωση της Πρωτοχρονιάς αύριο και κατά την διαμονή της εδώ. Ίσως να πρόκειται για παρεξηγημένο χαρακτήρα, ίσως απλά να μην την έχει καταλάβει κάποιος.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now