👑Κεφάλαιο 25👑

204 18 92
                                    

"Αλέξα πες μας, είναι αλήθεια ότι όσο ζούσες στην πόλη είχες ασχοληθεί με την ζωγραφική;"με ρώτησε η Κατλίν, η αμέσως επόμενη μεγαλύτερη αδερφή μετά την Μπιάνκα και τον Χένρι.

Είχε έρθει εδώ μαζί με τους γιους της και ο άντρας της, όπως και των υπόλοιπων αδερφών της, είχε πάει να συναντήσει τον Χένρι και θα επέτρεψαν όλοι μαζί για τον γάμο.

"Ναι και ακόμα ασχολούμαι. Η ζωγραφική είναι κάτι που με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι ο παλιός μου εαυτός. Δεν είναι και εύκολο να αλλάζεις από την μία στιγμή στην άλλη."απάντησα και έγνεψε σαν να με καταλάβαινε.

"Πάντως ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ετοιμασίες που κάνατε και που φτιάξατε και ένα δωμάτιο για τα παιδιά. Η κόρη μου έχει ξετρελαθεί!"μίλησε η Σάρα, η τέταρτη αδερφή.

"Δεν κάνει τίποτα, μα όλη την σκληρή δουλειά την έκανε ο λόρδος Γουίλμουρ. Εγώ ήμουν σε μια συνάντηση τότε και δεν ενημερώθηκα εγκαίρως για την άφιξη σας."απολογήθηκα.

"Να και κάτι που κάνει καλά αυτός ο γέρος πέρα από το να μιλάει ακατάπαυστα."είπε η βασίλισσα Ιζαμπέλ και γελάσαμε.

Ακριβώς απέναντι μου κάθονταν η Μπιάνκα στην μέση, δεξιά της ο αδερφός της Λεόν και αριστερά η τελευταία αδερφή της, η Σιμώνα.

Καθόλη τη διάρκεια η Μπιάνκα δεν έβγαζε λέξη και απαντούσε μόνο όταν τα αδέρφια ή η μητέρα της της απεύθυναν τον λόγο. Δεν φαίνονταν να γνωρίζουν για τις πράξεις της, φαντάζομαι ο Χένρι δεν τους είχε μιλήσει ακόμα και καλά έκανε. Αυτό θα κατέστρεφε ακόμα περισσότερο το γιορτινό κλίμα του γάμου.

"Ωραία που τρώμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Προσωπικά σε νιώθω πολύ κοντά μας Αλέξα, αν επιτρέπετε ο ενικός."έσπασε την σιωπή ο Λεόν και έφαγε λίγο απ'το κρέας του.

"Και εγώ έτσι αισθάνομαι μα στεναχωριέμαι που δε είχα την τιμή να ξαναδώ τον βασιλιά Ραγιέν."απάντησα ειλικρινά.

Θέματα του βασιλείου τον κράτησα πίσω στην Ορτίλια και είπε ότι θα ερχόταν αύριο,όπως και οι περισσότεροι άρχοντες από ξένες περιοχές. Οι Άρχοντες της Ανατολής, οι Βασιλιάδες της Πράσινης Κοιλάδας και οι Ιθαγενείς μάγοι και Αρχηγοί θα παρευρίσκονταν στην τελετή αύριο, κράτοι και βασίλεια που βρίσκονταν εκτός της Ένωσης.

"Καμιά τιμή χρυσό μου πίστεψε με. Τώρα ειδικά που λείπω θα έχει κάνει ξέφρενο παρτυ στην κουζίνα ο παλιολαίμαργος!"σχολίασε η βασίλισσα.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now