👑Κεφάλαιο 12👑

252 27 66
                                    

Το όνειρο κάθε κοπέλας που είναι ερωτευμένη με κάποιον, εκτός από το να κρατήσει αυτά τα αμοιβαία αισθήματα για πάντα, είναι να συμπαθήσει ο πατέρας τον γαμπρό.

Ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση όλα πήγαν υπέροχα. Και η Αλέξα με τον Χένρι είναι τόσο κιούτ μαζί! Ο τρόπος που την κοίταζε ο Χένρι, ακόμα και όταν ο πατέρας της έριχνε περίεργα βλέμματα προς το μέρος του ή ο τρόπος που της κρατούσε το χέρι! Αχ θέλω και εγώ έναν πρίγκιπα!

Πράγματι οι δύο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι παρόλο που γνωρίζονται μερικούς μήνες. Είναι από τα λίγα βασιλικά ζευγάρια που τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Θες να πεις πως οι βασιλιάδες δεν παντρεύονται από έρωτα; Μα αυτό δεν γίνετε! Πως μπορείς να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με κάποιον που δεν αγαπάς;

Όλα στην ζωή των ανθρώπων συμβαίνουν όταν μπαίνει στην μέση ο μεγαλύτερος εχθρός! Η πολιτική! Υπάρχουν πολλά βασιλικά και πολιτικά ζευγάρια τα οποία ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, όπως ο Χένρι και η Αλέξα, υπάρχουν εκείνα που ο έρωτας ήρθε σιγά σιγά ή αντ' αυτού είχαν σεβασμό και ανθρώπινη αγάπη ο ένας για τον άλλον, όπως οι γονείς της Αλέξα ο βασιλιάς Τζεραλντ και η βασίλισσα Σοφία και τέλος υπάρχουν και τα ζευγάρια που αναγκάστικαν να παντρευτούν και πότε δεν αγαπήθηκαν ο ένας με τον άλλον.

How To Be A Princess #scifi2020Where stories live. Discover now