Ce caut în patul tău!?

751 48 5
                                    

Pov:Asta

A încercat sã mã sperie cu un film.Ha, mie îmi plac filmele de grozã,deci nu are cum,dar totuși acesta este foarte aproape de mine,mnh,are un miros așa de bun.Nici nu-mi dau seama cã mã apropiam de acesta.Ultimul lucru ce mi-l amintesc este o voce care îmi spuneSomn ușor și un zâmbet.

Dimineațã

Razele dimineții mã trezesc. Mnn,ce bine am dormit,încerc sã mã ridic, dar simt douã brațe puternice ce mã țineau de mijloc.Era Yuno.Razele Soarelui strãluceau pe chipul acestuia,arãtând atât de bine.Fãrã sã-mi dau seama mã apropii de fața sa.Când eram destul de aproape sã-i simt respirația și gustul buzelor acestuia ce arãtau delicioase,acesta cascã trezindu-mã la realitate....

Eu:Ce naiba!Mã îndepãrtez de el,cãzând din pat.

Yuno:De ce țipi așa de dimineațã!

Eu:Tu ce cauți aici?

Yuno:Locuiesc aici. Spune acesta cu un rânjet ciudat.

Eu:Nu la asta m-am referit.Mã ridic de pe jos.Ce caut eu în pat cu tine!?

Yuno:Ce?Nu-ți amintești de asearã.

Eu:Ce sã-mi amintesc?!acesta se uita la mine,eu neînțelegând de ce se uitã așa.Era o oglindã în spatele meu așa cã m-am întors.Ce dracu am fãcut asearã?eram doar într-un tricou lung, ce îmi ajungea la genunchi și boxeri.Yuno se ridicã,el fiind doar în boxeri.

Yuno:Aminteșteți!spune acesta râzând și intrând în baie.

Eu:Nu!spun eu când mã uit mai bine în oglindã.Spuneți cã n-am fãcut nimic!Ciupiți-mã ca sã mã trezesc din acest coșmar!

Pov:Yuno

Eram aproape de Asta,simțind un miros dulce.Acesta se apropia din ce în ce mai mult de mine ajungând în brațele mele.Acesta era obosit și încetul acesta adormise.

Eu:Somn ușor!spun și zâmbesc.Am zâmbit!Nu am mai zâmbit de când era mama mea care acum...

Îl iau în brațe acesta mormãind.Urc scãrile, ajungând în dormitor.Îl pun pe pat și îl dezbrac de haine lãsându-i doar boxeri.Pielea s-a deschisã arãta atât de apetisant încât nu m-am abținut sã o sãrut.I-am sãrutat obrazul și dupã am coborât pe gât.Când vreau sã mã îndepãrtez,acesta mã prinde de mânã și mã trage peste el.

Eu:Vãd cã îți place sã fi alintat.Îl mai sãrut odatã și mã dezbrac punându-mã în pat lângã el.Și când îl mai sãrut odatã aud un sunet divin...ah.Acesta a gemut cumva?,hm...ce sexy e acest sunet,lupul din mine nu s-a abținut și mã trezesc cã-l mușc de o parte a gâtului,lãsând un semn de toatã frumusețea și dupã mã culc.

                            VA URMA!

Sper să vă placă acest capitol!!!

My love alphaOnde histórias criam vida. Descubra agora