Shiro?....huh...

439 37 0
                                    

Pov: Asta

Yuno: Nu îmi place sã-l știe multã lume...spune trist...Numele meu este Masaru Yuno.....Kurou.....rãmân blocat....putând sã spun doar....

Eu: Kurou?!...Stai ce?....Cum adicã el este Kurou?....El este cel cãutat de mine, de fapt de mine care avea memoria intactã....Stai, a spus sã-și aminteascã de mine....Tu ești Kurou? îmi îndrept privirea spre Yuno, care era la fel de gânditor ca mine.

Yuno: Pãi, ãsta este numele meu, nu știu dacã sunt persoana corectã, dar nu prea știu dacã altcineva care sã aibã în același nume ca al meu, și sã se afle în acest regat....spune acesta gânditor.

Hiro: Nu este la noi în regat cu acest nume....nu-i așa Fumio?...spune Hiro, îndreptându-și privirea spre doctorul tânãr care era lângã el.

Fumio: Nu....spune acesta, fãcând schimb de priviri cu Lupi.

Lupi: Într-adevãr....acesta stã un moment în liniște....Nu cred cã mai pot sã stau și sã nu fac nimic. Asta, nu Shiro-sama, a spus....

Yuno: Shiro?...spune acesta, mai mult țipând de uimire.

Hiro: Ceee?...spune la fel.

Fumio: Chiar nu te-ai putut abține, Lupi-sama....spune acesta fãcându-l, mai ales pe Yuno, sã-și mãreascã ochii dintr-o datã.

Yuno: L....Lu...Lupi....spune acesta mai mult întrebând, decât fãcând o afirmație....Da, este Lupi. Îl cunoaște de undeva de este stanã de piatrã, bine, fațã de când a auzit Shiro, este mai bine acum.

Lupi: Într-adevãr, Kurou-sama!

Yuno: Tu ești.....și Shiro, este în viațã. spune acesta fãcându-mã confuz, dar dupã fața sa bucuroasã, mã face sã mã simt ciudat....gelos, poate....spune o altã voce....hey!....tu ești, Lupi?.....Desigur, cã eu!.....Mã rog, și cum adicã gelos.....Eu!? Gelos?!.....Prostii!!!....HAhA.....nu mai râde...

Eu: Ahhh....spun eu nervos, fãcându-i sã tresare, mai ales pe Yuno

Kioshi: Ești bine!?...spune îngrijorat.

Eu: Sunt bine.....spun eu observând cã i-am speriat puțin.

Hanako: Sigur?...spune aceastã necrezându-mi cuvintele.

Eu: Sigur!!

Lupi: Nu are nimic, doar gelozie......lungește pronunția ultimului cuvânt.

Hiro: Gelozie?

Eu: Ni....nimic!!!!! Sincer....mã îndrept spre Lupi, punându-i mâna la gurã și șoptindu-i....dacã nu mai spui nimic, fac cum zici tu....momentan.....spun eu, pentru a-l face sã tacã..... Oricum cine acest, Shiro?!....Lupi, nu mi-ai spus nimic despre acesta, este cumva stãpânul tãu?....spun, uitându-mã la reacția lui Yuno.

Lupi: Într-adevãr!....spune acesta dintr-o datã fãcându-mã sã tresar. Stau puțin sã mã gândesc ce rãspuns sã dau.....mã uit la fața lui Yuno, acum nu mai am de ce sã rãmân.

Eu: Atunci, eu pot sã plec.....spun și mã îndrept spre ușã.

Yuno: De ce?!.....se trezește acesta din visare.

Eu: Pentru cã nu am de ce sã rãmân!....spun eu tare fãcându-i sã tresare. Nici de tine, Lupi nu am nevoie.

Lupi: Ce?!.....De ce?!.....spune acesta prinzându-mã de mânã....Eu îi prind mâna și o dau deoparte.

Eu: Nu înțeleg ce legãturã avem, dacã tu ai un stãpân. Nu-mi amintesc sã-ți fi spus, cã trebuie sã mã întâlnesc cu Kurou, așa cã nu e treaba mea. Oricum, cred cã stãpânul tãu ți-a spus asta, nici nu înțeleg ce are stãpânul tãu cu mine....Nu voi rãmâne într-un loc în care mã voi rãnii.

Lupi: Cum adicã, nu vei rãmâne într-un loc în care te vei rãni?.....spune acesta, eu încruntându-mã cã mi-a citit iar gândurile, și le-a spus cu voce tare.

Yuno: Cum adicã?....Vrei sã zici cã te vei rãni aici?...acesta se apropie de mine, vrând sã mã ia de mânã. Eu mã feresc, fãcându-i ochii mari și privirea confuzã.

Eu: Cum am spus. Mã voi duce de unul singur. Nu am nevoie de nimeni. Oricum tu îl ai pe stãpânul lui Lupi.

Yuno: Ce vrei sã spui?!....spune acesta încercând sã se apropie de mine, dar mã îndepãrtez din ce în ce mai mult de acesta.

Eu: Ce vrei sã spui?, lasã-mã cu asta!!!!....țip eu, fãcându-i sã-și mãreascã privirea.... Am fost un prost când am crezut cã s-ar putea sã mã placi puțin, mãcar puțin.....Dar nu, trebuia sã-mi dau seama cã asta este bine pentru regat, mai ales dacã ai afla secrete de la mine....

Yuno: Ce?....spune acesta confuz...

Eu: Nu ți-ai dat seama cã s-ar putea sã fiu un spion, sau cineva care știe prea multe, și de asta am fost urmãrit din cei din Regatul Suprem.....DA! Știu cã am venit din acel regat....m-am documentat ca sã scap....Și dacã vreți sã mã pãcãliți, cã vai de asta, ești aici, ca sã te protejãm....dau cu pumnul în ușã, fãcând sã se spargã în zecii de bucãții.....vã voi face praf, la fel ca ușa asta. Nu vãd, de ce, sã am încredere în voi.....aceștia erau înspãimântați, în afarã de Lupi, poate el mã știa, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã am mare încredere în acesta, mai ales cã are un stãpân. Vreau sã ies dar mã oprește, vocea lui Lupi...

Lupi: Da, am un stãpân pentru care mi-aș da viața dacã aș putea. Și acest stãpân mi-a spus sã nu mã dau de gol în fața sa, și doar în cazuri speciale sã mã arãt pentru a-l opri sã facã vreo prostie. Așa cã....acesta apare dintr-o datã în fața mea....nu te pot lãsa sã pleci.

Eu: De ce nu? Doar nu crezi cã i-aș face rãu dacã aș pleca, sau, nu-mi spune....este cumva șeful meu și te-a pus sã mã observi, sã nu-i divulg vreo informație prețioasã. Spune-i sã nu-și facã grijii, pentru cã nu-mi amintesc ceva legat de vreun șef....

Lupi: Într-adevãr...... Atunci ce vei face dacã vei pleca. Nu vrei sã-ți recuperezi amintirile?

Eu: Desigur! De asta și plec. Mã voi întâlni cu cei care mã urmãreau.

Yuno& Hiro& Fumio: Ce?

Kioshi& Hanako: Cum?

Lupi: Asta este o nebunie!

Eu: Da, știu....dar ei știu ceva de mine. În plus, sunt destul de puternic....scot eu cuțitele....S-ar putea sã fie mai puternici decât mine, dar sigur voi afla câteva informații.

Lupi: Nu te voi lãsa sã te pui în pericol!

Eu: Nu am nevoie de protecție....mã mișc repede ajungând în spatele și îi pun un cuțit la gât....Mã descurc.....spun și zâmbesc....Oricum, nu am motive care m-ar putea face sã rãmân. Mi se pare cã mai bine m-aș întâlni cu ei, decât cu stãpânul tãu....spun, lãsând cuțitele în jos.

Lupi: Eu sunt sigur, cã ai vrea sã-l întâlnești.....spune oftând....sunt confuz, cine acest stãpân, care m-ar ajuta....

Eu: Atunci vreau sã-l vãd!

Lupi: Dacã vrei sã-l vezi, mai așteaptã doar o sãptãmâna, și cred cã-l vei întâlni.....Oftez, și stau sã mã gândesc puțin.....nu ar fi chiar o idee rea. Dacã, nu-mi place voi pleca.

Eu: Hm.....Ok.....voi rãmâne, doar cu condiția sã nu fiu forțat sã rãmân, dacã nu-mi place.....mã uit spre rege și reginã. Aceștia dau din cap. Eu plecând în dormitor, împreunã cu Yuno și Lupi, lãsându-i pe ceilalți în pace..... Shiro?
....huh.

My love alphaWhere stories live. Discover now