Lacrimi de bucurie

410 29 0
                                    

Pov: Asta

Eu: Așa este papa!...îi îmbrãțișez, și mã pun între ei.

Yuno: Ce se petrece?....toți erau confuzi, și nu înțelegeau de ce am spus eu acele cuvinte, și de ce i-am îmbrãțișat. Cei mai confuzi erau cei doi frați.

Eu: Cum ați auzit....Of, nu mai conteazã! Dacã ați, venit nu mai am de ce sã vã caut....Mergem?

Yuno: Stai, unde!?....Nu pleca, Asta....

Eu: Scuze, dar am altceva de fãcut....

Mama: Adicã sã fugi de perechea ta!....toți aveau ochii mari, mai ales Yuno. Mã uit spre mama, și mã încrunt, de unde știe el, așa ceva, nu am spus nimic despre asta.

Eu: Nu știu despre ce vorbești....îmi încrucișez mâinile la piept...Și dacã ar fi așa, nu înțeleg de ce te-ai bãga, MA-JES-TA-TE!? Acum, sã plecãm!....mã îndrept spre ieșire.

Mama: Nu va fi nevoie....mã uit din nou la el....deoarece aici vom sta aici. Și ãsta este un ordin, Asta, sau vrei sã-ți spun....mã uit urât la el, dar mã întorc.

Eu: Nu va fi nevoie....spun, eu cu jumãtate de gurã.

Tata: Ok, deci dacã nu vã supãrați, putem rãmâne aici...

Kioshi: Desigur, Majestatea Voastrã!

Anne: Ar trebui sã continuãm cina?....spune aceasta, privindu-ne, și zâmbind.

Hiro: Stați, stați! Ce se petrece?! Cine este el?!....arãta spre cel care acum zâmbea foarte tare.

Mama: Scuzați-mã! Am uitat sã mã prezint....dar cred cã mã cunoașteți deja....Numele meu este Kazuki Masaki Daiki, sunt actual Împãrat.

Hiro & Yuno: Actualul Împãrat!?....spun ei uimiți.

Mama: În plus aș avea de discutat cu voi, și cel mai bine ar fi sã mâncãm, și dupã sã discutãm....aceștia dau din cap, și ne punem iar la masã, începând sã continuãm cina. Dupã ce am terminat, ne-am dus în biroul unchiului, adicã a lui Kioshi. Dupã ce ne-am așezat, mama stând pe scaunul de la birou, se face o liniște mortalã. Ce vrea sã spunã? Sper sã nu-i spunã chiar tot....mã uit la acesta care, mã privea zâmbind, apoi mã uit la Yuno, care era confuz, privindu-mã. Roșesc puțin, îmi dau o palmã mintalã, apoi îmi revin.

Tata: Dupã cum uni știu deja, noi am fost vizați de clanul vampirilor.

Yuno: De clanul vampirilor?

Eu: De cei care se numesc rebeli clanului....așa își spun pentru cã cred cã sunt cei care vor detrona regi, și pe Împãratul care îi leagã de celelalte specii.

Mama: Adicã eu!....spune aceasta, fãcându-i atenți la el....Sunt mai mulți care vor asta, dar aceștia au un lider destul de puternic, și câțiva mã urãsc și din alte motive.

Eu: Care ne implicã și pe noi....cum ar fi acel idiot care credea cã dacã mã va viola va deveni regele suprem.... bãieți se uitau șocați la mine. Nu știu dacã povestea îi șoca, sau cã povesteam așa lejer....Mã rog, mi-au vrut sângele....Nu-mi spune cã legenda chiar este adevãratã....mã uit spre acesta. El zâmbea, apoi își întoarse capul spre tata.

Mama: Poți sã-l întrebi pe el....aratã spre tata.

Eu: Dar el era puternic chiar și înainte de a se mãrita cu tine.

Tata: Într-adevãr. Da, dar sângele sãu, m-a fãcut și mai puternic, în plus eram perechea sa, deci, este adevãratã.

Eu: Altã durere de cap....Nu prea îmi pasã. Oricum veți trãi mult și bine, deci nu va trebui sã-mi bat capul cu condusul împãrãției.

My love alphaWhere stories live. Discover now