Mă vei uita....prima mea dragoste...

417 33 0
                                    

Pov: Asta

Mã trezesc cu greu de pe pat, ridicându-mã în șezut. Îmi frec încet ochii pentru a putea vedea mai bine. Mã ridic, din pat, pentru a mã duce la baie, dar când ajung în picioare, un junghi traverseazã tot corpul meu, prãbușindu-mã pe podea, imediat. Îmi pun mâna la spate, frecându-l încet, neînțelegând de ce mã doare, mai ales în zona respectivã, asearã.....ASEARÃ!!!.....Îmi simt fața fierbinte, și încerc sã mã ridic, dar nu reușesc, începând sã mã doarã mai tare.

Eu: D....Doare!.....ce naiba am fãcut asearã!? Sunt cumva un mega idiot...sutã la sutã, asta sunt....îmi dau o palmã peste fațã.

Yuno: Asta!? Ești bine?....spune acesta, apãrând nu știu de unde. Nu am auzit pași, dar observ, ușa de la camerã, între-deschisã...Acesta vine lângã mine, și mã ia în brațe, punându-mã blând pe pat....Se duce sã ia de pe noptierã, un pahar, și douã pastile, și mi-o oferã mie. Mã uit confuz la ce-mi dã, și apoi la el.... Este ceva, ce te va ajuta...Iau paharul și pastilele, și o beau prima, apoi dupã ceva timp o iau și pe a doua...Acum odihnește-te! Îți voi aduce, mâncarea aici, ok?!....dau din cap în semn cã da, acesta plecã, zâmbind, totuși, putând sã-i observ privirea îngrijoratã.

Eu: Ce am fãcut? Cum am putut face asta?! M-am lãsat dominat de un alt alpha, atât de ușor, încât nici nu-mi dau seama, dacã chiar sunt un alpha sau un omega. Parcã am citit într-o carte cã existã, alpha dominați, dar nu am crezut cã mã încadrez în asta, sau poate doar eu am crezut asta, și subconștientul meu știe. Dacã stau sã mã gândesc, nu mã simt de loc degustat, sau rãu...bine, în afarã de durerea de jos, care nu mã lasã în pace, dar cu ajutorul pastilelor primite, observ cã se diminueazã.... ne sãrutam, și mie îmi plãcea, sau poate cã îmi doream sã facã asta...Nu, nu!....îmi scutur capul....Azi, este ziua în care totul se va încheia, dupã ce mã voi întâlni cu stãpânul lui Lupi, voi termina tot, și îi voi lãsa în pace.... stai, dacã stau sã mã gândesc, el nu a purtat prezervativ....una dintre pastile era, pentru.....Stai! De unde știu eu atât de multe despre chestia asta....Au....mã doare capul....Simt o durere îngrozitoare, datoratã de data asta, capului, și încep sã vãd încețoșat...Îmi pun mâinile, pe cap, și încep sã aud mai multe zgomote și sunete, apoi aud voci.... Ce mare ai crescut, Shiro!, Kurou, îți promit cã voi fi bine!....

???: Toți cred cã ai murit!....spune o persoanã care arãta superb, semãna aproape cu o femeie.

???: Lasã-i sã creadã, asta este cel mai bine....mã uit mai atent la bãiat și observ cã seamãnã cu mine.

???: Tu ești la fel ca mama ta, la fel de încãpãțânați, și la fel de pricepuți....spune un bãrbat, ce arãta frumos, și care pãrea impunãtor, dar în același timp îmi dãdea o aer cunoscut și blând.

..........................

???: Fiule, câțiva dintre dușmani, au aflat cã trãiești.....Fiule?....era aceiași bãrbat, din cred, cã amintirile acestui bãiat, pe care încã îl analizam, deoarece, semãna prea bine cu mine, dar n-are cum sã fiu eu.

Bãiatul: Lasã sã știe, vreau sã le vãd mutarea, tatã! Mamã, cel mai bine, ai pleca înainte de atac, sau sã te recunoascã.....persoanã, aia drãguțã, era mama lui, dar este un bãrbat, sau, o femeie fãrã sâni și pãrul scurt....ce tot spun, cred cã îmi dau seamã de diferențele dintre un bãiat și o fatã, tot dacã, nici pe mine, mulți nu mã deosebesc de o fatã, dacã mã îmbrãcat mai elegant, sau aproape ca o fatã.

Mama: Ai grijã, la cei care vor sã-l detroneze pe tatãl tãu!....spune, acesta apropiindu-se de bãiat, și ciufulind pãrul sãu....Eu voi fi bine....spune și-l sãrutã pe obraz.

Bãiatul: Și eu voi fi bine, atât, timp, cât am scãparea spre cel mai bun prieten, nu mã voi speria.

...........................

Bãiatul: Tatã, mai bine fã-te și tu dispãrut.

Tata: Așa voi face dragul meu fiu, mama ta ți-a dat asta.

Bãiatul: Ãsta, este drogul ce te face sã-ți pierzi memoria, deci l-au terminat.

Tata: Într-adevãr !....spune și zâmbește, și plecã din camerã.

...........................

Bãiatul: În sfârșit au venit, acum, doar trebuie sã iau praful acesta, și nu va afla nimic de la mine.

Lupi: Ești sigur?....apare dintr-odatã....stai...Ãla este cumva Lupi?!

Bãiatul: Disearã, vor ataca, și disearã voi fugi. Sigur vin, pentru sângele meu, oricum efectul va dura câteva ore, așa cã dacã îl iau acum, mâine îmi voi aminti....

Lupi: Nu este bine!

Bãiatul: Ești tu, aici. În plus, s-ar putea sã foloseascã, ceva, ce mã va face sã le spun despre mama, așa cã nu vreau sã risc.

Lupi: Ok. Voi avea grijã....acesta se apleacã plecând din camerã. Bãiatul rãmâne singur și zâmbește.

Bãiatul: Acum, sã vedem, cât de norocos sunt.....norocos?!...întreb în sinea mea.

Dupã ce bãiatul consumã acel drog, sunt tras într-o negurã, ce mã înspãimântã. Aud o voce, ce mã strigã, așa cã deschid ochii, pentru a vedea sursa. Îl observ pe Yuno, lângã mine, ținându-mã de mânã. Pãrea îngrijorat, și observ cã tremur.

Yuno: Asta....Totul este bine....când observã cã m-am trezit, acesta mã ia repede în brațe....Mã mângâie pe cap, și strângându-mã mai tare la piept...Totul este bine, a fost doar un coșmar....Sper sã fie așa, altfel, dacã am o legãturã cu asta, va fi de rãu...Asta, m-am gândit, pe moment, dar apoi, dupã ce am simțit cãldura sa, mi-am mai potolit, tremuratul....Mi se par cunoscuți acei oameni, nu-mi spune cã sunt cei care mã urmãreau. Dacã este așa, înseamnã cã nu am fãcut rãu nimãnui și cã de fapt, aceia au omorât, cred, cã pe cineva.

Eu: Sunt bine, Yuno....Poți....poți sã-mi dai drumul....

Yuno: A, scuze...acesta îmi dã drumul, și se ridicã, punându-se în șezut, la marginea patului....Lupi, a spus sã te odihnești, pentru cã peste câteva ore, îl....vei întâlni.....și atunci vei uita de mine.....

Eu: Da, ok....spun, eu fãrã sã mai zic nimic, de fapt fãrã sã mai vreau sã zic ceva.

Yuno: Ți-am adus de mâncare. Poftim...îngân, și încep sã mãnânc. Era delicios, ca întotdeauna....Dacã te fac sã te simți inconfortabil, poți sã-mi spui, și voi pleca....spune, uitându-se la fața mea. Dau din cap cã, nu, și îmi continui micul dejun. Acesta se uitã la mine, fãrã sã mai zicã, și el, vreun cuvânt. Dupã ce am terminat acesta, se apropie de mine, mai mult de fața mea. Se apropia din, ce, în ce, mai mult, deci am închis ochii și am așteptat. Acesta se îndepãrteazã, dupã ce simt o mânã pe fața mea, care nu a stat mult, astfel îmi deschid ochii, întâlnindu-i pe ai sãi....Aveai, o fãrmãturã pe fațã....acesta se ridicã, și iese cu farfuriile goale, având un mic zâmbet. Am roșit instant, dupã trasã în care am fost....E...Eu....am așteptat, e...el știe....asta......oh.....baka.....baka!!!!!!.....îmi scufund fața în perne. Mi-a venit un somn, pe neașteptate, și înainte sã închid ochii, spun...

Eu: Și atunci, mã vei uita, pentru totdeauna, prima mea dragoste....

My love alphaWhere stories live. Discover now