Mâine...

410 33 0
                                    

Pov: Asta

Mâine este ultima zi, aici. Nu mai pot sta, prea mult aici, de abia aștept sã plec. Yuno, a stat lângã, mine aproape tot timpul. De câte ori voiam sã mã strecor afarã, acesta apãrea lângã mine, de câteva ori, chiar speriindu-mã. Se vede cã nu este un simplu prințișor, și se vede de la o poștã cã el este un alpha mai puternic ca mine, eu semãn mai mult cu un omega și mã enerveazã acest fapt. Doar în baie mai am liniște.... De fapt nici în baie, pentru cã acesta a luat încuietoare de la ușã. Nu-l înțeleg de loc!....Nu ar trebui sã se gândeascã la acel Shiro, care ființa mea îl detestã cel mai mult din lume, și aș vrea sã fie mort, dar nu se poate. Pentru cã dacã ar pãți ceva acea persoanã, enervantã, Yuno, ar deveni din nou rece. De fapt ar trebui sã-i mulțumesc, doar pentru cã Yuno, a fost bun doar cu mine pânã acum, și nu trebuia sã mã gândesc prea mult, când ieșea la o întâlnire de afaceri cu o femeie, sau mai multe. Am aflat cã dispariția sa, a fost motivul pentru care Yuno, ura sã fie în preajma lui cuiva sau sã se apropie cineva de el. Hiroki a spus cã am fost un caz special. De fapt pânã acum. Nu voi mai fi ceva special pentru Yuno. Mâine, și voi scãpa, în sfârșit....oricum nu eram dorit de acest de la început, doar s-a pricopsit cu mine, deci cred cã ar trebui sã fie fericit cã scapã de mine.....Aaaaaa.....am fost atât de naiv! Dupã ce ãla îmi va spune ce știe, voi dispãrea.....Mã uit din nou în oglinda din camerã....va scãpa de o pacoste ca mine....și observ cã îmi dau lacrimile.

Yuno: Ești bine?!....spune acesta venind lângã mine, și luându-mã în brațe. Stau câteva secunde sã realizez, și îl împing. Acesta se uitã confuz la mine. Îmi șterg repede lacrimile.

Eu: Sunt chiar foarte bine!....spun și mã îndepãrtez de acesta....Nu este de parcã ți-ar pãsa!....

Yuno: Ce?

Eu: Am spus cã nu este treaba ta!....spun eu, ajungând cu spatele de masã cu oglindã.

Yuno: Cum adicã nu este treaba mea?!....acesta se apropie amenințãtor, dar încerc sã rãmân ferm....Ce vrei sã spui?....mârâie acesta.

Eu: Așa cum ai înțeles! Oricum voi pleca....acesta se sprijinã de masã, prinzându-mã în capcanã. Nu mai puteam sã scap de aici....acesta se uitã în ochii, cu ochii aceia verzi. Culoarea lor devenea mai intensã, fãcându-mã sã mã simt mic, pe lângã acesta. Atitudinea mea se schimbã dintr-o datã, când acesta își lãsa feromonii afarã, fãcându-mã sã mã cutremur. Picioarele îmi cedeazã, masa fiind singurul sprijin. Acesta își înfige colții sãi ascuții, în gâtul meu, fãcându-mã sã țip de surprindere. Dupã ce îmi face semnul acela de toatã frumusețea, începe sã mã sãrute, mușcându-mã de buze, pentru ai da permisiunea. Acesta adâncește sãrutul. Eu rãmânând fãrã aer îl împing, dar fãrã folos, pentru cã nu se clintea, și mai rãu, l-am și înfuriat. Acesta se oprește luându-mã tare de mânã, și trântindu-mã pe pat. Acesta își dã jos cãmașa, uitându-se la mine.

Yuno: Tu ai vrut-o!....Mã uit înfiorat la privirea ta, ce îți dã mi de fiorii. Acesta se apropie de mine și începe sã mã dezbrace. Mã opun, cu cât pot, dar fãrã de folos, și în plus, feromonii sãi, mã dãdeau peste cap, fãcându-mi rezistența sã se mai domoleascã. Începe sã-mi facã semne peste toatã suprafața corpului, și sã-mi atingã fiecare pãrticicã din corp, fãcându-mã sã-l doresc din ce, în ce mai mult. Nu te voi lãsa sã pleci, niciodatã de lângã mine.... Îl vãd cã ia ceva din sertarul noptierei, o sticluțã....Acesta mã penetreazã cu un deget....

Eu: D....doare....spun, dar acesta nu ascultã și mișcându-se rapid, atingându-mi punctul, care mã face sã gem, de surprindere....AHH!....întâlnindu-mã pentru prima datã, cu aceastã senzație. Îmi pun mâna la gurã, pentru a diminua zgomotul fãcut de gura mea. Eram mai speriat de ce se întâmplã cu corpul meu, decât de acțiunile lui Yuno.

Yuno: Cum este cu trei degete? Te simți minunat, nu?....despre ce vorbește....

Eu: Mn....Ce?.....chi....chiar....Ah... aveam cele trei degete înãuntru, explorând într-un loc neatins de nimeni....

Yuno: Acum ai observat?!....HA!.... acestã continuã, sã mã chinuie.....sã mã facã, sã mã simt...

Eu: Ah.... ha....mn...ngh....nu.... ciudat..... Mã simțeam ciudat....respirația mea era greoaie, iar corpul meu excitat. Simt cum îmi curge ceva pe obraz, ud.....erau lacrimi, și nu înțelegeam de la ce, ar putea fi.... de fricã, sau de plãcere.... Simt cum Yuno se ridicã, lãsându-mã sã-mi trag rãsuflarea. Acesta avea o fațã speriatã, uitându-se la mine.

Yuno: Î.....îmi pare rãu Asta.....m-a....m-a luat valul.....eu......de abia auzeam ce zice, și de abia mai vedeam, din cauza lacrimilor....Gândurile mele erau, doar într-o singurã direcție....Îmi ridic mâinile spre el. Acesta observã și vine spre mine. Este luat prin surprindere, când îl trag peste mine, în pat....As... Asta?!

Eu: Nu mã....lãsa singur.... mn.....Yu.... Yuno-agh.....îmi înfãșor mâinile în jurul gâtului sãu....Ha....Yuno, mã simt.....ciudat....

Yuno: Ast....a....mã uit la fața sa, și o vãd roșie....îl apropii mai tare, de mine, și-l sãrut. Îl mușc de buzã de jos, acesta deschizându-și buzele, și lãsându-mã sã-l gust. Aroma sa era minunatã, mã fãcea sã devin nebun, dupã mirosul sãu. Acesta începe sã-și plimbe mâinile pe corpul meu, acesta fiind mai calm acum....Ești sigur?....acum mã întreabã, când mintea mea nu mai este așa clarã, când nu-mi amintesc ce voiam sã fac mâine....Mintea mea este încețoșatã, corpul meu este fierbinte, excitarea mã fãcea sã înnebunesc, iar el mã întreabã dacã sunt sigur....Încep sã râd, și mã apropii de urechea sa.

Eu: S-ar putea sã nu mai ai ocazia, dacã mã mai ții mult în așteptare....dupã ce-i spun, îl mușc de ureche....Culoarea ochilor sã-i devine mai intensã, și începe sã mã sãrute....Simt ceva tare, care este la intrarea mea. Acesta se uitã în ochii mei, fãrã sã rupã sãrutul, și mã penetreazã dintr-o datã....HIiahh!.... gem eu, încercând sã mã obișnuiesc, cu mãrimea sa, care într-un fel mã enerva, cã este mai mare decât mine, tot dacã și eu sunt un alpha.

Yuno: Spune-mi când sã mã mișc....spune acesta ștergându-mi lacrimile, și apoi sãrutându-mi fruntea.

Eu: Ție....mn....ușor sã spui, as....ah....ta....nu ești tu....ngh....cel penetrat....ah....acesta chicotește și plaseazã câteva sãruturi, pe fațã....Au....mn....acesta când aude se uitã cu o fațã îngrijoratã. Totuși, arãta drãguț....ce-mi face acest, bãiat...Mã ridic puțin, pentru a-l sãruta pe obraz....Poți sã te miști....sunt bine....acesta mã sãrutã și începe sã se miște fãcându-mã sã gem....Haa.....ngh...mn....Yuno....mai repede...

Yuno: Mn....Asta....ce strâmt ești...acesta mã ridicã, luându-mã prin surprindere... Stãtea în șezut, eu stând pe picioarele sale...Acesta mã ține de talie, și încep sã mã mișc, simțind mai tare membrul sãu, ce pulsa înãuntru.

Eu: Yuno.....Ah....se simte....mn....bine....Eh....ai....ai devenit mai tar....Ah....acesta mã trântește pe pat, pe burtã, și începe sã se miște din ce, în ce mai repede...Yuno....stai....nu....nu aco...lo...ah....Yu....no....

Yuno: Te iubesc, Asta.....ah...acesta își dã drumul dându-mi și eu. Simt cum pleoapele devin mai grele...te iubesc....aud parcã niște cuvinte, înainte sã se facã tot negru....

My love alphaWhere stories live. Discover now