Пролог

9.2K 195 51
                                    

Нека да разкажа малко за себе си. Казвам се Ванеса Кларк и съм дъщеря на опасен мафиот. Да, точно така, баща ми е мафиот. Не е счетоводител, не е адвокат, не е лекар или нещо друго, той е мафиот. И аз разбрах това преди шест месеца, когато ми сервира новината, че ще работя с него.

Завърших гимназия и си представях живота по съвсем различен начин. Очаквах да вляза в престижен колеж и да уча за адвокат. Мислех си, че ще имам успешна кариера като адвокат и ще помагам на хората. Да, ама друг път. Оказах се от другата страна. Тъмната страна. Знам, звуча филмирано, но не ми пука. Та аз съм едно 18 годишно момиче, което ще се занимава с незаконни неща.

Баща ми цял живот ме е обучавал за това. Ходех на кик бокс, уроци по самозащита, стрелба и още какви ли не неща. Мислех, че иска просто да тренирам нещо, но се е оказало подготовка за това, което предстои.

Дали мама е знаела, че татко се занимава с такива неща? Ами ако и тя е участвала? Ако е умряла заради някоя сделка на баща ми? Господи, в какво се забърквам?

Майка ми почина преди две години в катастрофа. От тогава не съм вече същото позитивно и усмихнато момиче. Не съм пълна с енергия и нямам желание за нищо. Татко, разбира се, беше до мен и ми помагаше с всичко. Може да е мафиот, но не се държи гадно с хората, които му вършат мръсната работа, а именно ние. Но ако някой му се опълчи и му се противопостави, тогава изобщо не е добър. Никога не съм го виждала в такова състояние, когато е ядосан. Способен е да убие човек.

В този бизнес участват много хора, но само няколко са най-близки на баща ми. Това сме аз, още две момичета и четири момчета. И едно от тези момчета е дясната ръка на татко. На него има най-много доверие. Това е Джак Гилински, дяволът. Това момче е толкова плашещо. Само като го погледнеш и настръхваш от страх. Способен е да те убие без да му мигне окото ако не му допаднеш.

——————————————————————-

Здравейте, хора! Това е новата ми история и се надявам да ви хареса. Ще бъде доста по-различна от предишните ми истории. Напишете в коментарите дали ще ви бъде интересно да четете нещо такова!❤️

He is the devil Where stories live. Discover now