58. А ти кога ще ме запознаеш с вашите?

2.6K 131 30
                                    

Събудих се от дразнещия звук на алармата си. Протегнах ръка и спрях отвратителния звук. Отворих очи и се изправих в седнало положение. Взех телефона си и видях, че имам съобщение от Джак. Усмихнах се и отворих съобщението. Пишеше, че ще ме вземе и заедно ще отидем на училище. Щом прочетох това, хвърлих телефона и изтичах до банята. Измих си зъбите и започнах да сресвам косата си. Върнах се в стаята си и изкарах някакви дрехи набързо. Облякох ги и веднага започнах да се гримирам. Сложих си ежедневен грим, нищо специално. Просто спирала, коректор, гел за вежди и гланц. Напръсках се с парфюм и в този момент телефонът ми звънна. Беше Джак. Погледнах през прозореца и го видях да се подпира на колата си. Бързо взех чантата си и слязох по стълбите. Излязох от къщата и отидох при него.

-Добро утро!-усмихна ми се той и постави нежна целувка на устните ми.

-Добро да е!-отвърнах леко задъхано и влязохме в колата.

След 15 минути Гилински паркира колата и слязохме от нея. Той я заключи и двамата влязохме в двора. Видяхме Райън да стои на една от пейките и отидохме при него. Той погледна към нас, а след това и към ръцете ни. С Джак се държахме за ръце и Райън се подсмихна леко.

-Ах, вие кучета...Без да кажете, че сте заедно!-присви очи той и поклати глава. С Джак се засмяхме.

-Щях да ти кажа.-казах и той извъртя очи.

-Кога?-попита.

-Днес!-отговорих.

-Остави това сега! Кажи, какво ще правим на рождения ти ден? В някоя дискотека ли ще го отпразнуваме или парти у вас?-попита развълнувано и аз се засмях.

-Успокой се малко, парти животно! Има една седмица до тогава.-отговорих и той изпуфтя.

-Остави всичко на мен! Ще ти организирам най-якото парти! Ще има алкохол, храна, музика, хора, алкохол...-започна да изброява като броеше на пръстите си.

-Каза алкохола два пъти.-обади се Джак и прекъсна плановете на Райън.

-Знам! А ти...-посочи го Райън и се изправи от пейката.-само да си наранил приятелката ми, не ме интересува, че си мафиот, ще те напъхам в пералнята и ще те натровя с праха за пране!-заплаши го той и аз започнах да се смея, а Джак го гледаше странно.

-Ъм...окей?-отвърна Джак.

-Хайде да влизаме в час!-казах и тръгнахме към входа на гимназията.

He is the devil Where stories live. Discover now