51. Просто ме целуни, Кларк!

2.8K 120 27
                                    

С Джак поседяхме около два часа на скалите и наблюдавахме града. Беше приятно. Само аз и той! Не ми трябваше нищо друго. До сега не съм се чувствала така. Явно наистина съм влюбена.

Върнахме се в училище точно, когато последният час свърши. С Джак слязохме от колата му и се насочихме към моята. Исках да изчакам Райън, за да може да излезем някъде.

-Довечера няма да отидеш на среща с Камерън, нали?-попита Гилински и се облегна на белия джип. Мамка му, бях забравила за Камерън, че ще излизаме довечера!

-Трябва за съжаление...-въздъхнах.

-Защо се съгласи, след като не искаш?-погледна ме въпросително и аз се усмихнах леко.

-За да те подразня!-отговорих и се приближих към него. Той също се усмихна леко и ме придърпа към себе си, като постави ръцете си на талията ми, а аз моите на рамене ти му.

-Е, успя! Сега можеш да откажеш на този празноглавец.-каза Джак и аз се засмях.

-Този празноглавец ми помогна да се прибера, когато ти ме заряза в дъжда.-повдигнах леко вежди и Джак ме погледна объркано.

-Защо той ти е помогнал?

-Защото нямаше на кой друг да се обадя?

-И той те прибра?-попита и изглеждаше леко изнервен. Той да не би да ревнува?

-Мдам...-отговорих и се усмихнах самодоволно, а той извърна поглед.-Да не би, Джак Гилински да ревнува?-попитах и той веднага ме погледна.

-К-каквоо? Не, Джак Гилински не ревнува!-отговори той и аз кимнах.

-Мхм, и аз така мисля!-казах съркастично и той само извъртя поглед.

-Оо, я стига...-измрънка и ме придърпа към себе си, като сля устните си. Усмихнах се в целувката и той прехапа долната ми устна.

-Какво, по дяволите, Ванеса?-чух виковете на Райън и веднага се отделих от Джак. Погледнах към изплашения си приятел, който изглеждаше леко отвратен.-Защо се целуваш с братовчед си, мамка му? Това е толкова...извратено! Що за хора сте? Не знаех, че си толкова извратена?

-Райън, млъкни!-заповядах му.-Джак не ми е братовчед! Казах ти го за прикритие.-обясних и изглежда Райън се успокои малко.

-Защо не ми каза тогава?-попита той.

-Пропуснала съм!-повдигнах рамене и той кимна.

He is the devil Where stories live. Discover now