#15days15episodes

4.4K 251 18
                                    

Merhaba! Bir challenge başlatmaya geldim! Böyle bir challenge var mı bilmiyorum ama yoksa da artık var (biliyorum, zekiyim, alkış.).

Yarıyıl tatiline bir hafta kalmış bulunmakta. Sonunda biraz tempo düşürüp kendimize odaklanabileceğiz. Tabiki okul dönemleri yaz kadar rahat geçmiyor, yarıyıl tatili ise biraz eğlenebilmek için ideal. Herkes daha aktif olacağından böyle birşey yapmaya karar verdim.

Tatilin 15 günü boyunca her gün bir bölüm olacak şekilde toplam 15 bölümlük bir hikaye yazacağım (iç sesim: peh, şuna da bak, sen yetiştiremezsin be onu!) Tamam, en azından deneyeceğim. Challenge accepted bitch!

Ayrıca bunu gören duyan, haberi olan herkese de meydan okuyorum! Herkes iyi kötü, kısa uzun, her türlü konseptli bir kitap yazarak katılabilir. Tek şart her gün bir bölüm, toplam 15 bölüm~

Hikaye etiketlerine #15days15episodes etiketini eklemelisiniz böylece herkes istediğinde challenge kitaplarına kolayca ulaşabilir.

Kesinlikle kimse katılmayacak ve kendim tek başıma bunu yapacağım gibi hissetsemde yine de size güveniyorum!

15 tatil ama 16 gün sürüyor hafta sonuna denk geldiği için. Bir gün boşa çıkıyor yani. Haftaya cumartesi günü yani 18 Ocak Cumartesi challenge başlıyor. Final günü ise 1 Şubat Cumartesi olacak. Ama eğer ilk gün başlayamayanlar olursa 19 Ocak Pazar günü başlayarak 2 Şubat Pazar günü bitirebilirler~

Bana mesaj atmaktan ya da yorum bırakmaktan çekinmeyin~

İstediğiniz zaman tanıtımları paylaşabilirsiniz~

Not: Ship sınırlaması yok~

fight me mate (minsung)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin