Teşekkürler - Fight Me Mate 2

4K 245 73
                                    

Aslında bu bölümü 30k okunma olduğu anda atacaktım, iki gün önce henüz 29k olduğu için daha sonra yazarım demiştim, bugün bir baktım 30,5k olmuş. Gerçekten çok teşekkür ederim.

Bu benim yazdığım ilk kitaptı, bu kadar nasıl okundu hayret ediyorum gerçekten. Yazarken çok eğlendim, ilk okuyucularımı burada kazandım bu yüzden çok mutluyum. Her zaman bu kitabın yeri benim için ayrı olacak.

Şuan kitabı okuduğumda bazı mantık hatalarını, cümle yanlışlarını görüyorum. Bir ara onları düzeltmeliyim sanırım çünkü okurken utanıyorum sjxjsnxjskd

Size vereceğim habere gelirsek, bu yaz Fight Me Mate'in 2. kitabı geliyor! Daha doğrusu, serinin ikinci kitabı geliyor.

Bu kitap serinin bir parçası olacak ama Fight Me Mate'in devamı olmayan, bağımsız konulu bir kitap olacak. Konular farklıysa serinin aynı olmasının ne anlamı var diye merak ediyorsanız, bu seride olacak kitapların özellikleri şöyle anlatayım.

*Jeongin, Jisung, Felix - Hyunjin, Minho, Changbin arkadaş.

*(Bu madde kesin olmamakla birlikte)İki grup birbirlerine düşmanlar.

*Kitabın ana shipi ne olursa olsun diğer iki shipin hikayesinden de çokça bahsedilir. (Örn: Fight Me Mate Minsung kitabı olmasına rağmen içinde çokça changlix ve hyunin var.).

*Okul temalı bir seri.

*Her zaman birinci kişi ağzından yazılır.

*Texting yoktur.

*Ciddi ve sert bir üslup, süslü kelimeler yerine eğlenceli bir dille yazılır.

Bu kadar yeter sanırım. İkinci kitabımıza gelirsek....

Challange Me Mate!

Birinci kitabın aksine bu kitap biraz daha doğa üstü bir temaya sahip. Ama konunun çalınmasını istemediğimden ne olduğunu söyleyemeyeceğim.

Yaz tatilinde bu kitabı yazmaya başlayacağım çünkü okul zamanı yazmak beni gerçekten zorluyor. Okul zamanı başladığım kitaplarıma zaten doğru düzgün bölüm atamıyorum. Fight Me Mate de yazın yazılmış bir kitaptı, tam bir sene sonra yeni bir kitap!

Umarım seversiniz ve onu da çokça okursunuz.

Son olarak, biliyorsunuz ki Coronavirus yüzünden okullar tatil oluyor. İki hafta boyunca evlerden çıkmayacağız, açıkçası ben de bunu değerlendirmek istiyorum.

15 tatilde 15 bölümlük bir kitap yazmıştım. Neden bu tatilde de yeni birşeyler yazmayalım? Yeni bir kitaba başlamak istiyorum ama şuan aklımda bir ship veya konu yok. Lütfen önerilerinizi bırakın. Daha minik bir kitap olacağı için çok ağır ve yazarken üstüne çok düşünülmesi gereken konuları istemezseniz sevinirim.

Önerilerinizi bekliyorum, eğer hemen önerilerde bulunursanız hemen başlarım!

Bu arada Woochan kitabımı taslakta yazmaya başladım, ne zaman yayınlarım bilmiyorum ama. Sanırım bitirdikten sonra yayınlayacağım.

Okuduğunuz için teşekkürler, görüşmek üzere! 💞💞💞💞

-brinxhun

fight me mate (minsung)Where stories live. Discover now