Complicated relationships

243 19 4
                                    

Събуждам се и падам от леглото. Даниела ми бутна. Тя е развълнувана и то доста. Извинява ми се и се оправяме. Реших да съм с риза без ръкави, карирана в бяло, синьо и розово и черни дънки с маратонки. Връзвам си косата на опашка и вече съм готова. Гледам към Даниела, тя е с доста къс топ от сатен и къси дънки с висока талия. Скастрих я малко за избора й, но тя не ми обърна внимание. Тя често носеше къси дрехи, но не мислех, че и на училище ходи така. Предполагам го прави заради Джак, но знам ли? Чудно ми е само как чичо Дейниел я пуска на вън така. Не го намирам за правилно, но както и да е. Слизаме за закуска и всички сядаме на масата.

-Така, Аби няколко правила.-започна Корбин все едно съм малко бебе и не знам какво да правя. В действителност наистина не знаех, но все пак какво толкова може да стане.-Ще ти покажа стаите, в столовата ако нямаш приятели може да седнеш при мен. Не общуваш с Даниел и Зак, ще ти навлекат неприятности.-това го казва за стотен път. Какво толкова им има на приятелите му и защо, мамка му, са му приятели като са толкова зле, а и съм по-голяма от него, вероятно и от тях.

-Защо изобщо се мотаеш с тях, щом са толкова ,,опасни".-попитах и той се подсмихна.

---Гледна точка на Корбин----
Амброзия ми харесва. Не се дава лесно, пада си малко инат, а и е много сладка. Вече я заплюх пред приятелите си, но тате видя че я зяпам и ми забрани да правя каквото и да било с това момиче. Това само ме привлече още повече към нея. Не искам да се вижда с приятелите ми защото ще почне да пуши и пие и ще се забърка в нещо. Реших да съм остроумен и й отговорих хитро.

-Защото обичам да се търся белята!-казах и тя извъртя очи. Даниела се засмя на детинщината ни. След закуска и мама целуна Даниела на излизане. Опита същото и с мен, но се измъкнах набързо. Когато дойде ред на Амброзия, мама понечи да повторе действието, но Амброзия само я прегърна.

-Чао лельо, чао чичо!-каза тя и запали колата. Тъпо ми е, че тя ни кара, но какво да се прави. Скоро ще имам книжка и аз ще го правя. Щом пристигнахме в училище Даниела истича да се натиска с Джак.

Честно казано харесвах Кайли повече, въпреки, че ми беше странно сестра ми да е с момиче, което до преди да разбера каква е, заглеждах. Както и да е не бих повторил историята с мама и за това оставих Кайли на Даниела. Така се разбираме и с приятелите ми. Ако някой си заплюе момиче то вече е заето и другите нямат право да я закачат. Аз си заплюх Амброзия и Даниел и Зак нямат право да я закачат. Щом скъса с този Джона ще съм там и тогава ще действам. Дано да не и пука много, че ми е полусестра, но пък ни нарича братовчеди, така че явно не й пука особено.

Broken to be fixedWhere stories live. Discover now