F*ck luck

218 15 6
                                    

———Гледна точка на Даниел———–
     Целунах я! Тя ми отвърна. Пръстите ми са заплетени в косата й, а нейните обхождат раменете и гърба ми. Тя ги допира до гърдите ми и ме избутва. Все още държа лицето й в ръцете си и се опитвам да разбера какво не е наред. Аз ли направих нещо или просто цялото това усещане, тази целувка беше прибързана?

—–—Гледна точка на Амброзия———
      Божичко той ме целуна! Аз се отдадох! Това е толкова хубаво, тези меки устни и ръцете му, нежно галещи косата и бузата ми. Моите изучаващи раменете и гърба му. За секунда осъзнавам, че ако позволя това да продължи ще нараня Корбин. Малкият ми брат и един от хората, които наистина ценя, а това не е редно! Отдръпвам се задъхана и с леко нежелание избутвам Даниел. Ръцете ми са на гърдите му, неговите около лицето ми.

-Роузи...аз ли направих нещо или...?-той ме подкани да продължа, все още взирайки се в лицето ми.

-Не,не, ти беше прекрасен, просто не е редно! Корбин е малкият ми брат, семейството му е единственото, което ми остана и не желая да го нараня. Ти си най-добрият му приятел, знам че ме разбираш.

-Роузи, нищо от това не трябва да се случва. На ясно съм с фактите, но още от както дойде имаше нещо в теб, една искрица. Искрица, способна да освети мрака, капка вода, способна да угаси пожар. Още от тогава се сдържам и опитвам да те избягвам. Знам, че е грешно, но правилата са за да се нарушават, живота е за да го живееш, моментите са, за да се възползваш, но те разбирам и щом не искаш да грешим няма да ге карам.

-Защо не говориш така по принцип?

-Как?

-Красиво, искренно, да докосваш хората с думи.-поясних.

-Начина и темите на разговор зависят от събеседника.-усмихвахме се един на друг и се гледахме в очите. Цареше тишина, не неловка, а приятна, отпускаща. Просто един малък приятен, невинен момент. Проблясък на щастие, който прекъснох, за да не стигнем по-далеч.

-Спи ли ти се?-питам го и по-добре да каже да, макар да се надявам да каже не.

-Зависи. Каква е алтернативата?-пита закачливо. Дано не мисли, каквото мисля, че мисли, защото няма да го огрее.

-Може да гледаме филм или да четем, да играем видеоигри ако имаш или друго.-изброявам първото което ми дойде като идея.

-Може ли да те прегръщам докато четем?-пита той.

-Не мисля, че е добра идея.-съобщавам аз макар много да ми се иска да чета с него. Той да се е излегнал и да е увил ръце около мен, аз да се сгуша в него и да държа книгата. Той да подпира главата си на моята. Премигнах три пъти за да се оттърва от тези мисли, които сериозно ме разсейват.

Broken to be fixedΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα