Party

207 15 24
                                    

           След малко пристигнахме. Бяхме пред една огромна къща извън града, насред пътя. Тя беше доста голяма, но стара и вероятно никой не живее тук. Сигурно са я почистили и са решили да правят партита тук. Интересно ми е как са я намерили, но си замълчавам. Точно Даниел да слезе и Зак го спря.

-Алоу, имаме репутация за поддържане. Дай фасовете!-каза той и Даниел им подаде по една цигара. Наистина ли репутацията е толкова важна за училищния живот? Явно е даста определяща, но не мислех, че това е истина. Разбира се има и хора на които не им пука, но те са малко. Не схмащам защо трябва да се правиш на някой който не си. Да и аз и Даниел се преструваме, че няма нищо между нас, но сме себе си. Просто подтискаме някои чувства или поне аз го правя. Слизаме от колата и виждам Колин. Той ми маха и отивам при него.

-Хей!-поздравява той.

-Здравей.-отвръщам.

-Да влезем?-пита той и аз кимам. Вървя след него и още от вратата всички крещят името му. Предполагам, че е така като си популярен.-Искаш ли бира?-пита и ке насочва към масите с напитки.

-Не мерси.-казвам но заради силната музика той не ме чува. Даниела идва щом ме видя.

-Хей, къде е Даниел?-пита тя и се оглежда.

-Не знам видях Колин на влизане и сега съм с него. Даниел май остана с Корбин и Зак отвън.-съобщавам и тя кима.-Мислех, че ще е по-претъпкано.

-Още е 21. Пренаселва се към 23:00-00:00 там някъде и продължава до 3-4 сутринта.-осведомява ме тя и Колин идва. Той ми подава една пластмасова чаша със съмнителна течност.-Здравей!

-Как си Даниела?

-Бива.-каза тя и Джакя обгърна с ръце през талията. Те се целунаха, той й прошепна нещо и се отдалечиха.

-Съжалявам, не пиеш ли?-пита Колин.

-Ами попринцип не, но предполагам нищо няма да ми стане от малко.-отговорих. Имам нужда да распусна малко, макар да знам, че може би това не е най-добрият начин, но все пак.

-Така е. Е, наздраве!-каза той и отпи. Добре, хайде мой ред е. 1...2...3...Направих го. Не усещам нищо. Беше само глътка, но все пак. Явно просто си се вживявам.-Е, как е?

Broken to be fixedWhere stories live. Discover now