19.

4.6K 397 278
                                    

"Oğlum derdiniz neydi sizin? Ömer'in burnunu niye kırdın sen Deniz? Çocuk musunuz siz ya?"

Haklı kadın ne diyeyim. Evet arkadaşlar müdür yardımcısının odasındayız. Allah'ın izniyle uzaklaştırma yiyip çıkacağız. Tabi en hafifi bu, ödül yani.

"Hocam kırık değildir. Kırık olsa duramaz."

Deniz'in söylediği şey bende gülme hissi uyandırırken kendimi tuttum, görmesinler diye de kafamı yere eğdim. Allahım sen keçilerime mukayyet ol.

"Hocam ben şikayetçi değilim. Sorun yok. Çıkabilir miyiz artık?" Özge Hoca (Müdür Yardımcısı) derin bir nefes aldı ve kapıyı gösterdi. "Çıkın şimdi. Bir daha görmeyeyim. Yoksa müdürü bile geçer direk disipline gönderirim." Ben bu kadını sevdim. Sevdim seni pikaçu.

" Teşekkürler hocam." dedik ve ben önden çıktım. Arkamdan da sırayla Sude, Barış, Deniz, Ulaş ve en son da Ömer. Deniz, Ömer'e ters bir bakış atıp bana döndü. Bir şey söyleyecek gibi oldu ama sonra vazgeçmiş gibi geri döndü ve bahçeye doğru çıktı. Ulaşla Barış'ta peşinden.

Barış giderken bir anda arkasını dönüp bağırdı. "Deniz sinirli yenge! Ben sana konum atarım gelirsin yoksa bizi yer bu." Barış'a el hareketi çekip Sude'ye döndüm.

"Sonra görüşürüz sarışın."

Ömer ellerini ceplerine sokup bana gülümsedi ve ardından dönüp gitti. "Bu çocuk senden hoşlanıyor mu?" Sude' nin sorusuyla ellerimi alkışlarcasına çırptım. "Bravo zeki kız! Ben hiç anlamamıştım zaten. Aydınlattın beni." Gözlerimi devirdiğim sırada telefonum titredi.

Barış gerçekten konum atmıştı. Olum arka bahçedesin işte ne boş yapıp konum atıyorsun yahu? "Ben Deniz'e bir bakayım." Sude başını sallayıp sınıfa doğru ilerlerken ben arka bahçeye gittim.

Beni görünce Ulaş, Barış'ı kolundan tuttuğu gibi içeri sürükledi. Gülerek ona baktım ve giderlerken el salladım. Deniz tek olan banka oturmuş sinirle ayağını titretiyor ve yere bakıyordu.

Yanına oturduğumda konuştu. "Ömerle aranda bir şey mi var?" Bir dakika onun sesi mi titremişti bana mı öyle gelmişti? Kalbimde bir sızı oluşurken başımı Deniz'in omzuna koydum.

"Hayır. Bir anda olmuş bir şey, bende beklemiyordum yapmasını. Yoksa engellerdim zaten."

Bunları söylediğimde mırıldandı. "Piç." Kıkırdadım. Küfür etmesi bir anda komiğime gitmişti. Ya da kıskanması hoşuma mı gitmişti? Neden olmasındı?

"Bir şeyden korkar mısın hiç?" Sorusunu bir an algılayamadım, sonra cevap verdim. "Yükseklik korkum var. Senin ?" Bir süre sustu, sonra elimden tutup kaldırdı ve bir yere götürmeye başladı. Tuttuğu elime bakarken kalp atışlarım fazlaca hızlanmıştı.

Okula geldiğim ilk gün çıktığımız çatıya yine çıktığımızda durdurdum onu. "Deniz hayır gelemem. Yapma, çok korkuyorum." Elimi bırakarak arkama geçti ve belimden tutup ittirdi.

Gözlerimi sımsıkı kapatmış bir şekilde önümde ki demirliği tutarak duruyordum. Hafif esinti saçlarımı arkaya doğru uçururken belime sarıldı iki kol. Korkudan ve heyecandan nefes alışım bozulurken Deniz arkamdan fısıldadı.

"Aç gözünü. Korkacak bir şey yok. Ne olursa olsun burdayım ben. Kendim düşerim de senin düşmene izin vermem."

O an güven duygusu bütün vücuduma yayıldı. İçim huzurla doldu. Sanki kendi evimde, babamın yanında, güvendeymişim gibi hissettim. Gözlerimi yavaşça araladım.

Uçsuz bucaksız gökyüzü üzerimdeydi. Karşıda luna park, AVM ve bir sürü ev vardı. Korkulacak bir şey yok. Şimdi sakince aşağı bak İpek. Kafamı eğdiğimde bir an korkup titresemde belimde ki kollar arkamda Deniz'in varlığını hatırlattı.

Kafamı arkama çevirip Deniz'e baktım. Ben bir çıkıntının üzerinde olduğum için boyumuz eşitlenmişti neredeyse. Gülümseyerek beni izliyordu. Gülümsedim ve tekrar önüme dönerek parmak uçlarımda yükselip gözlerimi kapattım. Mükemmel bir histi. Başımı eğdiğimde ise bir fotoğraf çekme sesi duydum.

Dikkatim anında dağılırken belimde ki kollar beni geri çekmiş ve demirliklerden uzaklaştırmıştı. "Barış senin ben ebeni -" güldüm ve elimle Deniz'in ağzını kapattım. "Şş ayıp. Küfür yok." Mahçupça bana baktı.

Bende Barış'a döndüm. "Barış bu sefer fotoğrafı göstermezsen ben senin ebeni dıt dıt. Anladın sen." Deniz ve Ulaş sansürüme gülerken Barış fotoğrafı bana gösterdi. Gerçekten güzel olmuştu.

"Barış bunu seri bana gönder kardeşim."

887

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

887.901 Beğenme, 15.325 Yorum

Derindeniz.x: Sen korkunu yendin, ama ben yenemedim Deniz Kızı. @iamsaraa

+22: OHA

+128: Bunlar ne ara reel oldu lannn 😱

+701: ÇOK ŞİP ANNECİM

+65: Çok iyi bir fotoğraf olmuş yanlız 👌🏼

+8452: Deniz ile kavuşan Şara. Seninle kavuşamayan ben..

+335: Kızın kot ceketi burda satılıyor, uygun fiyatlar için bize ulaşın

+91: Favorite Couples 💞💞


-
fotoğraf temsilidir*

Güzel bir bölümdü bence. Ve Deniz'in gönderisinde ki açıklama da söylediği..

Sizce korkusu ne olabilir?

Bu arada Barış ve Sude'nin ayrı kitabını yazmaya karar verdim. Yarın yayınlarım belki. Orada da bana destek olacağınızı biliyorum.

Hoşçakalın Deniz Kızları! ♡

gördüm, beğendim | texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin