24.

4.2K 423 294
                                    

Bu bölümü Wp grubuna ithaf ediyorum.
Deniz&İpek bölümü çok istediler. ♡♡

-

Okul çıkışı Sude, ben ve Mine hep beraber dışarı çıkarken birden birinin beni kenara çekmesiyle ne olduğunu anlamadan kendimi Deniz'in kollarında buldum.

"Ne oluyor be?" Deniz maviş gözleriyle gözlerime anlamlı bir şekilde bakınca sustum. "Seni kaçırıyorum Deniz Kızı." Gözlerimi kırpıştırdım. Tövbe bismillah kalbim sakin ol.

"Hey nereye kaçırıyorsun be? Bıraksana kızı daha bize gidecek." Mine'nin tiz sesi kulaklarımı çınlatırken herkesin dönüp bize bakmasıyla yüzüm kızardım ve geri çekildim. Bravo Mine. Teşekkürler Mine.

"Ben babama söylerim, konuşur amcamla o."

Sude sinsice sırıttı. "Enişte nereye götürüyorsun onu?" Gözlerim kocaman olurken Sude'ye pis bir bakış attım. Enişte ne ya? Gerçi Barış bana yenge diyor ama olsundu. Sanırım bunlar iyi çift olurdu he.

Deniz keyifle gülerken kafamı başka yöne çevirdim kızaran suratımı kapatmak için ama o zaman da sesini duydum. "Baş başa olacağımız bir yere." Kendimi tutamayıp söylendim. "Bu tiple, okul çıkışı mı?" Başını salladı ve göz kırptı.

Erime İpek. Dayan İpek. Sakın!

Ama çok tatlıydıı..

Düşmemek elde değil ama tutacağım kendimi. Derin bir nefes aldığım sırada Deniz yanıma gelmiş ve kolumu tutmuştu. "Sakin ol güzelim. Hadi gel benimle." Kızlara el salladım. Onlar bana sinsice sırıtırken gülmemek için kendimi zor tutmuştum açıkçası.

Deniz bir arabanın kapısını açtığımda ağzım açık arabaya baktım. Arabaya dokundum ve okşadım. "Sen gerçek misin ya?" Karşımda resmen Porsche Macan duruyordu. Arabalarla çok ilgili değildim ama bunu sevdiğim için biliyordum.

"Gerçeğim. Hadi şimdi binde gidelim artık." Deniz'in alayla karışık imalı sesi gözlerimi devirmeme sebep oldu.

"Sana değil Porsche Macan'a dedim onu. Alınma üzerine." Kahkahası kulaklarımı şenlendirirken kendimi gülüşüne hayran hayran bakmaktan alıkoyamadım. İnsan mı yedin vicdansız? Bu ne güzel gülüştür..

Uzun süre ona baktığımı hissedince kafamı camdan doğru çevirdim."Sıkılıyorsan müzik falan açabilirim." Bu fikir gerçekten on numara olabilirdi. "Olur." Kafamı ona çevirmeden cevap verdim. Sakin ol İpek ve ağırdan al aslanım.

Gökşin Derin'in melodileri kulağıma dolduğunda gülümsemeden edemedim. En sevdiğim şarkılarından birisiydi bu. Deniz'in hafif mırıldanmasını duyduğumda daha iyi dinleyebilmek için arkama yaslanarak yakınlaştım. Sesi gerçekten güzeldi.

Gözlerim yola dalarken kendimde olmadan mırıldandım bende. Sonra Denizle göz göze geldik ve bu sefer daha sesli söyledik, birlikte.

"Gökyüzüm sen, ayı düşürür o gülüşün
Tek sözüm gel kalbimde büyüsün
Yaş gözümde saçlarında düğümüm,
gelmedikçe yıldızlar dökülür."

Sonra müzik çaldım ve biz varana kadar hiç konuşmadık. Durduğumuzda yerimde doğruldum. Bir uçurum kenarına benziyordu. "Deniz tamam vur dedik ölürdün yiğidim napıyorsun ya?" Sırıtarak yanıma yaklaştı ve yüzüme doğru eğildi.

"Bir daha desene?" Kokusunun büyüsüyle kafam karışırken sessizce sordum."Ne diyeyim?" Kaşlarını kaldırdı. "Bir daha yiğidim de." Yutkundum ve bir iki dakika cevap veremedim.

"Y-yiğidim, napıyorsun?"

Yüzünü yaklaştırdı ve yanağını yanağıma değdirdi. "Ne güzel dedin öyle." Kalbim maratona katılsa hepsini geçer birinci olur arkadaşlar. Ben elendim, siz devam edin.

Elimi tuttu ve beni çekmeye başladı. Soluksuz takip ettim peşinden. Transa geçmiş gibiydim.

"Bak gökyüzüne Deniz Kızı. Bak da kendi gözlerini ben nasıl görüyorum onu anla."

Bakışlarım sonu olmayan maviliğe dikilirken dedikleri ellerimi ve bacaklarımı tutmaz yapmıştı. Bu çocuk bu kadar kısa bir sürede nasıl bu kadar etkisi altına alabilmişti beni? Bir de çabuk güvenemem diyordum. Ben ona ilk gördüğüm an güvenmişim ki..

Kollarını belime sardı ve anlını anlıma dayadı. "Anlaman için ne yapmam gerekiyor daha? Ne kadar zaman gerekiyor?" Yüzünü yüzüme yaklaştırırken korkuyordum. Buna hazır olduğumdan emin değildim.

"Merak etme" diye fısıldadı. "Senin istemediğin bir şeyi ben asla yapmam." tam dudağımın kenarına buse kondurduğunda ağlayacak gibiydim.

"Deniz kızı ağlarsa, masal biter."

-

SINIR 125 OY & 100 YORUM

Ne diyeyim şimdi ben sana Deniz..
Düştüm yahu çok pis düştüm hemde.

Bu arada oylar yine düştü..
Özür dilerim ama yine sınır koyuyorum. 💞

Görüşürüz kamkimler

gördüm, beğendim | texting Donde viven las historias. Descúbrelo ahora