1. Ovládnutí alkoholem

1.9K 72 3
                                    

Hermiona se po nekonečném dni v práci konečně dostala domu. Tam ji ale čekalo velmi nemilé překvapení. Když zavřela vchodové dveře od její bytu uslyšela divné zvuky vycházející z jejich společné ložnice. Nejistě otevřela dveře a naskytl se jí pohled na toho tupce Ronalda s nějakou cuchtou, zůstala stát a koukala na scénu před sebou. Po nějaké chvíli si ji oba všimli, Hermiona měla od slz zmáčené celé oči. Když oddupala vedle do pokoje, tak se začali ti dva oblíkat. Hermiona vzala Ronaldův kufr a vztekle tam házela jeho věci. Když už byli oba oblečení a Hermiona měla zabalené jeho věci šla do předsíně, kde si na ně počkala.

,,Ty si takovej tupec Ronalde, všechno si zkazil." zakřičela na něho Hermiona.

,,No samozřejmě za všechno můžu já. Můžu i za to že se mi moje přítelkyně nevěnuje tak jak má." zakřičel na ni zpět.

,,Já na rozdíl od tebe se snažím vydělat aspoň nějaký peníze, ty.. ty... kurevníku. Seber si svých pět švestek i tu svojí namyšlenou štětku a vypadni a už se nikdy nevracej. Už tě nikdy v životě nechci vidět." křičela na něho Hermiona mezi vzlyky.

Mezitím, co se Hermiona snažila trochu uklidnit se v Malfoy Manoru Draco Malfoy rozhodl ukončit vztah s Astorií.

Draco právě nedávno zjistil, že jeho přítelkyně Astorie, kterou chtěl jen tak mimochodem požádat o ruku, že ho podvádí skoro po celou dobu jejich vztahu. Říkali mu to úplně všichni, Pansy, Blaise, Theo dokonce i Astoriina sestra Daphne mu to říkala. Ale on jim nevěřil, protože nikdo z jeho přátel Astorii neměl rád. Teď když se procházel zahradami Manoru si uvědomil, že měli pravdu. Bude se jim muset omluvit. Rozhodl se jednat.

Jakmile přišel do haly začal se v něm vařit vztek.

,,Astorie" zařval z plných plic.

,,Ano miláčku, copak se děje?"zeptala se, když k němu přiběhla a chtěla ho jít obejmout, ale on ji hrubě odstrčil.

,,Nesahej na mě, ty špíno" vyjel na ní a ona se na něho nechápavě podívala.

,,No nekoukej na mě tak, myslela sis že to nezjistím. Že mě podvádíš skoro celý náš vztah." řekl naštvaně

,,Draco, počkej já ti to vysvětlím." začala na něho jemně.

,,Nechci nic vysvětlovat podvádíš mě, podvádíš. Teď si seber všechny svoje věci a táhni. Sem už nikdy nevkročíš."

Toho večera se Hermiona rozhodla to zapít. Proto tedy šla do jedné nejmenované hospody, do které vešel pár chvil po ní vysoký blonďák s bouřkovými očima. Ona poznala ten pocit, který zažívala na škole. Ano, pokud se ptáte, tak už na škole byla do tohoto vysokého blonďáka zamilovaná. On ji taky hned zpozoroval a rozhodl se jít za ní.

,,Nazdárek Grangerová." řekl s mírným úsměvem.

Ona na něho pohlédla a začervenala se.

,,Ahoj." odpověděla se sklopenou hlavou, aby náhodou neviděl její červené líce.

,,Copak se stalo, že zrovna ty tady také sedíš nad ohnivou whisky?" zeptal se posměšně.

,,Do toho ti nic není Malfoyi." odsekla nasupeně.

,,Ale no tak, pojďme zakopat tu válečnou sekeru. Co na to říkáš? Draco." natáhl k ní ruku. Zkoumavě si ho prohlížela s přimhouřenýma očima.

,,Koupím ti panáka jestli budeš chtít." dodal.

,,No dobře, Hermiona, ale těch panáků bude víc." řekla nakonec a přijala jeho ruku.

,,Máš to mít, Hermiono" řekl s úsměvem.

Hermionino srdce udělalo tak velký kotrmelec, že z toho přestala na chvíli vnímat okolí.

,,Tak, co se stalo?" zeptal se když jim číšník donesl dvě láhve ohnivé whisky.

Hermiona se dala do vyprávění a tak tam spolu seděli a navzájem si vyměňovali příběhy, které se jim staly. Po několika hodinách usoudili, že by asi měli jít domů. Draco šel Hermionu doprovodit, aby se jí náhodou něco nestalo, i když těžko říct jestli by ji ochránil, když měl dost upito.

Došli k Hermioninovému domu a rozloučila se s ním. Když se chtěla otočit, že půjde domů zastavila jí jeho ruka, která ji prudce otočila k němu. On neváhal ani sekundu a polapil její rty, které chutnaly tak sladce, ale zároveň hořce po ohnivé whisky. Pomalu jí vyhoupl tak, aby mu nohy obmotala kolem pasu a vešel s ní do jejího domu. Došli do ložnice, kde Draco jí opatrně položil na postel. A opět se vrhl na její rty.

Toho večera se dvě alkoholem napumpovaná těla spojila v jedno. Nikdo by nikdy nečekal, že dva školní rivalové se spojí v jedno.

Když oba dva dosáhli vrcholu spadli do peřin a usnuli. Následují ráno bude velmi zajímavé pomyslela si Hermiona ještě před tím než upadla do říše snů.

Dramione Jedna noc dělá divyKde žijí příběhy. Začni objevovat