27. Záchrana 2.část

451 33 0
                                    

Když se Draco spolu s ostatními přemístili na místo, kde je Hermiona s Mayou všichni se zhrozili nad tím, v čem je to ukrývají. Z myšlenek je až vytrhlo, když na ně zaútočili spojenci Rona.

Byly to těžké souboje, ale všichni je bez problému zvládly. Všichni si mysleli. že už je čeká jen osvobození Hermiony a Mayi, ale spletli se. Přibyli další Ronovo spojenci a tentokrát jich bylo víc. Měli co dělat, aby se ubránili.

Draco, který neměl vůbec žádný problém si usmyslel, že jeho jediný úkol je najít jeho holky
a dostat je do bezpečí, popřípadě do nemocnice, kdyby měli nějaké zranění.

Mezitím vevnitř domu

,,Tak a teď zaplatíš za to, že sis mě znepřátelila. Ty jedna mudlovská šmejdko." řekl Ronald dal velkou facku Hermioně. Hermiona si v duchu děkovala za to, že měla tak skvělý nápad schovat Mayu do koupelny.

Zrovna když jí chtěl Ron dát další facku si všimnul, co se děje venku před domem. A proto odstrčil Hermionu stranou a šel se podívat k oknu.

,,No co se to tam děje? Dělej pojď sem!" zeptal se a přikázal Hermioně ta se nejistým krokem vydala k němu k oknu. Když spatřila, že tam bojují její přátele byla nadšená. Viděla tam snad všechny Ginny, Harryho, Blaise, Pansy dokonce tam byl i Pastorek. Viděla tam opravdu všechny
a teď hledala jen jednoho jediného. Jejího Draca. Když se zaleskly zářivě blonďaté vlasy, tak její srdce zaplesalo.

,,Já ti říkala, že ti to jen tak neprojde. Jen počkej až se sem Draco dostane. Zabije tě za to všechno, co jsi nám udělal. A potom tě Harry zavře do Azkabanu, kde budeš hnít po celý svůj zbabělý život." řekla Hermiona. dalo by se říct, že mu to v podstatě vplivla do obličeje.

,,Myslíš, že tě ten tvůj smrtijed zachrání? Co takhle mu to zkomplikovat." řekl vytáhl hůlku a vzal jí hrubě za paži. Hermiona poznala že jí vede ke dveřím.

,,DOST!" zařval a dal Hermioně hůlku ke spánku. Ta jen překvapeně hleděla na všechny ty, co jí přišly zachránit. Hledala šedomodré oči. Po chvíli je našla. Byly tmavé jako v Bradavicích. Jeho rysy byly zase tvrdé, jak si je pamatovala a zhluboka dýchal. Když se jejich pohledy střetly Hermiona se pousmála, když jeho oči trochu zesvětlaly a jeho rysy změkly. Taky se trochu pousmál.

,,Jestli ještě někdo napadne mé lidi, tak tahle mudlovská šmejdka chcípne." řekl Ronald a Draco se zamračil a zase jeho oči potemněly a rysy ztvrdly.

,,No tak Rone nedělej to. Tohle není ten Ron, který mě chránil. Tohle není můj velkej bráška." řekla Ginny a opatrně vykročila ke dvojici. Harry jen zamračeně hleděl před sebe. Vůbec se mu nelíbilo, jak se Ginny vydala k nim.

,,A proč bych to neměl dělat hm?" zeptal se a přiložil svojí hůlku více k Hermioninýmu spánku. Hermiona se zděšeně koukla na Ginny a pohledem jí prosila, aby dál nechodila. Ginny si ovšem toho pohledu všimla neposlechla jí a dál k nim pomalu kráčela. To už nevydržel Draco a proto se vydal na místo odkud by mohl na toho debila zaútočit, ale zase tak, aby neublížil Hermioně. 

,,Protože tím ublížíš Maye." odpověděla Ginny a zastavila se metr od nich.

,,To děcko mě vůbec nezajímá." uchechtnul se.

,,Ublížíš tím mě a Harrymu, protože přijdeme o nejlepší kamarádku." řekla Ginny a doufala, že jí poslechne.

,,Noa. Tak si najdete jinou. Víš kolik fiflen jako je ona po světě chodí." odpověděl jí a jemu už pomalu docházela trpělivost.

,,Ublížíš tím Dracovi." řekla nejistě.

,,Ten smrtijed mě už vůbec nezajímá. Kde ho vůbec máte? Odvedli jste ho do Azkabanu, protože jste už konečně poznali, že to jenom ubohý smrtijed." uchechtl se Ron. Když Ginny chtěla odpovědět někdo jí přeskočil.

Dramione Jedna noc dělá divyWhere stories live. Discover now