2. Čas na promyšlenou

1.5K 64 1
                                    

Ráno se Draco probudil jako první. Když zjistil, že není u sebe v pokoji měl trochu strach, hned jakmile se otočil na druhý bok, tak tam uviděl spící bývalou nebelvírskou princeznu. Musel se ušklíbnout, když se mu ukázal útržek že včerejšího večera. Rozhodl se počká až se nebelvírka probudí. Užíval si pocit její blízkosti. Neubránil se a musel jí něžně pohladit po její narůžovělé tváří. Nebelvírka se pod jeho dotykem trochu ošila. Ještě chvíli ji pozoroval, než se nebelvírka probudila.

Líně otevřela jedno oko a když zjistila kdo vedle ní leží, vytřeštlila oči a její obočí se objevilo až někde ve vlasech.

,,Co tady děláš?" zeptala Hermiona a přitáhla přikrývku blíž k tělu, neboť zjistila že na sobě nemá vůbec nic.

,,No ležím tady vedle tebe a pozoruji tě. Jinak ten včerejší večer byl super, někdy bych si ho chtěl zopakovat." mrknul na ni s upřímným úsměvem.

Hermiona byť se snažila nečervenat se, neuspěla a byla červená snad i na zadku.

,,No když já nevím, nepřijde mi to správné." řekla tiše.

,,Většinou to, co ti nepřijde správně je vždy dobré." odpověděl jí, zvedl se a začal se oblíkat
a k tomu dodal: ,, Nechám ti nějaký ten čas na promyšlenou, pak mi dej vědět jak si se rozhodla." řekl a soucitně se na ni podíval

,,Už budu muset jít. Mám ještě nějakou práci. To papírování mě jednou zabije." zasmál se.

,,Tak se zatím měj." řekl a vyšel ze dveří a ani nepočkal na její odpověď.

,,Ahoj Draco." řekla po nějaké době Hermiona. Po celou dobu ho bedlivě poslouchala
a rozmýšlela se.

Jeho slova se jí furt opakovaly v hlavě. Nebyla si už vůbec ničím jistá. Proto se rozhodla pro opravdu dlouhou horkou vanu. Doufala, že tam přijde na nějaké řešení, ale jak se ukázalo tak na nic nepřišla. Nakonec se rozhodla to moc neřešit. Ano, líbila se představa, že by měla něco se svým dlouholetým rivalem, ale nevěděla jak by na reagoval okolní svět.

Uběhl měsíc a ona stále nevěděla, jak se rozhodnout. Draco jí ten čas nechal sice ho ubíjelo to čekání, ale chtěl aby byla stoprocentně rozhodnutá.

Hermiona se opravdu poctivě rozhodovala sepsala si pro a proti, aby věděla na čem je. No měsíc čekání se přehoupl v dva měsíce.

Jednoho dne za ní do kanceláře do kanceláře přišla Ginny. Přivítaly se a posadily se a Ginny spustila.

,,Mio, děje se něco? Věčně když na tebe mluvím tak jsi zamyšlená a nevnímáš. Co se stalo? A to že tě trápí rozchod s Ronaldem, tak tím se vůbec netrap je to prostě kretén bez mozku." řekla
a Hermiona se musela pousmát jak o svém bratrovi mluví.

Hermiona se rozhodla, že jí to všechno řekne, aby ji poradila. Když to dořekla, tak jediné co
z Ginny vylezlo bylo.

,,Ty si se vyspala s Malfoyem. Jaký to bylo?" vyzvídala.

,,Ginny to ti povím někdy jindy teď se potřebuju soustředit a rozhodnout se. Ano líbí se mi představa, že bych byla ta o kterou by Malfoy jevil zájem, ale zase nevím jak by na nás reagoval okolní svět." složila si hlavu do dlaní a hlasitě si povzdechla.

Zrovna když chtěla Ginny něco říct se dveře prudce otevřely a v nich stal samotný Draco Malfoy.

Dramione Jedna noc dělá divyKde žijí příběhy. Začni objevovat