26. Záchrana 1. část

436 32 4
                                    

Druhý den ráno v zajetí

Hermiona česala Maye vlásky, když v tom se ozvala velká rána.  Obě dvě leknutím naskočili
a Hermiona pro jistotu dala Mayu za sebe. Jak se říká dělala jí živý štít. Bála se. Nevěděla jestli to Ronald zase něco zkouší nebo to je součást jejich záchrany.  Hermiona si musela vzít Mayu na ruku protože brečela.

,,Maminko, co to je?" řekla smutným a roztřeseným hláskem Maya.

,,Já nevím, ale neboj nic se ti nestane, já tě ochráním, zlatíčko moje." řekla Hermiona, ale sama se bála. Nevěděla, co čekat.

Hermiona Mayu furt utěšovala, ale moc jí to nešlo, protože rány byly čím dál více hlasitější. Když chtěla Hermiona něco říct, tak se ozval Ronald.

,,Otevři ty zatracený dveře!" křičel přes dveře. Hermiona věděla, že když nebude odpovídat bude to ještě horší.  A proto na něho zakřičela zpátky.

,,Neotevřu. Nevím proč bych je měla otvírat." řekla a přitiskla si Mayu víc na ruku.

,,Poslyš Mayo, teď uděláš přesně to, co ti řeknu, ano?" řekla Hermiona a podívala se Maye do očí. Co tam viděla jí hodně mrzelo. Viděla v nich strach a smutek. Maya se celá klepala a bála se, co všechno se stane.

,,Ano maminko." řekla lehkým hlásek Maya. Na to se Hermiona jen trochu pousmála
a pokračovala.

,,Mayo teď se půjdeš schovat do koupelny a zamkneš se tam jo. Vem si tam tady hračky a nějaké jídlo. Já tě zabezpečím tak, aby se k tobě nikdo nedoslat a až bude úplně po všem vyzvedneme si tě tam s tatínkem. Neboj Mayo, tatínek nás zachrání a my budeme zase spolu ty, já a tatínek." řekla Hermiona a také jako Maye jí stekla po tváři slza.

,,Ale co budeš dělat ty?" zeptala vyděšená Maya.

,,Já, o mě se nestarej. Já se o sebe dokážu postarat. Budu se snažit ho nepustit dovnitř. Tak a teď už upaluj se schovat. A neměj strach, ano tatínek je už pravděpodobně na cestě zachránit nás." řekla Hermiona a smutně se na ní usmála.  Rychle Mayu odvedla do koupelny, protože to vypadalo, že Ron brzy dveře rozbije a dostane se dovnitř. Bylo hrozně, že musí zamknout svojí dceru v koupelně.

Zrovna když dodělala všechna potřebná ochranná kouzla tak se rozlétly dveře.

,,Takže ty mě prostě nebudeš poslouchat jo. Tak teď uvidíš, kdo je tady pánem." řekl a začal se
k Hermioně přibližovat.

Mezitím u Draca

Všichni bedlivě poslouchali Harryho plán, který včera vymyslel. Harry z toho plánu byl opravdu nadšený, protože konečně se jim podařilo vymyslet plán, který nezranil nikoho z nich. Všichni poslouchali až na jednoho. Na Draca. Ten zase seděl nepřítomně a přemýšlel nad Hermionou, taky přemýšlel co komu udělal, že nemůže s Hermionou a Mayou žít normálně jako rodina. Život mu furt akorát hází pod nohy klacky. Nejdříve se z něho stal smrtijedem, potom zjistil, že je celý jeho první vážný vztah podváděn,  pak mu málem zemřela Mia.  Málem o přišel o Hermionu
a Mayu, protože taky podvedl. A teď tohle.  Už byl z toho všeho vyčerpaný. Chyběla mu Hermiona a Mayin smích.

,,Tak jo. To je všechno. Rozuměli jste všemu." řekl Harry a všichni přikyvovali, že rozumí. Hlas Harryho Draca probudil z hlubokého přemýšlení. Rozhlédl se a spatřil smutný pohled Ginny. Trochu se na něho pousmála.  Všichni ještě něco diskutovali s Harrym a tak se Ginny vydala za Dracem.

,,Draco teď jde o všechno. Musíš být sebevědomí a jít zachránit Hermionu s Mayou." řekla Ginny. a podívala se na něho.

,,Ale Ginny já už dávno nejsem ten sebevědomý Draco jako v Bradavicích. Ten je zahrabaný hluboko, že mám pocit že už ho nikdy neuvidím." povzdechl si Draco a složil si hlavu.

,,Tak v tom případě ho budeme muset znovu vyhrabat. Protože takhle si jako hromádka neštěstí a takhle by si nedokázal zachránit ani mouchu. Harry pojď sem prosím." řekla Ginny a zavolala Harryho. Ten ihned přišel.

,,Co se děje Ginny?" zeptal se Harry.

,,Musíme vyhrabat starého Malfoye. Potřebujeme zpátky jeho starého arogantního, sebevědomého Malfoye." odpověděla Ginny a hlavou kývla k Dracovi, který stále měl hlavu
v dlaních.

,,Naprosto s tebou souhlasím, ale jak to uděláme?" zeptal se Harry.

,,On něčem bych věděla. Ty samozřejmě moc dobře víš, co ho ve škole štvalo." řekla Ginny ušklíbla se. Harry moc dobře věděl kam tím míří, a proto neváhal a začal na tom pracovat.

,,Tak co Malfoyi. Víš, tak jsem tak přemýšlel a zjistil jsem, že jsem ve všem lepší. Mám skvělou ženu, úžasné dítě, velmi dobře placenou práci. No ale to není všechno že jo. Ještě jsem mnohem lepší ve famfrpálu. Jsem prostě ten nejlepší chytač na světě." řekl Harry a tím tonem, kterým to řekl ho sám zaskočil. Draco překvapeně vzhlédl a podíval se Ginny.

,,No nekoukej Malfoyi. Všichni moc dobře vědí, že Harry je všem lepší. A víš ještě v čem je lepší?" zeptala se ho Ginny a Draco zaskočeně zakýval hlavou že ne. Absolutně nechápal, o co jde.

,,Harry má stokrát lepší vlasy než ty." řekla a Draco se zamračil.

,,Tohle koště, že má lepší vlasy než já. To asi těžko. Víš kolik přípravků si na ně musím dávat, aby byly takhle hebký. Moje vlasy jsou dražší než celý váš rod dohromady. Ve famfrpálu jsem mnohem lepší já. Zapomínáš snad, kdo tady v posledním zápasu s Nebelvírem chytil zlatonku. Byl jsem to já a ne nějaký Potter. Ženu mám mnohem lepší taky. Protože Mia je stokrát lepší než tady zrzka. A v posteli je to bohyně. Moje dítě je to nejlepší na světě, protože je to můj potomek. A práci? Tak tu vůbec nemusím mít, když jsem druhý nejbohatší člověk v kouzelnickým světě. Pořád si ještě myslíš, že je tady svatý Potter lepší než já?" dořekl to všechno Draco a Harry
s Ginny jen zůstali koukat na to, co se před chvílí stalo. Dracovi v tu chvíli došlo o co jim šlo.

,,Řekla bych Harry, že starý Draco je zpátky." řekla Ginny, která se z toho vzpamatovala jako první.

,,Já myslím, že to bude ještě trošku chtít." řekl Harry.

,,Co tím myslíš Harry?" zeptala se Ginny, protože úplně nevěděla, kam tím míří. Harry jí neodpověděl a začal rovnou jednat.

,,Malfoyi chceš vidět trpět Weaslyho?" zeptal se Harry a Ginny byla stále zmatená.

,,Samozřejmě že chci vidět tu zrzavou palici vidět trpět. Unesl mi dítě s mojí holkou. Ten hajzl shoří v pekle. A sám osobně ho do toho pekla dotáhnu." řekl Draco a Harry se usmál, protože už stačilo jen málo a bylo to přesně tam, kde chtěli.

,,Kdo jsi?" zeptal se Harry a Draco se postavil.

,,Malfoy." odpověděl Draco a stoupl si naproti Harrymu takže si teď funěli do obličeje.

,,Kdo že jsi vůbec jsem tě neslyšel?" zeptal se znovu Harry a znovu Dracovi zafuněl do obličeje.

,,Malfoy." odpověděl draco hlasitějším tónem až se všichni přítomní otočili a sledovali, co se tam dějě.

,,Promiň, ale stále tě blbě slyším. Můžeš to prosím zopakovat?" řekl Harry hlasitějším tónem jako Draco.

,,Malfoy!" zařval Draco z plných plic. Jakmile to Draco dořekl Harry se usmál, protože dosáhl přesně toho, co chtěl.

,,A co teď budeme dělat!" zeptal se Harry stejným tónem jako Draco.

,,Jdeme zachránit Hermionu s Mayou. A do toho zabít Weaslyho!" odpověděl Draco.

,,Tak jdeme." zakřičel Harry a všichni vyšli ven, aby se mohli přemístit na místo, kde bude další válka.

Všichni, co byli v domě nechápali, co se to právě teď stalo, ale nechali to být.

Draco měl jasné dva cíle najít Miu s Mayou a zabít nebo aspoň hodně ublížit Weaslymu. Po tom všem, co jim způsobil si to zasloužil.

Když se přemístili započala další kouzelnická válka.



Dramione Jedna noc dělá divyWhere stories live. Discover now