3. Přiznání

1.3K 62 4
                                    

Draco bez váhání přešel k Hermioně a ani ho nezajímalo, že v kanceláři není sama.

,,Mio, promiň, ale já už nemůžu dál čekat. Hrozně mě ubíjí to čekání na tebe. Já vím, že jsem ti dal čas ale já už nemůžu. Nemůžu spát, nemůžu jíst, nemůžu pracovat, nemůžu prostě nic. Musím furt na tebe myslet. Miluji tě Mio." řekl a překonal jejich poslední centimetry mezi sebou. Líbal jí tak jemně a něžně, čekal že se odtáhne a jednu mu vrazí, ale nestalo se tak. Právě naopak polibky mu chtivě vracela.

Pokračovali by i dýl, kdyby je nevyrušilo hlasité odkašlání.

,,Ehm" odkašlala si Ginny, protože už se jí nelíbila scéna před sebou. Jmenování sebou trhli
a otočili se na Ginny. Draco ale však Hermionu nepustil a objal ji kolem pasu a přitáhl si ji k sobě.

,,Já jsem pořád tady vy hrdličky." řekla v místnosti nastalo hrobové ticho, které prolomila Ginny.

,,No nic, tak já vás tady nechám o samotě. Hermiono zase se někdy stavím, nebo bys mohla taky přijít i někdy ty. Ani si nepamatuju, kdy jsem tě tam viděla." řekla a vstala a vydala se ke dveřím.

,,Jo jasně, měj se Ginny." řekla Hermiona, která byla pořád v šoku z toho, co se před chvílí stalo.

,,Měj se Malfoyi" otočila se na Malfoye, který jí odpověděl jen kývnutím hlavy. Na to se Ginny otočila a vyšla ze dveří.

Nastalo ticho, které prolomila Hermiona. Otočila se na Draca.

,,Tak jak to teda bude s námi?" zeptala se a podívala se na něho smutným pohledem. Hned jak se na ni podíval, tak odvrátila pohled od něho.

,,No doufal jsem, že po tomhle mi košem nedáš. Myslel jsem, že by jsme to mohli zkusit spolu." řekl a vzal její bradu čímž jí donutil, aby se na něho podívala.

,,Jako my dva?" zeptala ještě jednou, aby se přesvědčila, že to myslí vážně.

,,Jako my dva." odpověděl a znovu ji políbil. Ona hned polibek prohloubila a vjela svými prsty do jeho vlasů vzadu na krku a lehce za ně zatahala.

,,Takže teď jsi oficiálně moje přítelkyně." řekl a ušklíbl se na ni. Ta se automaticky začervenala sklonila pohled, který potom zase hned stočila na Draca a řekla.

,,To zní dobře, řekni to ještě jednou." sladce se na něho usmála.

,,Jsi MOJE přítelkyně." dal si záležet, aby slovo moje bylo opravdu procítěné.

Toho dne šla Hermiona domu s tím nejlepším pocitem. V kanceláři se ještě domluvili, že večer za ní Draco přijde. A tak se nebelvírka po dlouhé době vyspala opravdu dorůžova. Večer usínala jako přítelkyně Draca Malfoye.

Dramione Jedna noc dělá divyKde žijí příběhy. Začni objevovat