25. Plán

453 31 1
                                    

Draco si frustrovaně zajel rukama do vlasů. Bylo toho na něho už moc. Chtěl mít svojí Hermionu a Mayu u sebe. Pořád se s Harrym snažili přijít na to, jak je zachránit. Když už měli nějaký plán vymyšlený, mohli ho hned zahodit, protože by tím mohli ohrozit Hermiony i Mayi život.

Už to trvalo pro něho moc dlouho, byl už vyčerpaný z toho všeho přemýšlení. Jediné co ho drželo trošku nad vodou bylo to, že věděl, že jsou jeho holky v pořádku.

Zrovna seděli s Harrym, Ginny, Blaisem a Pansy v obýváku a vymýšleli plán, jak je od tamtud dostat bez ohrožení života. Harry zrovna něco vysvětloval, ale poslouchal ho jen Blaise s Pansy. Draco byl na pokraji zhroucení a Ginny to na něm viděla. Když ho viděla bylo jí mizerně. A proto přerušila Harryho vysvětlování a rozhodla se  jednat.

,,Draco? Můžeme si v kuchyni promluvit?" řekla a vstala. Tím jak hlasitě promluvila tak tím Draca vytrhla z utápění se v myšlenkách. Pouze kývl a vstal a odešel za ní do kuchyně.

,,Draco, co se děje?" zeptala, když se posadili ke stolu.

,,Ginny, já už to nezvládám. Já mám strach. Já se bojím, že se něco pokazí až je budeme zachraňovat. Bojím se, že mi jedna z nich odejde, nebo nedej bože obě. Já bych to nepřežil. Snažím se být silný, ale já už to nezvládám. Bojím se všeho co přijde. " řekl Draco roztřeseným hlasem a složil si hlavu do dlani. Ginny si k němu přisunula židli a obejmula ho, hladila ho ve vlasech, aby se aspoň trochu uklidnil. Moc to ale nepomohlo, protože se v jejím objetí naplno rozplakal.

,,Neboj Draco všechno to dobře dopadne. My je zachráníme a potom budete moc zase spokojeně žít. My ostatní zařídíme, aby se už Ronald nedostal z Azkabanu. Až to všechno skončí tak budete žít jako šťastná rodina. Ty Hermionu požádáš znovu o ruku, vezmete se a pořídíte si další mimčo, klidně víc mimč. A budete žít přesně jako v pohádce. Věř mi. Brzo to bude za vámi." řekla Ginny. Snažila se ho tím podpořit. Ale moc to nepomáhalo. Chvíli seděli jen v objetí dokud se Draco neuklidnil. Trvalo to dlouho. Mezitím se tam za nimi přišel podívat Harry, jestli je všechno v pořádku. Co tam uviděl ho potěšilo. Viděl jak Ginny objímá Draca a říká mu, že všechno bude dobré. Vůbec se nebál, že by se něco mezi nimi něco stalo, a tak se otočil a nechal je tam. Věděl, že Draco potřebuje podpořit a Ginny při něm vždy stála.

Poslal Blaise a Pansy domů, protože věděl, že dneska už nic nevyřeší. Sám si k tomu ještě ale přeci jenom sednul a přemýšlel. Přemýšlel tak dlouho, že z toho usnul.  Přes noc ho ale napadl geniální plán, který neohrožoval nikoho z nich.


Dramione Jedna noc dělá divyKde žijí příběhy. Začni objevovat