17. Asi se to děje znovu

698 40 1
                                    

Hermiona spokojeně seděla v obýváku na gauči a četla si knížku. No dalo by se říct, že jí nečetla, protože sledovala scénu před sebou. Draco si hrál s Mayou a oba dva se u toho hrozně moc smáli. Hermiona si takhle připadla kompletní, ale pak, si vzpomněla, že Draco je tam u ní jen kvůli tomu, aby Maya vyrůstala s i s otcem.

Draco seděl a hrál si s Mayou, podával jí kostičky, ale v tom je vyrušila Hermiona, sedla si vedle Draca a ten se na ní jen usmál. Hermiona nevěděla, co dělá a prostě ho políbila. Draco to hodně překvapilo a tak jí polibky oplácel. Když se od sebe odtrhli je se na sebe usmáli.

Hermiona byla domluvená s Ginny, že za ní na chvíli přijde. A Draco se rozhodl, že je nebude rušit. Ano všichni věděli, že Hermiona Dracovi nabídla, aby se starali o Mayu spolu.

,,Ahoj. Tak mě tady máš." křikla Ginny do bytu.

,,Jsem v kuchyni." ozvala se Hermiona, která pro ně chystala menší občerstvení, a taky připravovala pro Mayu a Draca svačinu až se vrátí z procházky.

,,Tak co budeme probírat?" zeptala se Ginny. Hermiona se na ní jen podívala a řekla.

,,No já myslím, že k Dracovi něco zase cítím. Přijde mi, jak teď s námi tady bydlí, tak že se zase sbližujeme. Třeba dneska jsem se snažila číst, ale nešlo to prostě. Draco si hrál na zemi s Mayou a smáli se a já si konečně připadala, že mám všechno pohromadě. A pak se stalo, co jsem vůbec nečekala. Prostě jsem se zvedla, šla si sednout vedle Draca a políbila ho. Myslela jsem si, že se třeba odtrhne, ale ne. A pak, když jsme přestali, tak jsme se prostě na sebe usmáli a neřešili to. Já už opravdu nevím." Hermiona to všechno vydechla na jeden nádech a Ginny jí bedlivě poslouchala.

,,Hermiono, asi vím co to znamená." řekla tiše a podívala se ní.

,,Zamilovala ses, znovu." Hermiona věděla co Ginny řekne, ale nechtěla si to přiznat.

,,Hele Hermiono, já bych zapomněla, co udělal a zkusila to sním. Vždyť se podívej. Draco si tě chrání, jednou jak jste byli u nás a povídala si, že si srazila s nějakým chlapem a že jste si ještě dlouho potom povídali, tak celou dobu zatínal pěsti. On nechce, aby sis někoho našla. Bojí se, že když si někoho najdeš, přijde o Mayu a její výchovu a přijde o to být s tebou a to on nechce. Já jsem s ním mluvila a všechno, co dělá, tak dělá pro tebe a Mayu. On počítá s tím, že se později do sebe zase zamilujete. Mio já si myslím, že bys mu měla dát ještě jednu šanci." řekla Ginny a vzala Hermionu za ruku.

,,Myslíš, že to je pravda?" zeptala se Hermiona. Ginny jí chtěla odpovědět, ale někdo jí přeskočil.

,,Ano je to pravda." řekl ten o kterém s tu bavily.

,,Draco." řekla Hermiona a přešla k němu. On jí chytil za ruku.

,,Je to pravda. Každým dnem se klepu strachy, aby sis nenašla někoho jiného." řekl a podíval se Hermioně do očí, aby zjistil, co se v nich nachází. Byl v nich hlavně strach, ale taky něha a láska.

,,Hermi, netoužím po ničem jiném, než po tom, aby si mi odpustila. Chtěl bych to s tebou zkusit, ale jen pokud by si chtěla i ty. Chtěl bych být rodina. Rodina, kterou už nikdy nikdo nerozdělí." řekl a díval se jí přitom furt do očí, aby věděla, že to co říká myslí vážně.

Hermiona místo toho, aby odpověděla, tak překonala vzdálenost mezi nimi a políbila ho. Ginny zamilovaně sledovala, své kamarády. Byla za ně opravdu moc šťastná, protože věděla, že oni dva k sobě patří.

,,Tohle je tedy ano? Zkusíme to teda?" zeptal se ještě pro jistotu. Hermiona se na něho usmála
a ukradla si ještě jeden polibek.

,,Ano, zkusíme." odpověděla.

Toho večera se oba dva skvěle bavili s Ginny. Když odešla, šli společně uložit Mayu. Draco si mohl konečně zase lehnout k ní a nemusel ležet sám na opravdu nepohodlném gauči. Konečně mohl spát po boku své nebelvírky. Oba dva usínali ve společném objetí a Draco konečně měl hezké sny.

Dramione Jedna noc dělá divyWhere stories live. Discover now