22. Podmínky

510 32 3
                                    

Hermiona nervózně přecházela po bytě a čekala na Draca až se vrátí z práce. Zrovna jí přišel další dopis. Nečekala by, že by toho byl zrovna on schopný. Právě teď hleděla na dopis, který jí poslal Ron s Astorií. Z toho dopisu poznala, že Mayu mají oni.  Co jí aspoň trochu uklidnilo bylo, že jí napsali, že malá je naprosto v pořádku. Co jí, ale neuklidnilo bylo, že nevěděla, kde se její malá holčička nachází.  Bylo jí hrozně. Cítila se jako nejhorší matka na světě. Když dostala tento dopis, tak hned poslal patrona Dracovi a Harrymu, aby co nejrychleji přišli. 

Draco hned všeho nechal a šel okamžitě domů. Když se přemístil domů, tak tam našel rozhozenou Hermionu, která si pořád mumlala, že je nehorší matka.

,,Jsem tady. Mio, co se stalo?" zeptal se Draco a zastavil jí, aby přestala chodit sem a tam. Když viděl její výraz, tak se zhrozil. Ona mu stále neodpovídala, jen na něho tupě hleděla.

,,Mio!! Mluv se mnou doprčic. Co se stalo?" zeptal se znovu, ale Hermiona stále nemluvila. Když chvíli čekal jestli z ní něco vypadne, ale viděl, že to nemá konce, tak se rozhodl sám zjistit co je
v tom dopise. Našel ho na stole, neváhal a vzal ho do rukou a začal číst.

Drahá Hermiono a Malfoyi

Vaši dceru mám já a je v pořádku o to se bát nemusíte. Dostává najíst, napít a je o ní dobře postaráno.

Ovšem nebude tak lehké jí dostat zpět. Mám několik podmínek, které pokud splníte, nebo spíše je splní tady Hermiona, tak dostanete svoji dceru zpět živou a zdravou. Pokud se ale rozhodnete, že tak neučiníte, vaši dceru vám vrátím po kouskách a to si myslím, že si asi nechcete skládat dceru dohromady.

Mé podmínky jsou a teď pozorně čti Hermiono: opustíš Malfoye a k tomu si od něho vezmeš pár milionů galeonů, dále půjdeš do toho parku, kde jsme malou unesli a tam počkáš na Astorii, která tě přemístí ke mně a k malý. Budeme tady žít, jako spokojená rodinka a na Malfoye rychle zapomeneš, protože všichni moc dobře víme, že jsem lepší.

Zítra v sedm hodin večer buď v parku. Zapomněl jsem říct jestli tam někdo bude s tebou, tak víš co malou čeká. Takže si na to dej pozor.

To je ode mě asi tak všecko.

S láskou tvůj milovaný nový přítel Ron a Astorie.

Když Draco dočetl dopis, tak měl velkou zlost, že musel do něčeho pořádně praštit. Odhodil tedy dopis na stůl a rozešel se ke zdi, do které následně pořádně udeřil, byla to tak silná rána, že nejen probudila Hermionu z tranzu, ale taky opadl kousek barvy.

,,Draco, o můj bože jsi v pořádku? Vydrž donesu ti na to led." vyjekla Hermiona a hned běžela pro led.

,,Tak a bud příště opatrný. Mohl sis ublížit.  A navíc ničíš nám barák podívej na tu barvu." řekla
a zasmála se a podívala se na Draca, kterému moc do smíchu nebylo. Zrovna, když chtěl něco říct, tak do domu vstoupil Harry.

,,Omlouvám se, že jsem se zdržel, ale řešil jsem něco ohledně vašeho případu. Snažíme se zjistit, kdo poslal ten dopis. Tak co tu pro mě máte?" zeptal se a sedl si naproti nim.

,,My už to dávno víme, kdo píše ty dopisy." řekl Draco a dál si chladil klouby, které měl červené
a napuchlé.

,,Harry, píše je Ron. Všechno to udělal on. Má Mayu. " vydechla Hermiona a rozbrečela se na novo. Nastalo ticho, které přerušila Hermiona.

,,Na tady si můžeš přečíst, co hezkého nám napsal." řekla a podala mu dopis. Harry ho ihned začal číst.

,,Jdu si zabalit." řekla Hermiona a  odešla do ložnice, kde si vytáhla kufr a začala si tam dávat věci,  oba může tím probudila z tranzu, ale ani jeden se neměl k řeči. Draco se vzpamatoval jako první.

,,Opovaž se, proč mě chceš opustit?" zeptal se Draco, když přišel za ní do ložnice, vzal jí kufr, aby do něho už nemohla nic dát.

,,Draco, dělám to pro Mayu. Zachráním jí a pošlu jí za tebou, abyste mohli žít v klidu. Já se tam mezitím nějak postarám o sebe. Dáš mi ty peníze." řekla a pomalu se jí začali dělat nové slzy. Draco k ní přistoupil a objal jí.

,,Neboj Mio, s Harrym na něco přijdeme. Vymyslíme něco, aby si tam nemusela jít, ale zároveň jsme mohli zachránit malou." řekl Draco a hladil jí po zádech, aby jí uklidnil. Představa, že by ztratil i Miu mu vždy nahnala husinu.

,,Draco, co jiného chceš vymyslet. Není žádné jiné řešení. Dovolíš musím si jít dobalit. A ty by si měl sehnat ty peníze." řekla, setřela si slzy a vytrhla mu kufr z ruky a šla znovu balit. Draco jí jen pozoroval.

,,To chceš všechno takhle zahodit, jen aby si jí zachránila.  Hermiono, co když se ti něco stane? Přemýšlela si nad tím vůbec. Jdeš do hrozného nebezpečí, uvědomuješ si to." zvýšil na ní hlas, protože ho naštvalo, jak tvrdohlavě se rozhodla.

,,Samozřejmě, že si uvědomuju do čeho jdu. Ale dělám to jen proto, abych jí zachránila. To si myslíš, že bych tě opustila jen kvůli Ronaldovi." zařvala na něho a slzy se jí nahrnuly znovu do očí.

,,Hermiono, ale já jí chci taky zachránit. Je tady spoustu jiných možností, jak jí zachránit." řekl
a přistoupil k ní, aby jí objal. Nechtěl vidět zase ty slzy, které jí ničili. Ten pohled na ní ho ničil.

,,Draco, ale jaká je jiná možnost. Napadá tě něco?" zeptala se a trochu odtáhla hlavu, aby se na něho podívala. Viděla, že přemýšlí.

,,Teď mě zrovna nic nenapadá, ale poradíme se s Harry a určitě společně něco vymyslíme, aby si tam nemusela." řekl a podíval se jí do očí. Už se nedokázal koukat na to, jak slzy smáčí její obličej, a tak jí políbil, ona mu polibky spokojeně oplácela. Na malý momenty byla jako ve snu. Když se od sebe odtrhli, tak se zase vrátila do reality.

,,Pojď půjdeme za tím Harrym." řekl Draco a vzal jí za ruku a táhl jí za sebou do obýváku, kde začali přemýšlet ohledně záchrany.

O pár hodin později

Nakonec všichni dospěli názoru, že asi bude opravdu nejlepší, aby se tam Hermiona opravdu přemístila. Draco z toho byl opravdu zklamaný. Odešel pro peníze a tak jim nechal nějaký čas na rozloučení, věděl, že to bude na dlouho, protože se tam přemístila Ginny a ta hrozně odchod Hermiony prožívala. Draco věděl, že je to nejlepší řešení, ale nechtěl tam Hermionu pouštět, něco se mu na tom nezdálo, ale musel to respektovat. Po nějaké době se vracel domů
i s pěnezi.

,,Dávej tam na sebe a na malou pozor. Buď opatrná. A když bude příležitost, tak co nejrychleji utečte." řekl a dával jí u toho pusu do vlasů. Hermiona se mezitím snažila nebrečet, ale moc jí to nešlo.  Rychle se snažila rozloučit a pomalu vyšla do parku, kde se měla potkat s Astorií.

Byla na tom místě. Z toho místa jí mrazilo.

,,Jsi tady. Máš peníze?" zeptala se Astorie. Hermiona jen kývla hlavou. Astorie k ní přešla
a podala jí ruku, aby se mohli přemístit.



Dramione Jedna noc dělá divyWhere stories live. Discover now