+ interview I [ IvvyKy ] +

323 22 3
                                    

「ovo je potpuno novi deo moje knjige」

↬odlučila sam da ubacim novine u moju priču. Na neko odredjeno vreme intervjuisaću ljude koju pišu, prave covere, trajlere, ili se bave bilo kakvim hobijem na Wattpadu.

↬osobe koje intervjuišem mi možete predlagati baš VI! Mogu to biti wattpad korisnici iz koje god zemlje, neki vaši wattpad idoli ili samo obični pisci o kojima želite da saznate neke zanimljive činjenice.

↬pružam vam mogućnost da sami birate šta želite da pišem. Možda neće uvek biti intervju sa nekom wattpad ličnošću, možda će biti diskusija sa nekim(a) o aktuelnim temama, možda neka top lista koju vi postavljate, možda neki testovi, ankete i slično.

↬želim da vam ova knjiga bude vlasništvo želja i ambicija, zato se ne ustručavajte da mi predlažete ideje putem private message-a ili mi samo ostavite usputni komentar na nekom od delova u knjizi.
------------------

Danas sam uradila intervju sa jednom grafičkom dizajnerkom, kojoj svakodnevno šalju zahteve za covere, koja u svom cover shopu ima preko 100 radova, a koliko ih je zaista napravila saznajte čitajući intervju u nastavku;

[ R ] - reporter (moja pitanja)
[ P ] - person (osoba koju intervjuišem)

-------------------
interview day 17.2.2020.
time 17h
guest: IvvyKy

[ R ] : ,,Zdravo Ivona, drago mi je da si pristala da za moju knjigu daš intervju o svom radu i učinku na Wattpadu!

Lepo je razgovarati sa ljudima koji zaista imaju veliki doprinos na ovom vidu literarne mreže! "

[ P ] : ,,Zdravo! Hvala ti što si izabrala baš mene, od svih ljudi."

[ R ] : ,,Nema na čemu, zadovoljstvo je moje!

Kako bi drugi čitaoci moje knjige znali ko si i čime se baviš, molim te, reci nam par informacija o sebi, po kojima misliš da bi te ljudi zapamtili."

[ P ] : ,,Za početak, moje ime je Ivona. Uskoro punim 16 godina i deo sam Wattpad-a tri godine. Glavna stvar po kojoj želim biti zapamćena jesu moji grafički radovi. Najviše pravim naslovnice za Wattpad knjige, ali ponekad se pozabavim i drugim vrstama grafičkog dizajna. Takođe, volim da pišem ali tretiram to više kao hobi i zabavu."

[ R ] : ,,Kaži nam sada kako si odlučila da započneš svoj hobi - grafički dizajn na Wattpadu i da li si ga odmah započela čim si došla na Wattpad?"

[ P ] : ,,Može se reći da sam započela kada sam imala osam godina. Po prvi put sam otkrila Photoshop od svoje starije sestre. Odlučila sam da i ja probam da napravim nešto. Iako ti radovi nisu bili dobri, zabavila sam se i to je sve što mi je tada bilo bitno. Posle nekog vremena sam izgubila inspiraciju, pa sam prestala. A onda sam naišla na Wattpad i odlučila da želim napraviti profil zbog knjiga. Ubrzo sam počela da pišem svoju priču i shvatila da sama mogu napraviti naslovnicu. Tako da, od toga je sve počelo."

[ R ] : ,,Zaista inspirišuće!
A kako ti pronalaziš inspiraciju, ideje i materijal koji koristiš za svoje radove?"

[ P ] : ,,Inspiraciju pronalazim na razne načine. Najčešće trošeći previše vremena na Pintetrstu i Instagramu gledajući radove drugih. A ponekad mi ideja sama dođe kada vidim neku sliku koju želim upotrebiti. Što se tiče materijala, najviše koristim DeviantArt. Tamo se može pronaći sve što ti je potrebno. JPEG, PNG slike, PSD colorings, fontovi, četkice... Mada, za pronalaženje fontova najčešće koristim sajt Dafont."

mišljenja o pričama🦋 [opened]Where stories live. Discover now