din lacrimi pentru mine

23 6 0
                                    

ca tot vorbeam despre ce gândeam pe banca..am spus că ar fi frumos sa va arat si ce scriam acolo..si cum gândeam la 2 3 4 dimineata ..pe un frig...
de si acum il simt..

aur noaptea..e alt aur..
poate ca mai gânditor cu inima
decat cu creierul..
dar de multe ori..
el m a ajutat să trec peste..
asa ca va las cateva randuri aici..
cu timpul..
poate împărtășesc mai multe.

"e foarte complicata trecerea timpului si cum anumile idei raman incriptate in anumite momente din trecut.
e fix ca atunci cand simti miros de mancare si ti aduce aminte fix mancarea pe care o mirosi si poti aprecia despre ce mancare e vorba..
asa si cu gandurile, sentimentele si dorul, cu trecerea timpului doar se pune o ceață peste gand, peste amintire..si cand ceva duce intr o directie, in acea direcție, se regăsește..e ca si cum sufletului sau creierului îi e foame.
si la fel e si cu suferinta, tristețea, deprimarea
sentimentul indus de ele venea fix dupa trecerea foamei..si obisnuiti asa..mergem mai departe
si tot mai departe
pana cand ne saturam definitiv si ne axam pe un singur lucru
inca mi e foame
nu stiu de voi."

sentimental nu?
am fost si eu cândva..pot spune
dar un f bun sfat..
de la aur..pentru Aur.

il stiti pe Aur îndrăgostitul?
va repet..eram mic..

"-o sa incep cu..
imi pare rau
si nu pentru ca iti spun acum, ci pentru ca pana astazi, nu ma gandeam s o spun niciodata, si probabil..era o mare greseala..

-sunt cateva lucruri pentru care as vrea sa ti mulțumesc si crede ma ca as fi folosit cuvinte foarte premium sau popoase daca as fi stiut cum sa ma exprim mai profund

-ramasesem la mulțumesc..dar doamna mi a spus ca este un cuvant formal..asa ca iti spun mersi..asa vorbesc prietenii..pentru ca sper..ca ..asta imi place sa cred, ca inca suntem prieteni.

-ideea e ca ai reprezentat mult pentru mine, multe nopti pe care le ai pierdut  vorbind prin mesaje despre tot felul de tîmpenii de ale mele...multe cuvinte care erau mult prea mult, dar acum mi ar fi dor de ele

nu mi aduc aduc aminte de mai multe..doar ca as vrea sa pot invata ca tine

-eu te am inlocuit, tu m ai inlocuit, dar stiu ca probabil ai fi curioasa sa aflii prin tot ce am trecut in acesti ani..

-aceasta scrisoare vocala..nu e despre pareri de rau..ci despre mulțumiri
de la tine am invatat sa fiu un om mai bun, sa ma gândesc de multe ori inainte de a face o alegere, si ca nu trebuie sa mi pese cum ma crede lumea
-a da..si ca mereu vei fi acolo cand as avea nevoie
- probabil sansa asta..ma gandesc ca o am singura data in viata..asa ca inca o pastrez..probabil d asta inca n am vorbit. "

( ca sa va explic..era o prietena..de care m am distanțat in urma unei relatii de ale ei cu un prieten foarte bun..nu port pica, ma bucur pentru ei, dar trebuia sa scriu undeva si despre asta..si acum, stiu ca nu se va mai sterge niciodată.)

jurnalul unui bipolar Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum