15

4K 494 183
                                    

1 hafta sonra

"çok heyecanlıyım. ayrıca çok gerginim." tadashi kuliste volta atıyordu. kei elindeki kağıtları bir yere bıraktı. "sakin ol, sen heyecanlandığında hoş sonuçlarla karşılaşmıyoruz." daha sonra shoyo'yu gösterdi. "ama o strese girince çok güzel şeyler başarıyor."

o sırada shoyo nefes egzersizleri yapıyordu. "bir hafta tobio ile görüşmeme izin vermediniz. birazdan onu seyirciler arasında göreceğim ve önemli bir performans sergilememiz gerekiyor." ryu ona güldü. "ve onun en sevdiği grubun şarkısıyla." shoyo daha da streslenmişti. "ayrıca ilk defa sahnede söyleceksin." yuu onu daha da heyecanlandırdı. ryu ve yuu "çak" yaparken shoyo yalandan ağlıyordu.

önceki grup kulisi doldururken kei'nin uyarısıyla sahneye çıktılar. shoyo piyanoya otururken şarkı sözlerini hatırlamaya çalışıyordu. kenma gayet sakindi, bu şarkıyı hafta içersinde öğrenmesine rağmen.

perde açıldığında shoyo onu gördü. normalden farklı olarak önlerde duruyordu bu sefer. shoyo da gözünü seyircilere doğru çevirince direkt onu görmüştü zaten. tüm güzelliğiyle duruyordu oraya. ve gülümsedi. bir anda shoyo'nun tüm stresi yok olmuştu. geriye sadece tatlı bir heyecan kalmıştı.

tobio hangi şarkıyı çalacaklarını bilmiyordu. bu bir hafta boyunca mağazanın altında prova yapmışlardı ama tobio bir şey duymamıştı. ve shoyo'yu tam görememişti, yasaklamışlardı çünkü. tobio onun dikkatini dağıttığı için.

shoyo hazır olduğunda, piyanoyu çalmaya başladı. tobio ise şarkının ne olduğunu anlamıştı heme. şarkıyı gülümseyerek dinlerken ağladığını fark edememişti.

i belong to you ⎯ kagehinaWhere stories live. Discover now