19

3.7K 458 235
                                    

"tamam yeter bu kadar." kei kulaklığını çıkardı. "yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. sürekli yatıyorsunuz!" hepsi bunun geleceğini biliyordu. o sırada masaya yüzünü koyup yattığı için alnı kıpkırmızı olan yuu, "ne zaman sahneye çıkacağız?" dedi.

"iki gün sonra."

tadashi panikledi, "ne?! daha hiç çalışmadık." dedi. kei umursamaz bir şekilde "ben size dedim, toplu depresyona girmeseydiniz şimdiye kadar çalışmayı bitirmiştik bile."

"depresyon öyle bir şey değil kei!" dedi shoyo, arkadaşının daha önce ona dediği şeyi taklit ederek.  "sen niye mutlusun bakayım?" dedi ryu, onun her zamanki hâli olduğunu bilse de bu seferki farklı gibiydi.

"sanırım tobio ile ilişkimiz ilerliyor." dedi. kenma bunların hepsini daha önceden dinlediği için şu an dinlemesine gerek yoktu. diğerleri ise heyecanla tobio ile olanları dinliyorlardı, tobio ryu'nun bile onayından geçmişti.

-

"iyi günler tobio." tobio onları görünce gülümsedi. "iyi günler, çalmaya devam mı edeceksiniz?"

"aynen, artık önceliği birinci olan grup alıyor. yani onlar alıştırma yapıyor şu an kafede, bu demek oluyor ki sana daha çok geleceğiz." kenma bunu der demez koltuğa oturdu. kei ise ona kalkması ve aşağı inmeleri gerektiğini söylüyordu.

"ve ben bundan oldukça memnunum, nasılsın?" dedi shoyo. "iyiyim, teşekkürler."

"sana kapkek getirdik ama bu sefer çilekli." tadashi elindeki paketi tobio'ya uzattı. tobio, "aa! en sevdiğim." derken shoyo ryu ve yuu'ya küçük bir bakış attı. ryu ise anlamamış gibi yapıp gitarlarla ilgilenmeye başladı.

"burada dikkat çekecek çok şey var." dedi yuu, en sevdiği grubun anahtarlıklarına bakarken. "sana hediye edebilirim onlardan," tobio gülümsedi. yuu itiraz etti ama tobio zorladı.

"buradaki en çok dikkat çeken şey tobio." dedi shoyo. tobio gözlerini büyüttü, herkesin önünde bunu demesi utandırmıştı onu.

i belong to you ⎯ kagehinaWhere stories live. Discover now